Ankara Tayfası Buluşuyor...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

orta dünyayla ilgili bi problem var galiba moly? :?
War, war never changes...
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Bir problem değil de... pekde hoş olmayan anılarım var orada...dediğim gibi mızıkçılık yapmak istemem ama ayaklarım son anda beni nereye götürürler bilmiyorum... :(

aslında biliyorum, sakarya'ya :)
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Molydeus wrote:Bir problem değil de... pekde hoş olmayan anılarım var orada...dediğim gibi mızıkçılık yapmak istemem ama ayaklarım son anda beni nereye götürürler bilmiyorum... :(

aslında biliyorum, sakarya'ya :)
bak şindi, kanıma giriyosun ama
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

aslında dedikleriniz hoş tabi ki ama öncelikle orta dünyada buluşup daha sonmra başka bir yerede gidebiliriz.orta dünya bir buluşma noktası olur.daha sonra da başka birşeyler ayarlarız.o gün karar veririz artık....
dragon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dragon »

ben de gelmeye çalışırım ama dediğiniz gibi orta dünyada buluşup bir yer kararlaştırdıktan sonra oraya gidersek daha iyi olur. :D
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

kaçtı o zaman? bu cumartesi saat 13:00'dı değil mi?
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

cumartesi olmasın ben pazar günü diye planlamıştım :D yani ben böyle düşünmüştüm eğer cumartesi derseniz cumartesi de gelebilirim ama pazar günü olması daha iyi olur.çünkü haftanın en tatil günü pazar oluyor :D
en tatil günü diye bir kavramıda türkçemize yerleştirdiğim için de kendimle gurur duyuyorum :D

ANKARA TOPLANTISI:
14 MART 2004,PAZAR GÃ?NÃ?.....
SAAT:13.OO VE İLERLEYEN SAATLERDE..
YER:ORTA DÃ?NYA CAFE (ilerleyen saatlerde bu yer değişebilir)

TÃ?M DOSTLARI BEKLİYORUZ.
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Cumartesi olsa... Pazar günü, malum gün... Hem ne biliyosunuz ben belki rahibim ve pazar günü ilahi okutmam lazım?

neyse, ben çoğunluğa uyarım :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu konuyu Tufan'a başka bir yolla haber verin. İnternetindeki sorunu hala devam ediyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

Eh! hadi buluştuk asıl gelmek istiyenler ortada yoktu....?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Endişelendiğim şey oldu ve pazar gününe kaldı, cuma yapamadığımız konser. Özgünüm çok, ama herhalde şef asistanı olarak orada olmasaydım gittiğim son yer toplantı olurdu...

üzgünüm :(
zulkarneyn
Kullanıcı
Kullanıcı

toplantı özeti

Post by zulkarneyn »

Orta Dünya Kafe'de başlayıp Sting Kafe'de devam eden toplantıda Türkiye'de rol yapma oyunları, oyuncular, OEK çevirisi, çeviri düşlem yazını, eleştiri ve pedagojik yaklaşımlar tartışıldı. Bu konuların çerçevesinde RYO ile uğraşanlar bir alt-kültür oluşturuyor mu, bu alt kültürün dil çerçevesinde tanımı yapılabilir mi soruları ele alındı. Ã?eviri romanların dili ve sorunlarının eğer varsa bir alt kültür ile koşutlukları nelerdir görüşüldü. Türkçe düşlem yazını üretilmesi için gerekenler - söylence araştırmaları, dile gereken vurgu, sözcük/terim tercihleri - ne olabilir tartışıldı. Bu noktada "frpworld" ağ sayfaları adından tutun, renk tasarımına kadar, işlev açısından ele alınıldı ve en başta tartışılan konulardan birisi aslında "işlev" tanımının gerekli olup olmadığıydı. Tarafımca dil tercihlerinin önemi, ryo ve yazının gelişmesi için Türkçe ve Türk yazını/söylencesi/kültürü ile bağının kuvvetlendirilmesi gerektiği sırayla herkesi -sigara içmeyenleri bile- sigara molasına çıkartacak vurgulandı. Sevgili "gandalfoftheday" biraderimiz dil konusundaki -tam tabiri ile - "laissez faire" tutumunu yineledi. Tarafımca kısır döngüye sokulan konu, hep beraber içilen ahududulu çay ve şeftalili buzlu çay eşliğinde sonlandı. En güzeli üretime duyulan ihtiyaç ve bu konudaki çalışmaların hızlandırılması/arttırılması yönündeki ortak kanıydı.

Bu güzel toplantı için katılan herkese teşekkür ederim.

Toplantı sonuçlarından bir kısmını, dilek kuyusu bölümünde, şu bağı takip ederek bulabilirsiniz:

http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... cf34#24955
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

bu tartışmalar ankarada deniz olmadığı gerçeğini değiştirmiyor...
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

ve zaten haliç dünyada tek.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ben zaten pazar günü gelemeyeceğimi söylemiştim ewwelden. o bakımdan katılan arkadaşlara bi dahaki sefere görüşelim demekten öteye gidemiyorum
Post Reply