niye canım nesi var ki yağmurun.. ben şahsen yağmurlu olmasını tercih ederim... istanbul yağmurda çok daha güzel oluyo... e tabii ertesi gün şifayı kaparız ama
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Yalnız ufak bir sorun var, o kadar kişi simitçiye depar atarken (zaten ben koşmam öyle efendi efendi yürürüm) simitçinin düşüncesini tahmin edebiliyor musunuz? Adam kapıda sopayla karşılaması sizi...
Oradan geçmekte olan kenderin biri, odada oturanların kafasındaki geyik boynuzlarını ve bunu yapan pyros'u görür. Pyros'un cüppesine yapışır!!! * Afedersiniz siz bir büyücüsünüz sanırım. Merhaba ben Pelas. *pyros'un elini sıkmaya başlar* Rica etsem o geyik boynuzlarından bana da yapar mısınız?
*pyros* kenderi görünce gözleri kocaman açılır, "tabii ki yaparım, küçüğüm," der ve bunu yapabilmesi için kendere odanın öbür ucuna gitmesi gerektiğini söyler. Kender hevesle pyros'un dediğini yapmak için harekete geçer ve cübbesinin cepleriyle keselerini çabucak kolaçan etmiş olan büyücü tarafından durdurulur. "kertenkele kuyruğu kesemi geri alayım," der pyros bir çocukla konuşur gibi, "galiba yanlışlıkla senin torbana düştü de," Torbasını didikleyen kender, "ah işte burada, ne garip değil mi? Nasıl oldu da buraya geldi şimdi bu?" diye laf geveler. Kesesini geri alan pyros elini abartılı hareketlerle sallayarak "şimdi sana da boynuz yapacağım," diye ilan eder. Anlaşılmaz sözler söyledikten sonra iki elini de kendere doğru uzatır ve bir hüküm sözü söyler. Kender bir anda ortadan kaybolur. Pyros kıs kıs gülerek odadaki arkadaşlarına döner ve "KENDERİ bir boyutkapısından yüz kilometre uzağa yolladım" der ve odadaki diğer insanlar, kender sözüne yaptığı vurgunun yeterli bir açıklama olduğunu düşünürler...
e büyük gün yarın arkadaşlar. Kesin bişiyler yazalım artık. Taksim meydanında , anıtın çevresinde saat kaçta? Biz teeee nerelerden gelcez öyle boşuna gelip beklemeyelim.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
şimdi benim yaş 16 ama. Ben gelince kalmayayım öle 24-25lik adamların yanında... (yani benim için sorun deilde. Siz şimdi küçük muamelesi yapmayın, yapmazsınız deil mi???)