En İyisi!
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Bu şu anlama geliyor. Ya bir ejderha olurum yada bu boyuttan silinirim. Yada hiç birşey olmaz. Yani bu sadece çok büyük bir güç sonrasında olacak birşey. Benim daha çok yolum var. Neyseki ömrüm insanlarınki kadar kısa değilde bunlara vakit ayırabiliyorum.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
bu url'ye bi göz at.vampire lorlar hakkında herşey var.
www.wizards.com/dnd/article.asp?x=dnd/mm/mm20021018a
www.wizards.com/dnd/article.asp?x=dnd/mm/mm20021018a
Hmm çok ilginç. Normal bir vampirden çok daha üstünmüş. Sanırım güneş ışığı altında aldığı hasarı regenere ediyor anında böylece zarar görmüyor. Ama bütün vampir özleliklerini güneş ışığında kaybetmesi de ancak bu şekilde açıklanabilir zaten. Gerçekten sonsuza dek yaşamaya lanetlenmiş... Yine de dengesiz bir şekilde güçlü... Adamın hiç bir zayıf noktası yok ne kazık, ne sembol ne de güneş ışığı... Çok ayıp...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Turn edilebiliyolar benim bildiğim.yoksa orda yazanı yanlışmı anlıyorum?(ingilazca pek iyi değil de)
"Vampire lords cannot be repelled by garlic or holy symbols, though they can be turned"
Zaten vampir lordlar her köşe başında bulunan şeyler değil.Kendi işlerini slavelerine yaptırmaları insanoğlunu onun zararlarından bi nevi koruyordur sanırım.Gerçekten güçlüler.Ama bununla bi lich'i karşılaştırsana.Lich'te abartı kaçıyor o zaman.
"Vampire lords cannot be repelled by garlic or holy symbols, though they can be turned"
Zaten vampir lordlar her köşe başında bulunan şeyler değil.Kendi işlerini slavelerine yaptırmaları insanoğlunu onun zararlarından bi nevi koruyordur sanırım.Gerçekten güçlüler.Ama bununla bi lich'i karşılaştırsana.Lich'te abartı kaçıyor o zaman.
Yok etmenin tek yolu lich'in ruhunun bir parçasını içinde barındıran eşyyaı yoketmek... E Lich de bu kadar sene sanatla uğraşmış gayet zeki bir adam olduğuna göre bu eşyayı kimsenin bulmayacağı bir yere gizlemeyi başarır sanırım... Yani onlar "sözde" ölümsüzdür...
That which doesn't kill you, makes you stronger