Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Post by sowtim »

şu bir hafta içinde yaşadıklarımı anlatsam inanmazsınız...

Salı: Uzun saç benim tarzım olduğu için yaklaşık 5 aydır kestirmiyordum (düzelttiriyodum) tabi ki okulda yasak bu olay (artık niye olduğunu bilmiyorum, tartışmayacağım) Ancak okuldaki "spectator"lara (nam-ı diğer idare) yakalanmazsak iş iyi gidiyor. Okul'un yeni bir uygulaması olarak biz, daha küçük sınıfların katlarında nöbet tutacaktık. Vardiya bitince "Hadi" dedim "Gidip, birşeyler yiyeyim" Aşağı iniyordum ki bir de ne göreyim. Koca okul idaresi kopmuş yukarı geliyor. 8O İki Müdür Yardımcısı + Müdür... Geri dönüp kaçmak olmazdı. Durduruldum... Ã?nce üzerimdeki ne diye sordular -okul kazağı dışında siyah kazak giyiyordum- sonra bu saç ne dediler. Sonuç olarak beni okulun hışır arabasıyla mahalle berberlerinden (Ã?MRANİYE!) birine saçımı kestirmeleri için göndereceklerdi. Uzun dil dökmeler sonunda saçımı kendi berberimde kestirmeye ikna ettim onları ve okuldan ayrıldım, ders çıkışında...

Ã?arşamba: 5 aydan sonra doğal olarak saç kestirmek istemedim ve çok az -kısa gözüksün diye- kulak üstünden aldırdım. Ancak yine aynı olay; fakat bu sefer tek bir müdür yardımcısına yakalandım; o da aralarından en iyileriydi. Bana son bir kez şans verdi...

Perşembe: şaçlarımı -ne yazık ki- kestirmiştim. :cry: Bu gün fazla sorun olmadı...

Cuma: İşte iplerin koptuğu gün. Üzerimde siyah okul kazağı, içine siyah T-Shirt, beyaz spor ayakkabı var. Bir de sakallarım biraz uzun sanki (düzeltme gerçekten uzundu :roll: ) Bizim kattan Barkovizyon gösterisi için aşağı iniyoruz. Kimi görsem iyi? OKUL MÃ?DÃ?RÃ?. Kadın ban baktı. Gözlerinde yine mi sen? diyişini okuyabiliyordum... Düşündüğümü doğrulamak istercesine "SERKAN" dedi gür sesiyle. "Aşağı in ve evine git, böyle öğrenci olmaz!" O gün de Mat sınavı var. Girmesem telafi sınavını Allah'ın en kazığı yapacaklar. Sınav 3. ders. Hemen taksiye atladım. Eve gittim. Evde annem zaten böyle birşey bekliyo... Bir de ondan azar işit. Neyse üzerimdekileri "okul formasına uygun" hale getirdikten sonra (ve tabi ki de yüzümü) yine taksiye atladım. Bu da 20.000.000TL'e ( 8O ) mal oldu bana. Müdürün yanına gittim: "Adama benzemişsin" dedi ve sınıfıma girdim tam da sınava 5 dakka kala.

Düşünün siz artık....
(NOT:: Eğer sizin de böyle şeyler geldiyse başınıza yazın beraber gülelim, eğlenelim.....)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Walla bizim okul müdürü cebinde permatik taşırdı.Sakallı ibrini gördümü lavaboda başında dikilir vaziyette tışar olmasını beklerdi.:)
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

orta okuldayken bizim müdür saçlara çok takardı. Jöleli gördü mü tuvalete götürür kafayı lavaboya sokar ıslatırdı. Sonra Jöleler akar vaziyette sınıfa yollardı.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Bu tip davranışlar artık idarecilerin "karakteristik" davranışları olmuş. Pek fazla bi mantık da aramamak lazım. Soruyorum "Hocam, niye spor ayakkabı giyemem?" Anında cevap geliyor:"Biz sizi ilerki hayatınıza hazırlıyoruz. Siz işinizde spor ayakkabı giyebileceğinizi mi zannediyorsunuz?" Peki ne alaka? Kel alaka.... :!:
Ivellius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ivellius »

ulan bizim beden eğitimi hocasından bozma müdür yardımzısı da azıttı bu günlerde.geçen gün jöleli birinin kafayı yıkatmış.yıllardır kılda-tüydeyiz.1 cm ileri gidemedik.
bütün milli eğitimin amacı kısa saçlı,kılık-kıyafeti düzgün öğrenci yetiştirmek mi be :evil: :evil:
bu aptal idarecilerden 1 tane de eski okulda vardı.
bu adamlara meteor swarm çekmek lazım. :twisted:
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

ben de bi keresinde müdüre jöle neden yasak demiştim ıslak ıslak gelip hasta olmayın diye demişti :) ama jöleyle gelenlerin kafayı yıkıyor :lol:
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

bizim müdür çok komik adam kıravat boğazında olsun ağzına sokana kadar çekio
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Aaaaa bizim ki de öyle. Yoksa aynı okulda mıyız :D
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

arkadaşlar..iş sadece okulda bitmioki..işe gidiosun bi bakıon okul müdürü genel müdür kılığına girmiş dolanıo... tarş olmazsın niye traş olmadın...."eeee şey sabah geç kalktım servis kaçacaktı"... kravat takmazsın niye takmadın.. "annem bu gömleğe uygun kravatı ütülememiş". bu arada.. .( "kravatı" yıkadık ütüledik... e tabi ööle bi karavat kalmadı artık....) :P :P :P
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Doğrudur :!:

Ne zaman özgürlüğe ulaşıcaz biz yaa...

(Gidip şu "Ölüm Hakkında" adlı topic'e msg mi atsam acaba :P)
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

bunların bir ikisine taksim meydanında fireball atacan bi daha bize bi şey yapabiliyorlar mı :P
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

sowtim wrote:Ne zaman özgürlüğe ulaşıcaz biz yaa...
"Ben özgürüm" dediğin zaman 8)
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Demekle olmaz bea :P
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

lisede bu disiplin olayından çok çekmiş biri olarak (erkek lisesinde okuyodum da) iş hayatında ballı bi yere süştüğüm için gayet mutluyum. uzun saç ve küpeyle çalışabiliyorum. hatta istersem spor ayakkabı bilem giyerim :wink:
War, war never changes...
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Darısı başımıza...
Post Reply