Tartışmaya gerek yok. Koyun resmimi gitsin.Evet. varım zaman bulursam tasarım yapacam.. Sizce nasıl bişe yapılabilir. Beyler bir tartışma konusu açabiliriz. yeni logo hakkında.
O da ne??
yav ben pek annamam ama yeni logo bana da epey güzel geliyo şu tshirt de fazla pahalı olmazsa ben de isteycem ne kadar olcak??? Olabilir cidden yaaa. Neden olmasın.. Bi gün de hatta size tşört boyama etkiliği yapın diycem logoyu çizn çok güzel oluyomuş .
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Abi şu 3d tasarım varya mükemmel oldu amma velakın programım ve bilgisayarım kaldırmaz oldu aklıma sonradan geldı ben bunu flash olarak yapsam daha iyi...
Siz benı en iyisi bır ıkı sene bırakın daha ıyı sonuclarla geleyım
Siz benı en iyisi bır ıkı sene bırakın daha ıyı sonuclarla geleyım
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Sen taslak aşamalarını da göster bence, taslaktayken gözümüze takılan konuları eleştirelim böylece bazı noktalarda boşa uğraşmamış olursun, hem belki kolaylıklar da gösteririz.
Onun dışında bence karakalem de olsa getirin, eğer yanlış bilmiyorsam bir bilgisayar çizim programında karakalem çalışmaları kolaylıkla renklendirmek olası.
majenta'nın da resmini merak ettim şimdi.
Avatar resmini mi söylüyorsun yoksa düşündüğüm gibi gerçek resmini mi? 
Onun dışında bence karakalem de olsa getirin, eğer yanlış bilmiyorsam bir bilgisayar çizim programında karakalem çalışmaları kolaylıkla renklendirmek olası.
majenta'nın da resmini merak ettim şimdi.
Taşlar unutana dek...
Abi en kısa zamanda yetiştiricem ama araya harita hazırlama olyım girdi şu sıralar yenı bır dunya işi ile uğraşıyorum.
Herkesede heroes un harıta edıt programını tavsıye ederım ben cok memnunum
Herkesede heroes un harıta edıt programını tavsıye ederım ben cok memnunum
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı