EURO 2004
-
chosen
- Kullanıcı

ben varım
şimdie kadar olan tüm maçları izledim, favorim Fransa, Henry daha alışamamsın rağmen takım çok iyi beaw,
italya'yı acaip severdim eskiden, Gs-Roma maçından sonra acaip soudum,
Totti ceza almış turnuvada 3 maç, İtalya için kötü haber, ama Anti- Tottici olarak benim için iyi haber
italya'yı acaip severdim eskiden, Gs-Roma maçından sonra acaip soudum,
Totti ceza almış turnuvada 3 maç, İtalya için kötü haber, ama Anti- Tottici olarak benim için iyi haber
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
TheoDorus
- Kullanıcı

-
haplo25
- Kullanıcı

Euro 2004
İtalya rezalet oynuo ceza yüzünden iyice sıçtı (özür) İngilizler fena oynamıo ama bende onları sevmiom inşallah İspanya ya da Hollanda kazanır en iyi yıldızları olan takım onlar ama yardımlaşma ama favori Fransa veya İsveç bence (İsveçi tek gözünüzle görmeyin)
-
chosen
- Kullanıcı

valla totti ve ingilteresiz bi turnuva muhteşem olurdu ama napalım
almanyaya iyi oynuo demeyin allahaşkına adamlar futbolun zevkli tarafıyla ilgilenmiolar ki kazanalım da nasıl olursa olsun felsefesi, biz yokuz turnuvada bari göze hoş gelen futbol oynayanlar kazansın bari,
almanyaya iyi oynuo demeyin allahaşkına adamlar futbolun zevkli tarafıyla ilgilenmiolar ki kazanalım da nasıl olursa olsun felsefesi, biz yokuz turnuvada bari göze hoş gelen futbol oynayanlar kazansın bari,
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
scythe
- Kutsanmış Kişi
-
TheoDorus
- Kullanıcı

SAVUNUUUUUUUUUUUUUUUUU Ã?EKLERRR GELİOOOOOOOOOOOOO. abicim o ne mac öle yawwww öff superdi yaaaa. hele goller bambaska
. walla cekler yarıfinale kadar yükselir. italya da yarı final oynar. fransa final oynar. portekiz bence gruptan elenir. almanyada yeı final oynar. walla celer le fransa bence final olabilir.
-
TheoDorus
- Kullanıcı

ewt abi yaa Ã?eklerle Danimarka hakkten iii oynuyoo
. ama dün cok İtalyaya cok üzüldüm yaw ulen benim favori takımımdı(her ne kadar kötü oynasalarda).abi olur mu yaw adamlar son dakkada gol attı. hulen yukarda hani 2 mcın skoruda yazıo yaa oraya bi baktım ulaaa isvec danimarka 2-2 yazıo. sonra ck üzüldüm
.