vee flint istanbul'da
vee flint istanbul'da
bugün
flint
ben (pyros) ve yavuklum
yeminer
scythe
quel-shin
dilbao
norticus
buluştuk da
adminimizi gezdirdik tozdurduk
kendisine deniz karşısında çay içirttik hatta kızmasın diye kendisine tavlada yenildik falan
ama ketçaba hak veriyoruz hepimiz
flintten korkulur! ve o son sözü söyler!
ah ah, ankara admin tayfası allah sizin yardımcınız olsun
sabır versin, will versin, fortitude versin
ne diim
flint
ben (pyros) ve yavuklum
yeminer
scythe
quel-shin
dilbao
norticus
buluştuk da
adminimizi gezdirdik tozdurduk
kendisine deniz karşısında çay içirttik hatta kızmasın diye kendisine tavlada yenildik falan
ama ketçaba hak veriyoruz hepimiz
flintten korkulur! ve o son sözü söyler!
ah ah, ankara admin tayfası allah sizin yardımcınız olsun
sabır versin, will versin, fortitude versin
ne diim
oh be nihayet beni anlayan biri çıktı 
aynı şeyleri bizede yaptırıyor.çay içiyor tavlada zorla yeniliyoruz.yok hani tavlayı bilsede yense ne ala ama yok kapı almayı bilmez ama yinede bizi yenmek zorunda kalıyor
gerçi gandalfta aynı ama o hiç değilse bilmediğini kabul ediyor 
istanbul tayfası şunuda bilsin ki ben geldiğim zaman bana da çay içireceksiniz ama ben sizi tavlada yenerim ama üzülmeyesiniz diye en fazla 5-0 yenerim,kesinlikle 6-0 yapmam
ben sizleri seviyorum çünkü 
aynı şeyleri bizede yaptırıyor.çay içiyor tavlada zorla yeniliyoruz.yok hani tavlayı bilsede yense ne ala ama yok kapı almayı bilmez ama yinede bizi yenmek zorunda kalıyor
istanbul tayfası şunuda bilsin ki ben geldiğim zaman bana da çay içireceksiniz ama ben sizi tavlada yenerim ama üzülmeyesiniz diye en fazla 5-0 yenerim,kesinlikle 6-0 yapmam
abi çektiklerini anladık diyebilirim. o yorgun ve bitap halimle beni zorla ta taksimlere kadar götürdü. tavla biliyomuş daha scyte i bile yenemedi. allah tan onla oynamaktan kurtuldum yoksa yensem keserdi beni herhalde. neyse bu arada flinte sölemeyin ben ankaraya gelemedim. yani istanbuldayım ama nolur ona demeyin valla bulur gene götürür beni 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

sizler kaşınıyorsunuz yok flint öyle yok flint böyle ondan korkulmaz onun nesinden korkulur gibi laflar etmişsiniz ama flintin taktiğinin bu olduğunu anlamamışsınız
ama yeminer az da olsa anlayabilmiş flinti
her zaman admin yenmekte güzel olmaz,arada bir yenilmektede fayda varBu arada dün yine tavlada bana yenilen kırmızı şişedeki arkadaşa buradan selamlar
ama yeminer az da olsa anlayabilmiş flinti
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ya keççap niye bu kadar korkuyosun flintten... balıkçıları balık tutarken görmeye bile dayanamayan birinden korkulur mu hiç ... balıkçılara katil diyen birinden... bence flint gayet masum... sen biraz fazla korkak olmayasın sakın 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

ve flint istanbuldaaaa ve de istanbul kar altında ve ulaşım yok,yollar kapalı,yani flint ankaraya dönemiyor

işte bugün duyduğum en güzel cümle
istanbul tayfasına geçmiş olsun demekten başka yapacak birşeyimiz yok
artık birazda derdi siz çekin
ps:flint dediğin gibi karşıyaka mezarlığından yer ayırttım,geldiğinde o iş için uğraşmayacaksın
işte bugün duyduğum en güzel cümle
istanbul tayfasına geçmiş olsun demekten başka yapacak birşeyimiz yok
artık birazda derdi siz çekin
ps:flint dediğin gibi karşıyaka mezarlığından yer ayırttım,geldiğinde o iş için uğraşmayacaksın
ve flint istanbulda,başlığa bak,ne oldu söyleyin bakalım,sonunda ankaraya gönderdiniz.vede gaz verip öyle gönderdiniz.şimdi benimde başlık açmam lazım ve flint yine ankara da 
başlığımın devamıda şu olur sanırım,
bu gün ikindi namazını müteakiben kocatepe camiinden kaldırılıp karşıyaka mezarlığında defnedilecek olan kullanıcımız ketchupın cenazesine bekleriz
beğendinizmi yaptığınızı
şu flinti bir 10 yıl daha istanbulda tutsaydınız ne olurdu 
hoşgeldin flint,hoşgeldin sevgili flint,hoşgeldin canım arkadaşım flit,hoşgeldin en sevdiğim arkadaşım flint,hoşgeldin ankaraya.....
başlığımın devamıda şu olur sanırım,
bu gün ikindi namazını müteakiben kocatepe camiinden kaldırılıp karşıyaka mezarlığında defnedilecek olan kullanıcımız ketchupın cenazesine bekleriz
beğendinizmi yaptığınızı
hoşgeldin flint,hoşgeldin sevgili flint,hoşgeldin canım arkadaşım flit,hoşgeldin en sevdiğim arkadaşım flint,hoşgeldin ankaraya.....
-
flintfireforge
- Kullanıcı

ben yokken birilerinin dili fazlasıyla uzamış. Ama pyros ben sana küstüm. Ben sana ne yaptım yahu. Hem İstanbuldaki canım arkadaşlarımı görmek için 453 km aşayım ve sizler beni kötüleyin. Tabi scythe hariç.
Ayrıca istanbuldaki arkadaşlar da 453 km aşıp buralara gelirlerse, ketçabı canlı yayında öldüreceğimi göreceklerdir. Sen öldün ketçap.
Ayrıca istanbuldaki arkadaşlar da 453 km aşıp buralara gelirlerse, ketçabı canlı yayında öldüreceğimi göreceklerdir. Sen öldün ketçap.
Cüceler her zaman son sözü söyler...