18 Nisan pazar günü Ankara tayfası buluşsun mu?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yav bence hep bereber Erzuruma gelin bee.Beraber Palandökene de çıkarız hem.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

yok benbuldum bak siz ist ankara erzurum bursa izmir toplaşın gelin antalyaya bak en iyisi dimi :D
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Pıst, porco, firble, geyiğe vurmayın bakalım :evil: ... zaten adamları zor toplayacağız bu gidişle.. :) :) :twisted: :twisted:
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Arkadaşlar,

18 Nisan yerine, ondan 5 gün sonra bir Metucon etkinliğimiz var.
Kanaatimce 18 Nisan da ki bir buluşma Metuconda site etkinliğimizi azaltır.

Bence gelin Metucondan hemen sonra (günü belirleriz) bir etkinlik yapalım. Hem izmirden gelen kardeşlerimize de güsel bir karşılama olur. Tabi istanbul tayfasını da bekleriz, konuşmak kolay uzaktan, gelin kolaysa :)
Aslında bütün site ahalisini beklioruz. Ne kadar çok o kadar iyi. İzmir dememin nedeni kesin geliceklerini belirtmiş olmaları...

Hem böylece Metuconda sitemizin sesini de duyurmuş oluruz. Süper bir gün geçirir, akşamına da güzel bi cila çekmiş oluruz, ne dersiniz?

Dier illerdekilere lafımız yok gelemem diyorlarsa, ancak Ankaralılara af yok!

3 gün var birini uydurun programınıza gelin! Sizi de tanımak istioruz!!!
Hadi Ankara...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

ya oyun valla ben gelmeye çalışırım...güzel olur ama zor ya ondan önceki hafta zaten istanbula gidicem o üstüne bu biraz kasar....
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

İlk mızıkçımızı selamlarım...

:wink: :wink: :wink:
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

valla ben gelirimde babamda arkadan gelir basar ortamı abi yapmayın ben kendi çapında antalyada bi liseli çocuğum canımı çektirmeyin ya ankara ankara diye zaten bundan sonra bu başlığa bi daha bakmıycam :D
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

The_KiRaTh wrote:İlk mızıkçımızı selamlarım...

:wink: :wink: :wink:

Haydiiii.....hem homur ben nerdeyse her toplantıya geldim e hoş bu biraz farklı ama şöle harbici değişik bişey olursa gelebilirim yani yine orta dünya yapmalayalım ya...artık kızılayı aşalım derim ben...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Pardon abi ne Orta Dünyası? Ne Kızılayı??

METUCON dioruz ... Ankara dioruz, ODTÃ? dioruz. Sonrası da allah kerim dioruz...

Herkes burada olucak dioruz...

Tabi siz bilirsiniz... İsteyen gelir, istemeyen gelmez... Bizde teklif var ısrar yok... Bakın İzmir ne güsel gelio, kalıcak yerleri fln bile hazır...

Millet İzmirden İstanbuldan gelirde siz Ankarada bu olayı kaçırırsanız çok üzülürsünüz demedi demeyin...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Aeronun dediği gibi gırtlağa hitap edildikten sonra herkes koşarak geliyor.Bence sizde şöle küçüğünden bir pizza günü yapın yada ankarada ne meşursa artık..
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Yav Ankaralılar. Bakın biz İstanbul'lular meydanı boş bulduk, konuşup duruyoruz. Ben sizin yerinizde olsam konuşturmazdım yani.
Ankara'da İstanbul ve İzmir'den gelenlerin çoğunluğu oluşturduğu bir organizasyon olursa ben sizin adınıza utanırım yani.

Kesin tembelsiniz siz. :P

(Bu kadar kışkırtma ve gazdan sonra da Ankara uyanmazsa, geriye yapılabilecek pek bir şey kalmıyor.)
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

kirath doğru demiş.. metuconda şööle bi boy gösterip tüm site olarak sonra kafaları cilalamaya yönelik uygun bi ortama akacaz. yani aslında artık bu başlığın adı metucondan sonra.... oldu. ben varım zaten
War, war never changes...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ulam izin koparırsam geliyorum anasını satıyım! :D
Odtude mi takılcaz yani? :)
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Aeron wrote:Yav Ankaralılar. Bakın biz İstanbul'lular meydanı boş bulduk, konuşup duruyoruz. Ben sizin yerinizde olsam konuşturmazdım yani.
Ankara'da İstanbul ve İzmir'den gelenlerin çoğunluğu oluşturduğu bir organizasyon olursa ben sizin adınıza utanırım yani.

Kesin tembelsiniz siz. :P

(Bu kadar kışkırtma ve gazdan sonra da Ankara uyanmazsa, geriye yapılabilecek pek bir şey kalmıyor.)
walla bilemicem akıllıca hareket yaptıklarını gizlemektir :P
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Bu noktadan sonra ister açık açık, ister gizli nasıl buluşursanız buluşun;
Başarısız bir organizasyon olursa (ki pek ihtimal vermiyorum) dile düşeceğiniz kesin.
Başarılı bir organizasyon sonucunda ise bunda benim de payım olduğunu rahatlıkla iddia edeceğim.

Bu kadar mesajı boşuna gönderdiğimi düşünmüyordunuz di mi? :twisted:
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Post Reply