sevgililer günü
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Sevgi en büyük hediyedir... fakat biraz da karakterine bağlı; şahsen ben insanlara hediye vermeyi seven biriyim; ufak tefekte olsa, hatta param olmadığı zaman kendi sahip olduğum ve değer verdiğim şeyleri başkalarına hediye etmek beni (ve de onları [en azından öyle umud ediyorum]) mutlu ediyor.. Elbette aşık olduğum bir kişi olunca bu onada yansır.. Ama illa da şart değil hediye..ketchup wrote:mutlu edebilmek için hediye almak şart mı sizce?
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Khellendros
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

bence sevgililer günü cok guzel birsey..amacı ne kadar maddiyata dayansada bence guzel birsey.Benim için cok bi önemi yok ben sevgilimi her gün görebilirim istesem..Ama uzakta olan asıkları düsünün.Bu gün en azından o kişilere belki sevgililerini görmek icin normalden daha cok caba sarfettiriyor ve psikolojik olarak bence bi faydasıda sevginin güzelligini anlatıyor.Benim sevgilim olmasa bile ben birini,birseyi sevidigim icin cok mutluyum ve o gunde insanlara bunu hatırlatıyor bence....
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

hediye o kadar da önemli değil sonucuna ulaşabiliriz.ama hediye sadece bir araç olarak kullanılması gerekiyor.çünkü sevginin ifade edilme biçimlerinden biride bu...
ama aracı amaç olarak algılayan her bireyinde bir noktada hatalı olduğunu kabul etmek lazım.
son söz olarak,sevginizi gösterin bunun adının ne olduğu önemli değil,bir gülücük bir kelime bir hediye ama sevdiğinize sevginizi gösterin....
ama aracı amaç olarak algılayan her bireyinde bir noktada hatalı olduğunu kabul etmek lazım.
son söz olarak,sevginizi gösterin bunun adının ne olduğu önemli değil,bir gülücük bir kelime bir hediye ama sevdiğinize sevginizi gösterin....
-
flintfireforge
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
flintfireforge
- Kullanıcı