ben varım şimdie kadar olan tüm maçları izledim, favorim Fransa, Henry daha alışamamsın rağmen takım çok iyi beaw,
italya'yı acaip severdim eskiden, Gs-Roma maçından sonra acaip soudum,
Totti ceza almış turnuvada 3 maç, İtalya için kötü haber, ama Anti- Tottici olarak benim için iyi haber
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
abi seni kesin tanrı yolladı sonunda futbaol konusucak birisini buldum . nese konuya gireli.
abicim italya tottisiz de yapar . bu arada yunanistan costuruo ne istir anlamadım walla bu herifler yarı finale kadar giderler. ama finalde italya-fransa macını olmasını cok isterim. İNTİKAM alınmalı.
İtalya rezalet oynuo ceza yüzünden iyice sıçtı (özür) İngilizler fena oynamıo ama bende onları sevmiom inşallah İspanya ya da Hollanda kazanır en iyi yıldızları olan takım onlar ama yardımlaşma ama favori Fransa veya İsveç bence (İsveçi tek gözünüzle görmeyin)
valla totti ve ingilteresiz bi turnuva muhteşem olurdu ama napalım
almanyaya iyi oynuo demeyin allahaşkına adamlar futbolun zevkli tarafıyla ilgilenmiolar ki kazanalım da nasıl olursa olsun felsefesi, biz yokuz turnuvada bari göze hoş gelen futbol oynayanlar kazansın bari,
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
yok beyler italya bu gidişle şampiyon falan olamaz... benim gönlüm portekizden yana ama adamlar yunanistana yenildiler yaw... kim şampiyon olur peki.. bence fransa.. ya da zidane mı desek
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
SAVUNUUUUUUUUUUUUUUUUU Ã?EKLERRR GELİOOOOOOOOOOOOO. abicim o ne mac öle yawwww öff superdi yaaaa. hele goller bambaska . walla cekler yarıfinale kadar yükselir. italya da yarı final oynar. fransa final oynar. portekiz bence gruptan elenir. almanyada yeı final oynar. walla celer le fransa bence final olabilir.
Bırak bu işleri theo finalin ismi Rusya-Bulgaristan (şaka). Bence en iyi danimarka ile Ã?ek Cumhuriyeti oynuo. Ama iki takım da tecrübesiz. Sadce adlarından bence fiali Almanya-Fransa oynar
ewt abi yaa Ã?eklerle Danimarka hakkten iii oynuyoo . ama dün cok İtalyaya cok üzüldüm yaw ulen benim favori takımımdı(her ne kadar kötü oynasalarda).abi olur mu yaw adamlar son dakkada gol attı. hulen yukarda hani 2 mcın skoruda yazıo yaa oraya bi baktım ulaaa isvec danimarka 2-2 yazıo. sonra ck üzüldüm .