EURO 2004

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

EURO 2004

Post by TheoDorus »

arkadaslar euro 2004 hakıında görüsleriniz KİM KAZANIR? ben İTALYA diorum. :D :D .
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

hulennn hic mi euro 2004ü izleyen yada ilgilenen yok :mad: . bi cewap bile gelmemis.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben varım :D şimdie kadar olan tüm maçları izledim, favorim Fransa, Henry daha alışamamsın rağmen takım çok iyi beaw,
italya'yı acaip severdim eskiden, Gs-Roma maçından sonra acaip soudum,
Totti ceza almış turnuvada 3 maç, İtalya için kötü haber, ama Anti- Tottici olarak benim için iyi haber :twisted:
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi seni kesin tanrı yolladı sonunda futbaol konusucak birisini buldum . nese konuya gireli.
abicim italya tottisiz de yapar :D :D . bu arada yunanistan costuruo ne istir anlamadım walla bu herifler yarı finale kadar giderler. ama finalde italya-fransa macını olmasını cok isterim. İNTİKAM alınmalı. :twisted:
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Euro 2004

Post by haplo25 »

İtalya rezalet oynuo ceza yüzünden iyice sıçtı (özür) İngilizler fena oynamıo ama bende onları sevmiom inşallah İspanya ya da Hollanda kazanır en iyi yıldızları olan takım onlar ama yardımlaşma ama favori Fransa veya İsveç bence (İsveçi tek gözünüzle görmeyin)
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

olsun abi italya de iiidir :D . bugün isvec i bi yensin tamamdır zaten. bu arada almanyada iii oynuyo. yani almanyada alabilir.
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

İtalya, bana da onlar kazanır gibi geliyor ama ispanyayı tutuyorum!!
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

valla totti ve ingilteresiz bi turnuva muhteşem olurdu ama napalım :-P
almanyaya iyi oynuo demeyin allahaşkına adamlar futbolun zevkli tarafıyla ilgilenmiolar ki kazanalım da nasıl olursa olsun felsefesi, biz yokuz turnuvada bari göze hoş gelen futbol oynayanlar kazansın bari,
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

yok beyler italya bu gidişle şampiyon falan olamaz... benim gönlüm portekizden yana ama adamlar yunanistana yenildiler yaw... kim şampiyon olur peki.. bence fransa.. ya da zidane mı desek :D
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

SAVUNUUUUUUUUUUUUUUUUU Ã?EKLERRR GELİOOOOOOOOOOOOO. abicim o ne mac öle yawwww öff superdi yaaaa. hele goller bambaska :D :D . walla cekler yarıfinale kadar yükselir. italya da yarı final oynar. fransa final oynar. portekiz bence gruptan elenir. almanyada yeı final oynar. walla celer le fransa bence final olabilir.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

eheuehe ispanya elendi. waybe portekiz caktı ama 2itur da elenir görürsünüz :)
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

ewt arkadaslar finalin ismini söliorumki bnce FRANSA-İNGİLTERE. :D
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Euro 2004

Post by haplo25 »

Bırak bu işleri theo finalin ismi Rusya-Bulgaristan (şaka). Bence en iyi danimarka ile Ã?ek Cumhuriyeti oynuo. Ama iki takım da tecrübesiz. Sadce adlarından bence fiali Almanya-Fransa oynar
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

ewt abi yaa Ã?eklerle Danimarka hakkten iii oynuyoo :D . ama dün cok İtalyaya cok üzüldüm yaw ulen benim favori takımımdı(her ne kadar kötü oynasalarda).abi olur mu yaw adamlar son dakkada gol attı. hulen yukarda hani 2 mcın skoruda yazıo yaa oraya bi baktım ulaaa isvec danimarka 2-2 yazıo. sonra ck üzüldüm :cry: :cry: .
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

ben size şampiyonu söylüyorum: Ã?ekler
Caradoc The DeathKnight
Post Reply