Diyarın güçlü savaşçıları ve komutanları! Tam 5 aydır Saray'ın Komuta Odasındaki diyarın tek komutanı benim. Yiğitliğimin gücünü, kılıcımın keskinliğini ve yılların bilgeliğini hayatımı tehlikeye atıp Diyarın Ustaları bölümüne girererek kanıtladım.
şimdi bu kutlu yere sizleri de davet ediyorum. Yolculuğunuz zor ve tehlikeli olacak. Hatta bazılarınız belki Komuta Odasına ulaşmaya çalışırken yaşamını yitirecek. Ama Diyarın Ustaları'na girmek size hayallerinizin bile ötesinde şan, şöhret ve saygı kazandıracaktır. Kutsal Saray'ı koruyan komutanlardan biri olma şerefine ve onuruna ulaşmak her savaşçının haddi değildir ve yalnızca kaderinde bu üst mertebeye ulaşabilecek güçte bir ruha sahip olanlar bu yolculuktan sağ çıkabilir.
Eğer aranızda bunu göze alabilecek yiğit savaşçılar varsa kendisini göstersin ve bize bir savaşçının bütün kutlu özelliklerini taşıdığını kanıtlasın...
Komuta odasına gerçekten girmek cesaret , zahmet ve bilgelik gerektirir. Ve tabii ki herşeyden önemlisi istek. Girmek için acele etmeyin yüce savaşçılar. Ã?nce kendi yağınızda kavrulun ve doğru zamanı bekleyin.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Büyük savaşçılara Ã?AğRI komuta odasına girmek için ilk şartlar nelerdir bunları öğrenebilimiyim belli başlı özellikleri kendimde sakladığıma inanıyorum Buralarda yeni olmam tecrübem olmadığı anlamına gelmez diyarın ustalarına ne zaman başvurabilirim...???
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Komuta Odasındaki tek dişi savaşçı olmanın gururu bir başka:)
2. adayı pek göremiyorum ama..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum