Biraz Süt ve Biraz Cici-bebe. iste hayat buuuu!!!!!!
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

arkadaslar canak comlek de kendimiz getirecez haberiniz olsun.
ama bence cicibeb ve sutu yolda gelirken alalim. yani bi markete toplucak dalar gerekli malzemeyi aliriz??? nasi olur?
ama bence cicibeb ve sutu yolda gelirken alalim. yani bi markete toplucak dalar gerekli malzemeyi aliriz??? nasi olur?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
kardeşim niye illa masraflı organizasyonlar yapıyoruz. bir gün de maçka demokrasi parkına ya da abbasağa parkına yayııp öylece oturmaca günü yapsak ya. tembellik hesabı.
abbasağa tercihimdir zira evimden 40m filan ötede.
:)
bu arada cicibebe yemeye de gelirim o ayrı ama bence bunu piknik edasıyla yapabiliriz gibi geldi. hatta 2 kahraman DM çıkarsa (hayır bana bakmayın) oyun filan oynar cicibebe yer çimenlere uzanırız. ne dersiniz.
abbasağa tercihimdir zira evimden 40m filan ötede.
bu arada cicibebe yemeye de gelirim o ayrı ama bence bunu piknik edasıyla yapabiliriz gibi geldi. hatta 2 kahraman DM çıkarsa (hayır bana bakmayın) oyun filan oynar cicibebe yer çimenlere uzanırız. ne dersiniz.
yola devam...
...barış için
...barış için
masraf degil ki!!!
yanı sadece cicibeb alicaz guzel bı park bulup mama yıcez hepicigi bu
yanı sadece cicibeb alicaz guzel bı park bulup mama yıcez hepicigi bu
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
İsteyen olursa ben yanımda bır ıkı tane yedek cici bebe getiricem zaten kolıyı tasımakta zorlanıcam
Ama ballı ve muzlu olur benımkıler onalarda daha fazla fitavin ve calcium var

Sonra magnezyum falan felan...
Bir ay sonra burda olurum.Bu sene Bodrumda çalışmayacam tatil yapıcam.Zaten ortama yeni giridim kimseyi bırakmak istemem...
Sonra magnezyum falan felan...
Bir ay sonra burda olurum.Bu sene Bodrumda çalışmayacam tatil yapıcam.Zaten ortama yeni giridim kimseyi bırakmak istemem...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı