vee flint istanbul'da

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

alınma bana şaka yaptım :)

Evet millet! Ta ankaradan buralara gelip moderatörlerini ve kullanıcılarını bağrına basan bir admin var karşınızda! Yorulmak nedir bilmeden karda kışta röportaj aşkıyla yanıp tutuşan ve deşifre ettiği metnin imhası üzerine hepsini paşa paşa en baştan deşifre etmek zorunda kalan cengaver bir cüce bu!

PS: yağdanlık, pohpoh işinde nasıl başarılıyım değil mi? Bu hikmetimin sırrını ketçap biliyor ;)
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Valla pyroscuğum sana nasıl kızarım ben. Ama mesajım yanlış yerlere ulaşmış. Bazıları yani ketçap gibileri kör olduğu için anlayamamış. Ayrıca İstanbuldakileri çok yorduğumu kabul ediyorum.

Yine de iyiki gelmişim ve sizinle tanışmışım diyorum. :D
Cüceler her zaman son sözü söyler...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

yağdanlık, pohpoh işinde nasıl başarılıyım değil mi? Bu hikmetimin sırrını ketçap biliyor
sen yağdanlık olmayacaksında ben mi olacağım :wink: biliyoruz ki sen uzun zamandır yağdanlık olma dersleri alıyorsun :D ve hocanda oldukça iyi sanırım :D
Yine de iyiki gelmişim ve sizinle tanışmışım diyorum
evet bende buna çok sevindim ama en güzel tarafı gitmiş olmandı en azından hür ve güzel bir ankara olduğunuda anladık böylelikle :D
keşke bu saadetimiz yıllar boyunca sürse ama henüz seni kaldırabilecek bir mekan yok yeryüzünde,sadece zavallı ankara bu şanssızlığı yaşayabiliyor.
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Biliyor musun ketçap seni kolaylıkla kaldıracak bir yer var orasını sen iyi bilirsin ama senin o güzel ve küçüçük beynini zorlama ben sana söyleyeyim: Karşıyaka mezarlığı.

Ben sana "orada kendine bir yer ayırt demiştim" ve umarım ayırtmışsındır, beni ölürken bile zarara sokma lütfen.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Biliyor musun ketçap seni kolaylıkla kaldıracak bir yer var orasını sen iyi bilirsin ama senin o güzel ve küçüçük beynini zorlama ben sana söyleyeyim: Karşıyaka mezarlığı.
beni kolaylıkla kaldırabilir tabi ki,gerçi bu yer senide kaldırabilir sanırım :wink:
Ben sana "orada kendine bir yer ayırt demiştim" ve umarım ayırtmışsındır, beni ölürken bile zarara sokma lütfen.
ayıp ettin tabi ki yapmam bunu :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Ketçap biliyor musun seni öldürmek için bir kiralık katil tutacağım. Senin kanını elime sürmeyeceğim. Ama boğarak öldürebilirim değil mi. Böylece dünyadan bir çiyan eksilir de.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

çiyan diyorsunda bana sanırım sen çıyanları çok seviyorsun..
en sevdiğim arkadaşım bir tanecik arkadaşım demekten artık ağzın yoruldu ama sen yinede isatediğin gibi konuş ve kiralik katil konusuna gelimce sen niye tutuyorsun ki anlayamadım :wink:
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Bence de beni yorma. Git kendini Atakuleden aşağıya kafa üstü at lütfen.
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

lütfen şiddet içerikli mesajlar yollamayalım, hiç yakışıyor mu size?? istirham ediyorum; ya bir dakika ne diyorum ben!! ketchup'dan bahsediyorduk sanırım evet; ne diyorduk şiddet falan mesaj atmamak alkol trafik kazası atlamak; hah!!! ketcupı atmak... şimdi şiddet içerikli mesajlar yollamamak lazım, fakat aynı zamanda ketchup'dan kurtulmak lazım.. bu oldukça zor bir durum ama gerektiğinde alternatif çözümler üeretmesini bilen yaratıcı bir birey olarak yanınızdayım... burdan ketchup'a sevgi dolu mesajlar atın bence... hem kendine olan güveni artar ki bu da onu gafil avlama zevkini yaşatır (gafil avlamaya ne gerek var tutarım kulağından dediğinizi duyar gibiyim ama şaşkınlığını izlemek eğlenceli olacaktır...) evet ne diyorduk ketchup'a sevgi dolu mesajlar atalım ama bunlar aynı zamanda bir şeyler ima etsin... mesela: Ketchup sen cornettto'nunu küllahı kadar tatlısın. (gizli anlam; seni çatur çutur yicem :twisted: )
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Ketchup sen cornettto'nunu küllahı kadar tatlısın.
mesajda okuyabildiğim tek yer bu kısım oldu :D ama türkçemizde benimle özdeşleşenilecek çok şekersin bal gibisin...vb cümlelerde var,lütfen bunlarıda ihmal etmeyelim :D
Git kendini Atakuleden aşağıya kafa üstü at lütfen.
atarım ve ölürüm ama sen atlama sakın sevgili flint ya asfaltı parçalarsın ya da parkı mahvedersin.diğer insanlarıda düşünmemiz lazım sanırım :D
birşey daha var ki ben seni halen daha çok seviyorum :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Gönül isterdiki fingolfin'in nasihatlarına uyup sana güzel kelimeler sarf edeyim ketçap ama ne yazıkki elim bir türlü gitmiyor.
Asfaltın tadına bakmana az kaldı benim canım arkadaşım, sen böyle konuşmaya devam et ben seni atakuleden atmayı bırak, sana asfaltı yedirmeyi düşünüyorum.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kusura bakma Flint, seni görmeye gelemedim. Havalar da iyi gitmedi, tatilden de yorgun argın döndüm. Bir dahaki sefere artık...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

sana asfaltı yedirmeyi düşünüyorum.
ama ben senin kadar yetenekli değilim ki :D
gördüğüm herşeyi yiyebileyim :D
ama sen beğendiysen bende denemek isterim acaba asfaltın tadı nasıl oluyor diye :D
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

hastayım sizin şu atışmalarınıza ama uraşmayın kardeşim birbirinizle..rahat durun..mutlu mesut yaşayalım dicem ama kanınıza işlemiş..neyse karışmiim..tam gaz dewam... :lol:
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

işte olay budur zaten :D
ben flinte flint bana laf atmazsa birbirimizden şüphe ederiz.acaba bana küstü mü yoksa hasta falan mı oldu diye :D
yani anlayacağınız biz sevgimizi biraz farklı gösteriyoruz biluanders :D
Post Reply