Komuta Odasına çağrı
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Komuta Odasına çağrı
Diyarın güçlü savaşçıları ve komutanları! Tam 5 aydır Saray'ın Komuta Odasındaki diyarın tek komutanı benim. Yiğitliğimin gücünü, kılıcımın keskinliğini ve yılların bilgeliğini hayatımı tehlikeye atıp Diyarın Ustaları bölümüne girererek kanıtladım.
şimdi bu kutlu yere sizleri de davet ediyorum. Yolculuğunuz zor ve tehlikeli olacak. Hatta bazılarınız belki Komuta Odasına ulaşmaya çalışırken yaşamını yitirecek. Ama Diyarın Ustaları'na girmek size hayallerinizin bile ötesinde şan, şöhret ve saygı kazandıracaktır. Kutsal Saray'ı koruyan komutanlardan biri olma şerefine ve onuruna ulaşmak her savaşçının haddi değildir ve yalnızca kaderinde bu üst mertebeye ulaşabilecek güçte bir ruha sahip olanlar bu yolculuktan sağ çıkabilir.
Eğer aranızda bunu göze alabilecek yiğit savaşçılar varsa kendisini göstersin ve bize bir savaşçının bütün kutlu özelliklerini taşıdığını kanıtlasın...
Komuta Odası fatihi, Diyarın Koruyucusu Corax Tigerheart...
şimdi bu kutlu yere sizleri de davet ediyorum. Yolculuğunuz zor ve tehlikeli olacak. Hatta bazılarınız belki Komuta Odasına ulaşmaya çalışırken yaşamını yitirecek. Ama Diyarın Ustaları'na girmek size hayallerinizin bile ötesinde şan, şöhret ve saygı kazandıracaktır. Kutsal Saray'ı koruyan komutanlardan biri olma şerefine ve onuruna ulaşmak her savaşçının haddi değildir ve yalnızca kaderinde bu üst mertebeye ulaşabilecek güçte bir ruha sahip olanlar bu yolculuktan sağ çıkabilir.
Eğer aranızda bunu göze alabilecek yiğit savaşçılar varsa kendisini göstersin ve bize bir savaşçının bütün kutlu özelliklerini taşıdığını kanıtlasın...
Komuta Odası fatihi, Diyarın Koruyucusu Corax Tigerheart...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Hükümlü
- Kullanıcı

-
findor
- Kullanıcı

Büyük savaşçılara Ã?AğRI komuta odasına girmek için ilk şartlar nelerdir bunları öğrenebilimiyim belli başlı özellikleri kendimde sakladığıma inanıyorum Buralarda yeni olmam tecrübem olmadığı anlamına gelmez diyarın ustalarına ne zaman başvurabilirim...???
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı