vee flint istanbul'da

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

vee flint istanbul'da

Post by pyros »

bugün

flint
ben (pyros) ve yavuklum
yeminer
scythe
quel-shin
dilbao
norticus

buluştuk da
adminimizi gezdirdik tozdurduk
kendisine deniz karşısında çay içirttik hatta kızmasın diye kendisine tavlada yenildik falan

ama ketçaba hak veriyoruz hepimiz

flintten korkulur! ve o son sözü söyler!

ah ah, ankara admin tayfası allah sizin yardımcınız olsun
sabır versin, will versin, fortitude versin
ne diim
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

oh be nihayet beni anlayan biri çıktı :D
aynı şeyleri bizede yaptırıyor.çay içiyor tavlada zorla yeniliyoruz.yok hani tavlayı bilsede yense ne ala ama yok kapı almayı bilmez ama yinede bizi yenmek zorunda kalıyor :D gerçi gandalfta aynı ama o hiç değilse bilmediğini kabul ediyor :D
istanbul tayfası şunuda bilsin ki ben geldiğim zaman bana da çay içireceksiniz ama ben sizi tavlada yenerim ama üzülmeyesiniz diye en fazla 5-0 yenerim,kesinlikle 6-0 yapmam :D ben sizleri seviyorum çünkü :D
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi çektiklerini anladık diyebilirim. o yorgun ve bitap halimle beni zorla ta taksimlere kadar götürdü. tavla biliyomuş daha scyte i bile yenemedi. allah tan onla oynamaktan kurtuldum yoksa yensem keserdi beni herhalde. neyse bu arada flinte sölemeyin ben ankaraya gelemedim. yani istanbuldayım ama nolur ona demeyin valla bulur gene götürür beni :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

Bu arada dün yine tavlada bana yenilen kırmızı şişedeki arkadaşa buradan selamlar. Flint'i tanımak bir ayrıcalıktı, ama bol miktarda dikene de katlanmanız gerek tabii. :P Yeminer sen geleceksin değil mi ama. Yoksa tamamen mi gelmiyorsun??
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

heyt be gandalf yani
çok güzel iltifat etmişsin

PS: bu arada flint seni çok özlemiş
kız arkadaşımın elini tutmama bile izin vermedi (dikenlerden biri yani)
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

flintten korkulur! ve o son sözü söyler!
son sözü söyler kısmı kesinlikle doğru da korkulur kısmına katılmıyorum... :D
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

sizler kaşınıyorsunuz yok flint öyle yok flint böyle ondan korkulmaz onun nesinden korkulur gibi laflar etmişsiniz ama flintin taktiğinin bu olduğunu anlamamışsınız :D
Bu arada dün yine tavlada bana yenilen kırmızı şişedeki arkadaşa buradan selamlar
her zaman admin yenmekte güzel olmaz,arada bir yenilmektede fayda var :wink:
ama yeminer az da olsa anlayabilmiş flinti :D
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

eeee ama flint nabza göre şerbet verir mesela hiç dokunmaz bana ben de ona dokunmam 2 mizde sakin sakin geçiniriz...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ya keççap niye bu kadar korkuyosun flintten... balıkçıları balık tutarken görmeye bile dayanamayan birinden korkulur mu hiç ... balıkçılara katil diyen birinden... bence flint gayet masum... sen biraz fazla korkak olmayasın sakın :lol:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

yok o sadeec balıkların avlanmasına karşı,sen onun insanlara karşı tavrını bilmiyonda bu nedenle öyle konuşuyon :wink: hele onu kızgınken bir görde o zaman anlarsın ne olacağını :D
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

flint sadece üzerine vazife olmayan işlere burnunu sokan öle bilinçsiz gençlik kavramını oluşturan eli işte gözü oynaşta ciddiyetten mümkün olduunca uzak olan kişilere öle davranıo ee Ketchup da malum
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

hmm smiley yok,
şaka olduğunu ima edecek söz yok

sanırım ağır bir itham

PS: yeminle ortalık kızıştırmak için yapmıyorum
sadece fikirmi söylüyorum
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ve flint istanbuldaaaa ve de istanbul kar altında ve ulaşım yok,yollar kapalı,yani flint ankaraya dönemiyor :D :D :D
işte bugün duyduğum en güzel cümle :D
istanbul tayfasına geçmiş olsun demekten başka yapacak birşeyimiz yok :D
artık birazda derdi siz çekin :D

ps:flint dediğin gibi karşıyaka mezarlığından yer ayırttım,geldiğinde o iş için uğraşmayacaksın :D
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ve flint istanbulda,başlığa bak,ne oldu söyleyin bakalım,sonunda ankaraya gönderdiniz.vede gaz verip öyle gönderdiniz.şimdi benimde başlık açmam lazım ve flint yine ankara da :D
başlığımın devamıda şu olur sanırım,
bu gün ikindi namazını müteakiben kocatepe camiinden kaldırılıp karşıyaka mezarlığında defnedilecek olan kullanıcımız ketchupın cenazesine bekleriz :D
beğendinizmi yaptığınızı :D şu flinti bir 10 yıl daha istanbulda tutsaydınız ne olurdu :D
hoşgeldin flint,hoşgeldin sevgili flint,hoşgeldin canım arkadaşım flit,hoşgeldin en sevdiğim arkadaşım flint,hoşgeldin ankaraya.....
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

ben yokken birilerinin dili fazlasıyla uzamış. Ama pyros ben sana küstüm. Ben sana ne yaptım yahu. Hem İstanbuldaki canım arkadaşlarımı görmek için 453 km aşayım ve sizler beni kötüleyin. Tabi scythe hariç.

Ayrıca istanbuldaki arkadaşlar da 453 km aşıp buralara gelirlerse, ketçabı canlı yayında öldüreceğimi göreceklerdir. Sen öldün ketçap.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
Post Reply