Oyun bir starcraft oyunuydu, oyunun 5.saati falandi, bir NPC canlandiriyordum en az onbes dakikadir falan oyuncularla NPC arasindaki sohbet devam ediyordu. Bir anda konusma kesildi, bütün oyuncularin bana bakip, garip kafa göz isaretleri yaptiklarinin farkettim.. Ya baslarini salliyorlar, yada kaslar inip kalkiyor falan... Tabi bir anda dona kaldim, onlari incelemeye basladim... Sonra arkadamdan bir sey "ates ettim abi" dedi. Döndügümde elinde hayali bir silah ve pis bir siritisla, ben farkettemeden arkama gecmis olan marine canladiran oyuncu vardi...
Live mi masaüstümü, saskin DM.
Live mi masaüstümü, saskin DM.
Masa basinda bes oyuncu ve ben vardim.. Hani su dikdörtgen olanlardan.. Tam Frp oyun pozisyonu sekline oturmustuk... Kisa köselerden birinin basinda ben, oyuncular uzun kenarlardalar..
Oyun bir starcraft oyunuydu, oyunun 5.saati falandi, bir NPC canlandiriyordum en az onbes dakikadir falan oyuncularla NPC arasindaki sohbet devam ediyordu. Bir anda konusma kesildi, bütün oyuncularin bana bakip, garip kafa göz isaretleri yaptiklarinin farkettim.. Ya baslarini salliyorlar, yada kaslar inip kalkiyor falan... Tabi bir anda dona kaldim, onlari incelemeye basladim... Sonra arkadamdan bir sey "ates ettim abi" dedi. Döndügümde elinde hayali bir silah ve pis bir siritisla, ben farkettemeden arkama gecmis olan marine canladiran oyuncu vardi...
Vay vay vay. Bu oyuncuları zapt etmek zor. Artık oynarken arkanı duvara verirsin. Bizim DM hep öyle yapıyor. Bu arada masa üstünden live'a o yumuşak geçiş çok güzel olmuş. Böyle bir durumda herkes senin sinsice ysklaştığını gördü yada adam bir hologrammış falan diye kıvıtırtırdım
.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ne o öyle birader,sen oyuncularla yüz göz mü oluyon yoksa.Ze dediğin kızar,kovalar filan;baktın olmadı Deneyim puanı falan düşürüp ceza verir.
Zindan Efendisi bu,boru mu?

Zindan Efendisi bu,boru mu?
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Re: Live mi masaüstümü, saskin DM.
Evet Anchorite aynı zamanda benim de DM'imdir. Ben de bu tarz bir olaya karışmıştım ama tabii bu denli abartı değildi. NPC'lerinden birini öldürdüm de sayın DM bunu yapmamı beklemiyormuş , hazırlıksız yakalanmışAnchorite wrote:Masa basinda bes oyuncu ve ben vardim.. Hani su dikdörtgen olanlardan.. Tam Frp oyun pozisyonu sekline oturmustuk... Kisa köselerden birinin basinda ben, oyuncular uzun kenarlardalar..
Orda harass yapmadı en azından da 9. jenerasyon vampir olduk hakkımızla
Harass DM seni
(Seni bu siteye Haras DM olarak tanıtacağım yandın Achorite yandın
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
hocam_salya
- Kullanıcı

-
hocam_salya
- Kullanıcı