şu bir hafta içinde yaşadıklarımı anlatsam inanmazsınız...
Salı: Uzun saç benim tarzım olduğu için yaklaşık 5 aydır kestirmiyordum (düzelttiriyodum) tabi ki okulda yasak bu olay (artık niye olduğunu bilmiyorum, tartışmayacağım) Ancak okuldaki "spectator"lara (nam-ı diğer idare) yakalanmazsak iş iyi gidiyor. Okul'un yeni bir uygulaması olarak biz, daha küçük sınıfların katlarında nöbet tutacaktık. Vardiya bitince "Hadi" dedim "Gidip, birşeyler yiyeyim" Aşağı iniyordum ki bir de ne göreyim. Koca okul idaresi kopmuş yukarı geliyor.

İki Müdür Yardımcısı + Müdür... Geri dönüp kaçmak olmazdı. Durduruldum... Ã?nce üzerimdeki ne diye sordular -okul kazağı dışında siyah kazak giyiyordum- sonra bu saç ne dediler. Sonuç olarak beni okulun hışır arabasıyla mahalle berberlerinden (Ã?MRANİYE!) birine saçımı kestirmeleri için göndereceklerdi. Uzun dil dökmeler sonunda saçımı kendi berberimde kestirmeye ikna ettim onları ve okuldan ayrıldım, ders çıkışında...
Ã?arşamba: 5 aydan sonra doğal olarak saç kestirmek istemedim ve çok az -kısa gözüksün diye- kulak üstünden aldırdım. Ancak yine aynı olay; fakat bu sefer tek bir müdür yardımcısına yakalandım; o da aralarından en iyileriydi. Bana son bir kez şans verdi...
Perşembe: şaçlarımı -ne yazık ki- kestirmiştim.

Bu gün fazla sorun olmadı...
Cuma: İşte iplerin koptuğu gün. Üzerimde siyah okul kazağı, içine siyah T-Shirt, beyaz spor ayakkabı var. Bir de sakallarım biraz uzun sanki (düzeltme gerçekten uzundu

) Bizim kattan Barkovizyon gösterisi için aşağı iniyoruz. Kimi görsem iyi? OKUL MÃ?DÃ?RÃ?. Kadın ban baktı. Gözlerinde yine mi sen? diyişini okuyabiliyordum... Düşündüğümü doğrulamak istercesine "SERKAN" dedi gür sesiyle. "Aşağı in ve evine git, böyle öğrenci olmaz!" O gün de Mat sınavı var. Girmesem telafi sınavını Allah'ın en kazığı yapacaklar. Sınav 3. ders. Hemen taksiye atladım. Eve gittim. Evde annem zaten böyle birşey bekliyo... Bir de ondan azar işit. Neyse üzerimdekileri "okul formasına uygun" hale getirdikten sonra (ve tabi ki de yüzümü) yine taksiye atladım. Bu da 20.000.000TL'e (

) mal oldu bana. Müdürün yanına gittim: "Adama benzemişsin" dedi ve sınıfıma girdim tam da sınava 5 dakka kala.
Düşünün siz artık....
(NOT:: Eğer sizin de böyle şeyler geldiyse başınıza yazın beraber gülelim, eğlenelim.....)