Star Wars Holiday Special

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı
Posts: 360
Joined: Wed Jun 30, 2004 10:00 am
Location: Forgotten Realms
Contact:

Star Wars Holiday Special

Post by ElvenBard »

Arkadaşlar, saygıdeğer Star Wars manyakları, tebamıza duyrulur ki; George Lucas'ın nefret ederek bütün kopyalarını toplattırıp, ücra bi gezegene yollayıp gezegeni de Death Star'la patlatmasına neden olan Holiday Special'i Lucas'ın gazabından kurtarabilmiş bir grup yiğit cengaver internet üzerinden paylaşım programları vasıtasıyla bu güzide filmi indirebilmemize olanak sağlamış.

Film 1978'de, yani ilk filmden hemen bir sene sonra şıftırılmıştır. Aslında bakılırsa iğrenç bişiydir. Lucas'ın nefret etmesi boşuna diyldir. Ancak filmin biz Star Wars manyakları açısından değeri büyüktür, çünki; orjinal trilogy'deki oyuncuları, Harrison Ford'tan tutun Carrie Fisher'a, Mark Hammill'den R2D2 & C3PO ikilisine bunları bir arada görebileceğimz -orjinal trilogy dışında tabi- yegane şeydir! Onları tekrardan o kıyafetler içinde görmenin keyfi dışında rezalet bi filmdir malesef. Tam bi film de diyldir zaten, tek bölümlük bi dizi gibi.. Chewbacca'nın ailesiyle tanışırız filmde, Kashyyyk'te geleneksel olan bi bayramın arefesinde Chewie'nin eve dönüş macerasını fln anlatır. Imperial'ler başlarına bela olur. Film komik olsun eğlenceli olsun diye yapılmıştır ama malesef 1,5 saat boyunca wookie gürültüsü yüzünden boğazınız düğümlenir kusçak gibi olursunuz.

Olayın güzel tarafları dediğim gibi orjinal kadroyu tekrardan görerek nostalji yaşatması, Prenses Leia'nın şarkı söylemesi, bide Holiday Special'ın bünyesinde barındırdığı kısa bi çizgi film. Bu çizgi filmin önemi büyüktür aslında, çünkü hepimizin sevdiği Boba Fett ilk defa bu çizgi filmde görünür.

Kısacası, Star Wars fanıysanız mutlaka bulun izleyin yok eğer diylseniz SW'yi azcık fln seviyosanız kesinlikle uzak durun çünkü nefret edebilirsiniz Lucas gibi ; )
Possessed
Site Çizeri
Posts: 958
Joined: Mon Mar 13, 2006 10:00 am
Location: Tanrilarin Unuttugu Yerden...
Contact:

Post by Possessed »

Hiç duymamıştım bunu, soyledigin için saol, salak bi seye benziyo gerci de :D ben orjinal trilogy hastasıyım, yeniler de iyi de eskilerin baska bi tadı vardır. Eger filmi bulabilirsen buraya yazabilir misin linkini torrentini vs?
ben de bakacagım buna
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı
Posts: 360
Joined: Wed Jun 30, 2004 10:00 am
Location: Forgotten Realms
Contact:

Post by ElvenBard »

Orjinal üçlemenin yerini hiç bişey tutamaz kesinlikle, aynen. Hala da yeniler yerine eskileri açar izlerim, bu bahsettiğim Holiday Special da o eskilerin havasında ama kesinlikle salak bişey evet.. keşke yapılmasaymış dior insan ne yazık ki

Link veremiycem malesef, zaten o şekilde bulmak imkansız gibi.. ben emüle'den indirmiştim, orda bulunabilir hala kanımca. Çok bişey beklemeyin yannız ; )
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı
Posts: 628
Joined: Mon Jun 11, 2007 10:00 am
Location: Miklagaard

Post by Lord_Feanor »

http://video.google.com/videoplay?docid ... 753051544#

link verdim ama izlemeyin, işkence gibi :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Alenthas
Forum Yöneticisi
Posts: 2670
Joined: Thu Oct 04, 2007 10:00 am
Location: Innsmouth

Post by Alenthas »

Lord_Feanor wrote:http://video.google.com/videoplay?docid ... 753051544#

link verdim ama izlemeyin, işkence gibi :D
Allah belanı versin, niye link veriyorsun! Merakıma dayanamayıp izledim, işkence! Başladım şimdi bitirmek zorundayım, oof of :D

Neyse bunu yazdım daha çok kişi merak etsin izleyip işkence çeksin :schemes:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı
Posts: 3268
Joined: Fri Jan 19, 2007 10:00 am
Location: Izmir
Contact:

Post by catboy »

ben fotolarını görmüştüm, senaryosunu da okumuştum yani izlemem, biliyorum neyin nesi olduğunu ne de olsa... :D
Post Reply