Sadece basit avcılar benim peşime düşüp altın tenimi yüzmek isterler. Onlarlada başa çıkabilirim. Büyük avcılar ise ya bana yaklaşmayacak kadar akıllılar yada büyük atalarımın peşindeler.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Belli bir yaşa gelmiş her ejderhanın belli bir hazinesi vardır. Özellikle kızmızıların fazlasıyla hazineleri vardır. Bir ejderha diğerleri üzerinde hal talep ettiğinde bunu göstermelidir. Bir çeşit liderlik üstlenir ve elde ettiği hazinelerden bir paça diğerlerine dağıtır. Genelde zengin bir kaleyi falan işgal ederler ama artık okadar ortaya çıkmıyorlar. Tecrübeli avcıların keskin ve gizli kancaları heryerde bizden birine doğrulmuş olabilir.
Dediğim gibi daha acemi olanlar yada macera perestler benim peşime düşüyorlar. Kanatlarımın yada derimin iyi para edeceğini düşünüyorlar. Olmadı büyücüler bir şekilde butarz şeylere ilgi gösterip yüksek bedeller ödeyebiliyorlar. Birde benim atalarımı bulabileceğimi onların zengin mağralarına gidebileceğimi düşünüyorlar.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Evet yarıaltın yarı humanoid bir varlığım. Benim varlığımı tam kavrayamayan yada beni başka akrabalarıma benzetenler oluyor. Buda başıma bela açıyor.
Sorcer'lar hakkında ne denir bilirsiniz kanlarında ejderha kanı katılmıştır. Buda onları zamanla kanlarının kökenine döndürebilir. Bana neden olmasın???
bana biraz ters geldi. insan yarının yok olması gerekir tam bi ejder olman için.ama sana hayat verenlerden biri insan.bu da senin hayatının yarısı demek olmaz mı?varlığının?