Tanışalım mı?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Tanışalım mı?

Post by Aegron Linwelin »

Arkadaşlar siteye girenler birbiriyle tanışıp daha çok temas kurabilirler diye düşünüyorum daha önce böyle bir başlık açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysada ben görmedim :mrgreen: Ã?ncelikle kendimden başlayayım isteyenler yazabilirler...

İsim:Oğuz Veli Yavaş (Oğuz 'Aegron' Yavaş facebooktaki ismim :D )
İş yok okuyoruz daha malum...

D&D 3,5 ve 4th oynarım... 4th de oynatırım.(bu uğurda 4thcu bile oldum ben)

Bunun dışında çok iyi masa tenisi oynarım. Çok kötü baş şişiririm... Gerektiğinde ciddiyimdir ama genelde gerekmediği için lakayit biri olabilirim...
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

İsim: Ã?ağrıalp Kaplan
Metalurji mühendisi, kaynak mühendisi filan gibi gibi..
Asıl iş: şantiyelerde çürüme üstüne ihtisas

Aegron masatenisinde karşıma çıksa ezer geçerim...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Böyle bir şey vardı... Hem de çok daha detaylı bir şeydi sanırım ama saraydaki ile karıştırıyor da olabilirim.

İsim: Can ÖZER
Endüstri Mühendisi, Kalite Mühendisi filan gibi gibi..

D&D 3.5, Call of Cthulhu ve accuk Whitewolf'un oyunlarını oynatırım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

İsim: Baran Buğra ÖZDEN
Lise falan

BioWare, Blizzard ve Ubisoft hayranıyım :P EA'den nefret ederim, mümkünse hepsini korsanlarım :P

Arada basket oynarım, masatenisi de oynarım da iddiam yok :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Aa, Darkgnome'un adını hiç 'Ã?'yle başlar hayal etmemiştim. Ne garip :P Darkgnome daha çok yakışıyor bence. Yok cidden olmuyor Ã?ağrıalp sana Darkgnome, iyisi mi sen mahekeme kararıyla adını Darkgnome yap :P

Bak Oğuz yakışıyor Aegron'a ama. İyi seçmişler isimini :P

Hep sizden bahsettik, biraz da benden bahsedelim.

İsim: Cem Erkli
Yaş: 15. Ya aslında Yaş yazmak mantıksız, şimdi her sene editleyecek miyiz bu mesajı :D '94 Nisan doğumluyum. Daha pratik :D
Ã?ğrenci filan gibi gibi..

Ee... 3,5 ve 4, nWoD (bilhassa Mage), bir de işte, MURP falan bilir, oynar, oyanatırım. Genelde oynatıyorum ama. Oynatacak biri olsa oynamazdım. Yok ama. Neyse :D

Gereksiz derecede uzun ve kandırıkçımsı konuşmalara yapmakta yetenekli olduğumu başlığın birinde kanıtlamıştım, onun dışında sık sık aynı zamanda 3 kitap okumaya çalışır, hiçbirini okuyamam, sırayla okumak zorunda kalırım. Zaman Ã?arkı'nı okumaya devam etmekteyim, fantastik seri namına. Ã?yle :D
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

isimim Dura.. yaklaşık 10 senedir.. ilk karakterimi yarattığımdan beri.. ancak pek çok farklı yerde başka birı isimle tanınırım.. buna karşın ailem beni Andaç diye çağırır..

yaklaşık 29 kış gördüm

teknik ressamım.. elektromekanik tesisatlar esas profesyonellik alanım.. an itibarı ile 2 seneden fazla bir süredir marmaray tüp geçit inşaatında çalışıyorum.. paramı japonlar veriyor.. sağolsunlar enteresan insanlar..

evliyim ve bir küçük kızım var..

masa tenisinden anlamam.. ama her türlü doğa aktivitesine bayılırım.. treking, orientiring, izcilik esas keyiflerim arasında başta gelmektedir.. iddia değilse de bu konularda birşeyler paylaşmayı severim.. ancak yaklaşık 1 senedir uzağım buna.. hayat koşturmacası..
Aurë entuluva...!!
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

İsim: Toprak Egemen
daha okuyoruz, itü falan :D

Blizzard dan babam çıksa oynarım :D

polo dışında her sporda(yüzme, tenis, futbol, basketbol, snowboard, dağcılık, vs.) iyiyim diyebilirim (masa tenisi de var tabi :D)

ayrıca orta dünya konusunda bu sitedeki herkesden daha bilgiliyim :D (açık ara)
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Darkgnome wrote:Aegron masatenisinde karşıma çıksa ezer geçerim...
Hiç sanmıyorum Dark be :mrgreen: O dediğin biraz zor :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Alexandre Dumas wrote: Ben kızının öldüğünü sandığında onun cenazesini kılan Rahip Busoni. Ben senin eşine anne ve babanı öldürten Monte Kristo Kontu. Ben kızının sevgilisini haydutların elinden kurtaran Denizci Simbad. Ama senin bilmen gereken şu: "Ben nikahımdayken beni yalanlarla hapse atıp, yıllarca çürümeme sebep olduğun Edmond Dantes'im"
Ehem, aslında bu ben değilim ama olsam hiç fena olmazdı.

Adım Muhammed Alperen, soyadım Yaşar. 93 doğumluyum, hâli hazırda Aegron gibi ben de 16 yaşındayım, kendisi 17 diyip artizlik yapıyor ama hikayedir efem. 16 yaşındayız devlete göre.

Kütahya'da doğmuşum, öyle diyorlar. Sonra babam askere gitmiş, annem de babam gidince dershane öğretmenliğinden atılmış ve üniversiteye devam etmiş, ben anneannemlerde (BURSA) falan kalmışım babam askerden dönene kadar. Ardından onlar gelince 2-3 yaşlarında iken baba memleketim olan Kahramanmaraş ilinin Andırın ilçesinde yaşamaya başlamışım.

Akabinde 10 yaşına kadar bu böyle gitmiş. Sonra annem milli eğitime geçiş için sınavı kazanmış, Bursa ilinin Keles ilçesine tayini çıkmış. Babam memlekette kalmış, 1 yıl gibi bir süre orada eğitim görmüşüm. Okuduğum okul (ve aynı zamanda annemin öğretmen olduğu okul) İstanbul'dan tutun da Hakkari'ye kadar sokak çocuklarının vs. toplandığı bir okulmuş. Yatılı bir okul. Aynı zamanda köylerden taşımalı öğrenciler de var. Kısa zamanda sokak ağzına ve tipine alışmışım orada. Tinercilerle okuyunca babamın yokluğunu hiç hissetmemişim ben. Ã?ünkü biliyormuşum. Onların birçoğu annesini babasını hiç görmemiş. Ve onların hâlini öğrenmişim.

Neyse sonra annem eş durumundan tahinini tekrar Maraş'a almış. 5. sınıf yine öyle geçmiş ama 6. sınıfa gelince ben, babamın tahini Ã?anakkale'ye çıkmış, ama annemin eş durumundan tahin isteyebilmesi için bir dönem geçmesi gerekiyomuş. Ã?yle Maraş'ta 1 dönem daha babamsız geçirmişim. Annem yine yatılı okulda öğretmen olduğu için arada bir nöbetçi kalıyormuş ve ben evde tek başıma kendi kendime alemlere akıyormuşum, kapkaranlık bir tepenin başında korkmamayı öğrenmişim.

Sonra Ã?anakkale'ye gelmişim ve Aegron ile tanışmışım. Ama sonrasını zaten biliyonuz, hep buradaydım çünkü.

3,5 Edition'cuyum. Ama Aegron ile oynadığımız oyun o kadar Hack'n Slash idi ki, 4th Edition halt etmiş, belki de daha Rol ağırlıklı bir oyun oynatsaydım, Aegron'u kazanamayacaktı FRP dünyası :D

Oyun konusuna gelince, Ubisoft ve Activison firmalarının hayranıyım, bu yüzden Oyun Mühendisi olmayı bile düşünüyom.

Bir de çok ineğimdir :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Edmond yazını okuyunca aklıma Avrupa Yakasında flashback'li bölümdeki şehsu'nun yazdığı sivi geldi :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Eh, özgeçmişimi okumamış (veya bizzat benden dinlememiş olan) kimse beni tanıdığını iddia etmesin :P
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bizzat senden dinleyende bir tek ben varım Alperen başkası yok olamazda o makam bana ait :mrgreen:

Oynadıgımız ilk oyunu hatırlıyorumda ejderhayı kesmiştim tek basıma değil mi :D Ama yine de o zaman bize çok zevkli geliyordu be.. Ahhh ahhh eski günler...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aeg: Ezerim çok fena masatenisinde. şu olmayan romatizmalarım bu kadar rahatsız etmese tabii. :-P

Dura: Teşekkürler. Yaşlı hissetmiyorum artık sayende. :)

Lydonk: Moralimi tekrar bozdun saol!! :-P

Edmond: Hikaye güzel ama inandırıcı değil. :-P Ayrıca ailenin tahini çıktığında pekmezine ne oldu onu merak ettim. :D

Dwaxer: Senin tanıtımını heyecanla bekliyorum. Benden büyük çıkarsan göbek atacağım, küçük çıkarsan duvara kafa atacağım.

Ben de FRP oynamayı severim. Yazmayı unutmuşum...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Darkgnome wrote:Dwaxer: Senin tanıtımını heyecanla bekliyorum. Benden büyük çıkarsan göbek atacağım, küçük çıkarsan duvara kafa atacağım.
Hadi iyisin duvara kafa atmayacaksın... Dwaxer babamla yaşıt :mrgreen: 42 yaşında olması lazım
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Adım, Mert şahin

Yaşım, 20 oldu sanırım...

Ankarada Türk Dili Edebiyatı, okuyorum. Sayesinde 3- 4 dil, yazı gibi şeyler öğrendim. Hocalar zorlamasa, birde okulda ordu gibi insan bulunup sürekli kavga etmese ( evet Dil- Tarihte okuyorum) çok hoş olacak ama en nihayetinde bölümümü sevmekteyim.....

Frp oynardım, lakin artık fırsat olmuyor.

Elimde avucumda bir sürü hikaye, roman taslakları, bitmiş ama süre gelmemiş romanlar, İnceleme yazılarım var. Yeni bir projeye başladım hadi hayırlısı bakalım....

Oyun ise ubisoft, Prince of Persia geleneğinden geliyorum Assasin Creed 2 yi merakla beklemekteyim....

Çok eskidende call of oynardık...

işte böyle...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Post Reply