İstanbul Tayfası Buluştu - İzlenimler, Yorumlar

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ben de hepinize yürekten teşekkür etmek istiyorum.Ve görüyorumki birbirimizi çok sevdik ve hemen bi sınırsız pizza günü ayarladık.Ona daha fazla katılım olması dileğiyle...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

pizza günümüz de geçti en güzel şekilde... gölgealtında buluşmaya niyetliydik ancak polis amcalar o güruhu gölgealtında tutmaya korktular .. quel shin eylem yapmayacağımızı anlatmaya çalıştı ama adamlar korktular yine gölgenin kenarına aldılar bizi :) ondan sonra orkestramız geldi ... ''katibim''i çaldı :) ve artık sayısı yirmiyi bulmuş olan tayfayla beraber istiklale doğru yola koyulduk... sınırsız pizza sedalarıyla yöneldik pizza hut a ... orada yeminer, drizzt, thodoric de guruha dahil oldu... yedik içtik muhabbetin dibine vurduk :D pizza iddiası unutuldu arada... pizza huttan sonra pelinpel le warhawkı yolcu ettik.. oradan tophanenin yolunu tuttuk ... nargile çay tavla magic... ortalığı kasıp kavurdu... kirshamor beni hezimete uğrattı tavlada :oops: ... ben akşama doğru guruhtan ayrılmak zorunda kaldım.. yemineri yanıma alarak galatanın yolunu tuttuk biz.. bizden sonrakiler neler yaptılar acaba...

not: buluşmaya gelmeyip kuru bi selam yollayan sowtimi esefle kınıyorum...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

güzel bir gündü.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

gölgealtında buluşmaya niyetliydik ancak polis amcalar o güruhu gölgealtında tutmaya korktular .. quel shin eylem yapmayacağımızı anlatmaya çalıştı ama
Vampir,elf,cüce,kender gibi ırkları görmeye pek alışık olmayan polis amcalar biraz huylandı tabi :) Polisi charm etmeyi deneyecektim ama uğraşmadım :P
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

çok güzeldi herkesle tanıştık , konuştuk kaynaştık
kötülüğe dayanamam , yapanıda affetmem
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Neyseki tavlada scyte'ın drizzt'i 4-2 den 5-4 yenmesi Drizzt'in pala yeteneğinin yanında , tavla yeteneğinin olmadığını bize gösterdi
evet içime oturan bu olay'ın acı intikamını benden önce Kirshamor aldı.
Bu soylu Paladine tesekkurlerimi sunarım
Caradoc The DeathKnight
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

ben gittiğimde güruh çoktan toplanmıştı bile.. kendimi tanıtmaya geldiğimde düşünün halimi .. pizza hut a doğru yola koyunuldu .. sonra tophaneye .. açıkçası çok eğlendim herkesi (ama istinasız herkesi) çok sevdim .İlk kez buluşmanın heyecanı üzerimdeydi o yüzden eğlensem de sıkılırmış gibi görünmüş olabilirim bu kimseleri yanıltmasın!

not:dragonfly ile norticus un frp han düellosu mükemmeldi tebrik ediyorum kendilerini.. pyros un kurguladığı da iyiydi(ben cevabı çoktan bulmuştum da söylemiyordum!)ayrıca 2 pipetle dragonfly ın içtiği şey kola mıydı gerçekten :lol: çünkü eğer öyleyse midesi kesin delinmiştir içtiğin sulara dikkat et deliklerden fışkırmasın :P (ben genede şüpheliyim tabi.. yediklerini ve yiyişini gördükten sonra!..)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

isKENDER wrote:çok güzeldi herkesle tanıştık , konuştuk kaynaştık
Pyrosun dediği Kender işte bu arkadaşlar...
Ben hayatımda bu kadar kender olan birine daha rastlamadım...
Yanlış anlama isKENDER ama harbiden kender olmak sana yakışıyor bir de sende şirin duruyor be kardeşim....
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

yahu bende gelecektim pztesi vizem vardi hatta hafta boyu vizem var
kim bilir neler kaçirdim? :(

ama bir dahaki sefer kesin
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Yanlış anlama isKENDER ama harbiden kender olmak sana yakışıyor bir de sende şirin duruyor be kardeşim....
Hergün okulda görseydin acaba o kadar şirin gelir miydi. :P
Ben görüyorum ama "aaaaa.ne kadar şirin" demek yerine "kender abi bu." diyorum. :)
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ya ne bileyim ben adam mükemmel kender sanırım ötesi yok...
Birde okul onun ortamı ya ooooo cennete gibi davranıyordur kesin :D
Post Reply