İstanbul Tayfası Buluştu - İzlenimler, Yorumlar
pizza günümüz de geçti en güzel şekilde... gölgealtında buluşmaya niyetliydik ancak polis amcalar o güruhu gölgealtında tutmaya korktular .. quel shin eylem yapmayacağımızı anlatmaya çalıştı ama adamlar korktular yine gölgenin kenarına aldılar bizi
ondan sonra orkestramız geldi ... ''katibim''i çaldı
ve artık sayısı yirmiyi bulmuş olan tayfayla beraber istiklale doğru yola koyulduk... sınırsız pizza sedalarıyla yöneldik pizza hut a ... orada yeminer, drizzt, thodoric de guruha dahil oldu... yedik içtik muhabbetin dibine vurduk
pizza iddiası unutuldu arada... pizza huttan sonra pelinpel le warhawkı yolcu ettik.. oradan tophanenin yolunu tuttuk ... nargile çay tavla magic... ortalığı kasıp kavurdu... kirshamor beni hezimete uğrattı tavlada
... ben akşama doğru guruhtan ayrılmak zorunda kaldım.. yemineri yanıma alarak galatanın yolunu tuttuk biz.. bizden sonrakiler neler yaptılar acaba...
not: buluşmaya gelmeyip kuru bi selam yollayan sowtimi esefle kınıyorum...
not: buluşmaya gelmeyip kuru bi selam yollayan sowtimi esefle kınıyorum...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Vampir,elf,cüce,kender gibi ırkları görmeye pek alışık olmayan polis amcalar biraz huylandı tabigölgealtında buluşmaya niyetliydik ancak polis amcalar o güruhu gölgealtında tutmaya korktular .. quel shin eylem yapmayacağımızı anlatmaya çalıştı ama
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
ben gittiğimde güruh çoktan toplanmıştı bile.. kendimi tanıtmaya geldiğimde düşünün halimi .. pizza hut a doğru yola koyunuldu .. sonra tophaneye .. açıkçası çok eğlendim herkesi (ama istinasız herkesi) çok sevdim .İlk kez buluşmanın heyecanı üzerimdeydi o yüzden eğlensem de sıkılırmış gibi görünmüş olabilirim bu kimseleri yanıltmasın!
not:dragonfly ile norticus un frp han düellosu mükemmeldi tebrik ediyorum kendilerini.. pyros un kurguladığı da iyiydi(ben cevabı çoktan bulmuştum da söylemiyordum!)ayrıca 2 pipetle dragonfly ın içtiği şey kola mıydı gerçekten
çünkü eğer öyleyse midesi kesin delinmiştir içtiğin sulara dikkat et deliklerden fışkırmasın
(ben genede şüpheliyim tabi.. yediklerini ve yiyişini gördükten sonra!..)
not:dragonfly ile norticus un frp han düellosu mükemmeldi tebrik ediyorum kendilerini.. pyros un kurguladığı da iyiydi(ben cevabı çoktan bulmuştum da söylemiyordum!)ayrıca 2 pipetle dragonfly ın içtiği şey kola mıydı gerçekten
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı