Live mi masaüstümü, saskin DM.

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Live mi masaüstümü, saskin DM.

Post by Anchorite »

Masa basinda bes oyuncu ve ben vardim.. Hani su dikdörtgen olanlardan.. Tam Frp oyun pozisyonu sekline oturmustuk... Kisa köselerden birinin basinda ben, oyuncular uzun kenarlardalar..

Oyun bir starcraft oyunuydu, oyunun 5.saati falandi, bir NPC canlandiriyordum en az onbes dakikadir falan oyuncularla NPC arasindaki sohbet devam ediyordu. Bir anda konusma kesildi, bütün oyuncularin bana bakip, garip kafa göz isaretleri yaptiklarinin farkettim.. Ya baslarini salliyorlar, yada kaslar inip kalkiyor falan... Tabi bir anda dona kaldim, onlari incelemeye basladim... Sonra arkadamdan bir sey "ates ettim abi" dedi. Döndügümde elinde hayali bir silah ve pis bir siritisla, ben farkettemeden arkama gecmis olan marine canladiran oyuncu vardi... :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Vay vay vay. Bu oyuncuları zapt etmek zor. Artık oynarken arkanı duvara verirsin. Bizim DM hep öyle yapıyor. Bu arada masa üstünden live'a o yumuşak geçiş çok güzel olmuş. Böyle bir durumda herkes senin sinsice ysklaştığını gördü yada adam bir hologrammış falan diye kıvıtırtırdım :wink: .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tufan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tufan »

Ne o öyle birader,sen oyuncularla yüz göz mü oluyon yoksa.Ze dediğin kızar,kovalar filan;baktın olmadı Deneyim puanı falan düşürüp ceza verir. :lol:

Zindan Efendisi bu,boru mu? :wink: :wink: :wink: :-P
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Re: Live mi masaüstümü, saskin DM.

Post by Raistlin »

Anchorite wrote:Masa basinda bes oyuncu ve ben vardim.. Hani su dikdörtgen olanlardan.. Tam Frp oyun pozisyonu sekline oturmustuk... Kisa köselerden birinin basinda ben, oyuncular uzun kenarlardalar..

Oyun bir starcraft oyunuydu, oyunun 5.saati falandi, bir NPC canlandiriyordum en az onbes dakikadir falan oyuncularla NPC arasindaki sohbet devam ediyordu. Bir anda konusma kesildi, bütün oyuncularin bana bakip, garip kafa göz isaretleri yaptiklarinin farkettim.. Ya baslarini salliyorlar, yada kaslar inip kalkiyor falan... Tabi bir anda dona kaldim, onlari incelemeye basladim... Sonra arkadamdan bir sey "ates ettim abi" dedi. Döndügümde elinde hayali bir silah ve pis bir siritisla, ben farkettemeden arkama gecmis olan marine canladiran oyuncu vardi... :D
Evet Anchorite aynı zamanda benim de DM'imdir. Ben de bu tarz bir olaya karışmıştım ama tabii bu denli abartı değildi. NPC'lerinden birini öldürdüm de sayın DM bunu yapmamı beklemiyormuş , hazırlıksız yakalanmış :P

Orda harass yapmadı en azından da 9. jenerasyon vampir olduk hakkımızla ;)

Harass DM seni :mrgreen:
(Seni bu siteye Haras DM olarak tanıtacağım yandın Achorite yandın :mrgreen: )
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

diablerie yasaktır kardeşim bilmiyonuz mu bunu? cık cık cık
yola devam...
...barış için
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Dilabrie hakkımız
söke söke alırız :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

o ne? güsel bişyse biz de alalım :)
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

dilabrie ne yaw?
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

dilabrie ne yaw?
Eğer buraya hapsedilenler CENNET'İ HAYAL EDEMESELERDİ,CEHENNEMİN gücü olabilir miydi?
sandmen
hocam_salya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hocam_salya »

dilabrie ne yaw?
sandmen
Post Reply