18 Nisan pazar günü Ankara tayfası buluşsun mu?
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Arkadaşlar,
18 Nisan yerine, ondan 5 gün sonra bir Metucon etkinliğimiz var.
Kanaatimce 18 Nisan da ki bir buluşma Metuconda site etkinliğimizi azaltır.
Bence gelin Metucondan hemen sonra (günü belirleriz) bir etkinlik yapalım. Hem izmirden gelen kardeşlerimize de güsel bir karşılama olur. Tabi istanbul tayfasını da bekleriz, konuşmak kolay uzaktan, gelin kolaysa
Aslında bütün site ahalisini beklioruz. Ne kadar çok o kadar iyi. İzmir dememin nedeni kesin geliceklerini belirtmiş olmaları...
Hem böylece Metuconda sitemizin sesini de duyurmuş oluruz. Süper bir gün geçirir, akşamına da güzel bi cila çekmiş oluruz, ne dersiniz?
Dier illerdekilere lafımız yok gelemem diyorlarsa, ancak Ankaralılara af yok!
3 gün var birini uydurun programınıza gelin! Sizi de tanımak istioruz!!!
Hadi Ankara...
18 Nisan yerine, ondan 5 gün sonra bir Metucon etkinliğimiz var.
Kanaatimce 18 Nisan da ki bir buluşma Metuconda site etkinliğimizi azaltır.
Bence gelin Metucondan hemen sonra (günü belirleriz) bir etkinlik yapalım. Hem izmirden gelen kardeşlerimize de güsel bir karşılama olur. Tabi istanbul tayfasını da bekleriz, konuşmak kolay uzaktan, gelin kolaysa
Aslında bütün site ahalisini beklioruz. Ne kadar çok o kadar iyi. İzmir dememin nedeni kesin geliceklerini belirtmiş olmaları...
Hem böylece Metuconda sitemizin sesini de duyurmuş oluruz. Süper bir gün geçirir, akşamına da güzel bi cila çekmiş oluruz, ne dersiniz?
Dier illerdekilere lafımız yok gelemem diyorlarsa, ancak Ankaralılara af yok!
3 gün var birini uydurun programınıza gelin! Sizi de tanımak istioruz!!!
Hadi Ankara...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
valla ben gelirimde babamda arkadan gelir basar ortamı abi yapmayın ben kendi çapında antalyada bi liseli çocuğum canımı çektirmeyin ya ankara ankara diye zaten bundan sonra bu başlığa bi daha bakmıycam 
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
The_KiRaTh wrote:İlk mızıkçımızı selamlarım...
![]()
![]()
Haydiiii.....hem homur ben nerdeyse her toplantıya geldim e hoş bu biraz farklı ama şöle harbici değişik bişey olursa gelebilirim yani yine orta dünya yapmalayalım ya...artık kızılayı aşalım derim ben...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Pardon abi ne Orta Dünyası? Ne Kızılayı??
METUCON dioruz ... Ankara dioruz, ODTÃ? dioruz. Sonrası da allah kerim dioruz...
Herkes burada olucak dioruz...
Tabi siz bilirsiniz... İsteyen gelir, istemeyen gelmez... Bizde teklif var ısrar yok... Bakın İzmir ne güsel gelio, kalıcak yerleri fln bile hazır...
Millet İzmirden İstanbuldan gelirde siz Ankarada bu olayı kaçırırsanız çok üzülürsünüz demedi demeyin...
METUCON dioruz ... Ankara dioruz, ODTÃ? dioruz. Sonrası da allah kerim dioruz...
Herkes burada olucak dioruz...
Tabi siz bilirsiniz... İsteyen gelir, istemeyen gelmez... Bizde teklif var ısrar yok... Bakın İzmir ne güsel gelio, kalıcak yerleri fln bile hazır...
Millet İzmirden İstanbuldan gelirde siz Ankarada bu olayı kaçırırsanız çok üzülürsünüz demedi demeyin...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Yav Ankaralılar. Bakın biz İstanbul'lular meydanı boş bulduk, konuşup duruyoruz. Ben sizin yerinizde olsam konuşturmazdım yani.
Ankara'da İstanbul ve İzmir'den gelenlerin çoğunluğu oluşturduğu bir organizasyon olursa ben sizin adınıza utanırım yani.
Kesin tembelsiniz siz.
(Bu kadar kışkırtma ve gazdan sonra da Ankara uyanmazsa, geriye yapılabilecek pek bir şey kalmıyor.)
Ankara'da İstanbul ve İzmir'den gelenlerin çoğunluğu oluşturduğu bir organizasyon olursa ben sizin adınıza utanırım yani.
Kesin tembelsiniz siz.
(Bu kadar kışkırtma ve gazdan sonra da Ankara uyanmazsa, geriye yapılabilecek pek bir şey kalmıyor.)
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

walla bilemicem akıllıca hareket yaptıklarını gizlemektirAeron wrote:Yav Ankaralılar. Bakın biz İstanbul'lular meydanı boş bulduk, konuşup duruyoruz. Ben sizin yerinizde olsam konuşturmazdım yani.
Kesin tembelsiniz siz.![]()
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Bu noktadan sonra ister açık açık, ister gizli nasıl buluşursanız buluşun;
Başarısız bir organizasyon olursa (ki pek ihtimal vermiyorum) dile düşeceğiniz kesin.
Başarılı bir organizasyon sonucunda ise bunda benim de payım olduğunu rahatlıkla iddia edeceğim.
Bu kadar mesajı boşuna gönderdiğimi düşünmüyordunuz di mi?
Başarısız bir organizasyon olursa (ki pek ihtimal vermiyorum) dile düşeceğiniz kesin.
Başarılı bir organizasyon sonucunda ise bunda benim de payım olduğunu rahatlıkla iddia edeceğim.
Bu kadar mesajı boşuna gönderdiğimi düşünmüyordunuz di mi?
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.