Alenthas wrote:Evet millet, bugün catboyla WoW hakkında konuşurken birden canım çekti, sonra gaza geldik haydi oynayalım dedik. şimdi ne yapacağız:
Ben sıfırdan tauren shamanla başlayacağım, bunu da "normal" bir realmde yapmayı planlıyorum. Mümkünse horde:alliance sayısı eşit olmalı. Ardından muhtemelen catboyun shamanını Karazhan'dan bu yeni realme migrate edeceğiz. Tabii Karazhan'daki karakterlerini bırakacak arkadaşlar catboya eşyalarını verip gelebilirler. Eğer siz de migrate edecekseniz ne mutlu! Ben paladinimi geride bırakacağım için ve shamanım da sadece level 32 olduğundan dolayı migrate etmeyeceğim.
şimdi listesini yapacak olursak:
Alenthas
Tauren Shaman
Healer
Miner/Engineer (ya da blacksmith, cataclysm geleceği için goblinimi engineer yapabilirim)
Catboy
Tauren Warrior
Tank
Enchanter/Jewelcrafter
Clicks ile konuştum, onun da gelme ihtimali var. Ne gerekirse onu oynayabileceğini söyledi.
Bunun yanı sıra Efla, Androner Illyra ve Lord_Feanor'u bekliyoruz. İyisinden bir server seçip orada başlayalım.
Amaç: Cataclysm çıkmadan (21 Ağustos) level 80 olmak ve Cataclysm'de bütün raidleri ilk tamamlamak (achievement için, alamazsak raidlere katılmak çok zor oluyor).
İlgilenenler buraya race, class, spec ve profession yazarak başlayabilirler
LOK'TAR OGAR, FOR THE HORDE!
Bir Dakika!!!
Yahu benim tüm sevdiğim sınıfları kapmışsınız be.
Goblin Shaman olmak istiyordum, olmadı ailenizin Tank'ı warrior.
O zamaaaaan, Troll Druid olcam demek ki. Illyra'yı da kandırırım ben o da hunter olur.
Bu arada Cataclysm 21 Ağustosta çıkmaz canlar, şimdiden söyliyim
Kasımı bulur çıkması. Ben şimdiden kasmak yerine Cataclysm çıkınca kasmak istiyorum. Yenilenmiş diyarda level kasmak istiyorum.
aslında healer i ben alabilirim, heal ederken dps yapmaktan daha çok eğleniyorum. ama priest mi şaman mı yok sa druid mi karar veremedim. gerçi en çok druid ile heal seviyorum.
Valla kusura bakmayın, uzun zamandır healer oynamaya kaşınıyorum!
Aslında Catboy level 70 DPS shamanını migrate edecek. Ama birlikte oynayalım diye yanına da tauren warrior açacak. Herkes 70 olunca o da shamanına dönecek böylelikle level 80 shamanı ve 70 warrioru olacak. O yüzden senin ya da onun tank olması sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem Catboy mage oynamayı daha çok seviyor sanırsam. Mage olabilir.
Efla'nın dediği gibi sakınca olmaz. Ben bunların yanına da tauren paladin (tank), goblin warlock (demonogy) ve rasgele bir ırktan (muhtemelen tauren) druid (cat) açmayı planlıyorum. Yani sorun olmaz bence.
Daha önemlisi professionlar aslında. Hepimiz birbirimize yardım edeceği şekilde ayarlanmalı Mesela çantalar için bir tailor şart, archeology de şart (ne olduğunu bilmiyorum gerçi ama ) vs.
Bir de doğru diyorsun Androner, ama eğer 80 olmakta gecikirsek millet raidleri tamamlayıp achievement soracaklar. Sonra da kalacağız hiçbir şey yapamadan. Bence ilk önce 85'e kasıp, raidleri tamamladıktan sonra yeni gelen ırklarla (gerekirse aynı serverda alliance da açarız) yeni contenti oynayabiliriz.
Yalnız dunemaul'da aktif horde sayısı alliancedan çok daha fazlaymış ya Ã?yle olunca hiç sevmiyorum. Fazla kişi de yokmuş, toplam sadece 10bin kişi var ki bunlardan çok azı aktif olacağını tahmin ediyorum. Baya aktif olan ve A/H ortalamasının eşit olduğu bir server arıyorum.
Hmm, aslında oyuna girdim Dunemaul için medium diyor. Gerçi Karazhan'a da medium diyor ama Karazhan cidden terk edilmiş gibiydi. High olsa çok iyi olur. Mesela Burning Legion'a baktım gayet iyi görünüyor. Aktif A 1.1/1 H ve server ve nüfus high.
Androner wrote:millet burning legiondan kaçmak için neler neler yapıyor ^^
bence server kadar battlegroup da önemli. 5-man olsun, pvp olsun hep battlegrouptan.
Medium iyi bence. Ya da cataclysm ile beraber açılacak serverlara gireriz. hehe
Onu bilmiyorum, biraz anlatabilir misin? Dunemaul'un Battlegroup'u nasıl?
ben de bilmiyorum walla.
diğer serverlara bakmak lazım.
Eonar'ın battlegroup'u iyi mesela. Ama Ghostlands'in (Karazhan'ın da içinde olduğu) battlegroup'u pvpde kötü. pve de ise fena değil.
Canım sen hunter ol
Yayı çekip oku atsın kol
Eğer dunemaul servera geçmezsen
kalende görürsün gol.
Beraber geçelim dunemaula
Işınlanalım her yerden orgrimmara
Teleport büyüsünü yaparken
Emin ol doğru tuşa bastığına
Ya ama şaşırdım ben Hunter m olucam Mage imi geçircem dmaul a. Hem ben ne zaman portal açarken teleport olurken yanlış yere gitmişim
Bence ikinci dizede başka bir anlam var ama, neyse...
bazı sırlar açıklanmaz