İstanbul Tayfası Buluşuyor...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

şey ben kemküm ne desem bilmemki....belki dedim ya..hani olurda gelemezsem söz werdide gelmedi olmasın diye dedim..
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

insallah hava yagmurlu olmaz ya...bugün sakır sakır yagmur yagıyodu...daha kotu olmaz insallah
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

niye canım nesi var ki yağmurun.. ben şahsen yağmurlu olmasını tercih ederim... istanbul yağmurda çok daha güzel oluyo... e tabii ertesi gün şifayı kaparız ama :oops:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

bişey olmaz. tramway durağının altında tıkşır. ordan da koşarak simitçiye atarız kendimizi
yola devam...
...barış için
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

evet pekala olabilir :) ...sonra biz simitçinin sıcak mekanında otururken sokakta ıslanan mağdurları seyrederiz... :lol
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Yalnız ufak bir sorun var, o kadar kişi simitçiye depar atarken (zaten ben koşmam öyle efendi efendi yürürüm) simitçinin düşüncesini tahmin edebiliyor musunuz? Adam kapıda sopayla karşılaması sizi...
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

sanmam

Post by Kirshamor »

hatta adam "ulan nihayet yaptığım simitlerin değerini anladılar. bak koşarak geliyorlar" diye yanındaki çaycıyı bile dürtebilir.
yola devam...
...barış için
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

millet geyik potansiyelimizi buluşmaya saklayalım derim

*pyros* bir illüzyon büyüsüyle odadaki herkesin kafasında bir geyik boynuzu şekli oluşturur. :twisted:
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Oradan geçmekte olan kenderin biri, odada oturanların kafasındaki geyik boynuzlarını ve bunu yapan pyros'u görür. Pyros'un cüppesine yapışır!!! * Afedersiniz siz bir büyücüsünüz sanırım. Merhaba ben Pelas. *pyros'un elini sıkmaya başlar* Rica etsem o geyik boynuzlarından bana da yapar mısınız?
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

*pyros* kenderi görünce gözleri kocaman açılır, "tabii ki yaparım, küçüğüm," der ve bunu yapabilmesi için kendere odanın öbür ucuna gitmesi gerektiğini söyler. Kender hevesle pyros'un dediğini yapmak için harekete geçer ve cübbesinin cepleriyle keselerini çabucak kolaçan etmiş olan büyücü tarafından durdurulur. "kertenkele kuyruğu kesemi geri alayım," der pyros bir çocukla konuşur gibi, "galiba yanlışlıkla senin torbana düştü de," Torbasını didikleyen kender, "ah işte burada, ne garip değil mi? Nasıl oldu da buraya geldi şimdi bu?" diye laf geveler. Kesesini geri alan pyros elini abartılı hareketlerle sallayarak "şimdi sana da boynuz yapacağım," diye ilan eder. Anlaşılmaz sözler söyledikten sonra iki elini de kendere doğru uzatır ve bir hüküm sözü söyler. Kender bir anda ortadan kaybolur. Pyros kıs kıs gülerek odadaki arkadaşlarına döner ve "KENDERİ bir boyutkapısından yüz kilometre uzağa yolladım" der ve odadaki diğer insanlar, kender sözüne yaptığı vurgunun yeterli bir açıklama olduğunu düşünürler...
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

e büyük gün yarın arkadaşlar. Kesin bişiyler yazalım artık. Taksim meydanında , anıtın çevresinde saat kaçta? Biz teeee nerelerden gelcez öyle boşuna gelip beklemeyelim.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Aslında herşey kesin.12:30'da Taksim Meydanındaki Anıtın gölgesinin altında!:)
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Eeee şimdi kaç kişi geliyor yani yarın?
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

3.cü sayfada yazıyor sowtim
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Ya beni de çok sardı gelsem mi acaba?

şimdi benim yaş 16 ama. Ben gelince kalmayayım öle 24-25lik adamların yanında... (yani benim için sorun deilde. Siz şimdi küçük muamelesi yapmayın, yapmazsınız deil mi???)
Post Reply