Bütün şartlar gözetildiğinde...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

duymadım :)
bu camiada çok eski değilim o yüzden benden daha iyi anladığınızı kabul ederim. ama ben fikrimi yazdım
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

insan büyücü tercihimdir vallahi. :!:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Olmamış olmamış gnom yok gnom yok... Neyse... madem gnm yok o zaman buçukluk ozan diyorum. Ã?ncelikle dünyaya aşağıdan bakmayı hayal edebilmek için... Üstelik ne bileyim bir düzenbaz oyunu gerçekten yaşasaydı hissedecei duyguyu daha rahat hissediyor gibi geliyor bana. Onun dışında genel olarak düzenbaz az dövüşür az risk alır her şeyden ihtiyacı kadar bilir ve tehlikeleri çok daha net görür ve üstelik de amaca ulaşmanın en güvenli yolunu bulur. Biraz fazla düzenbaz fanatiğiyim değil mi? Irk olarak da buçukluk ence gerektiğinde diğer ırklar kadar etkili olabilmesine rağmen küçümsenmek gibi bir özelliğe sahiptir. Ayrıca senden uzun bir sürü insanın yaşadığı bir dünyada hayal etmk güzel. Ayrıca eğlence anlayışı açısından da bana yakınlar ve grubu ve o anlayışı hissedebilirse en çok da oynayanı epey bir eğlendirirler.
(biraz fazla profesyonelce mi yazdım.. Hani bir gazete olsa bunu isteyen nerdeyse uzman görüşü gibi verilecek bir yazı gibi olmuş galiba. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Finrod
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Finrod »

Elf Ranger tabiyki...

Aslına bakarsanız cüce fighter da iyidir.
Ama kim elf olmak varken bodur insancık olacak ki!!! :D :D :D
Derken bir haykırış geldi.Korkunç ve azap dolu...
elithlarad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by elithlarad »

Elf Kensai .

Ã?ift katana (Mushashi özentisi) da kullanırım hiç acımam...
Would you like my mask?
would you like my mirror?
cries the man in the shadowing hood
You can look at yourself
you can look at each other
or you can look at the face of your god
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Dünyayı her zaman , kender ve hobbitler kurtarmışlardır.İstemeden de olsa!!! Fakat güç bakımından mecburen büyücüler diyeceğim.Ama ben büyü sevmediğim için , yine RP sini yaptığım , Yeryüzü kara-elfi derim.Bu elfler de doğayla iç içe olduklarından dolayı şaman büyülerinden anlayabilirler(aslında daha yok ama ben kitap yazarsam anlayacaklar , hırs ve güç büyüleri değil , akıl , his ve doğa büyüleri) bunun yanında doğanın gizemli güçleri , kolculuk , biraz druidlik ve tabii ki de doğal olarak kılıç ve ok gibi savaş eşyalarına yetenek.Ama bir sorun var.Bu karakterler ender olduklarında ordularını yaratmak çoook zor.

İstanbul'daki buluşmamızda konuşmuştuk , tam bilmiyorum ama bana failed Monk larda çok karizmatik geldi.Bu kadar güçlü insanların displinlerini kötü yöndede kullanmaları çok büyük güçler çıkarabilir ortaya...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

her durumda en iyi olan class mı?
nasıl yani var mı öyle bir class biz mi bilmiyoz yoksa.
bence her durumda en iyi olan bir class yoktur.çünkü duruma göre değişir hangi class ın ne yapacağı.ve hiçbir class yoktur ki her ne olursa olsun başını kurtarabilsin.aslında başlangıçta thief ler geliyor akla ama onların bile her durumdan kurtulabilmeleri imkansız.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

elf

Post by twi »

Tabiki elf ranger. Bence çeviklik ve hız en onemli ozellik.Cuceler çok hantal kalır elflerin yanında.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

peki yakın dövüşte ne olacak hiç düşündün mü?dwarf fighter e karşı aciz bir elf....... :lol:
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Yukarıda yok ama bence yarım-elf ranger. Lakin şu Blade Singer olayı herbiden hoşuma gitti. Eğer düşümdüğüm gibi bir kit ise, harikadır herhal. Ancak 3e de bu prestige class'ı duymamıştım.
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
ThePatryn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ThePatryn »

Bence arkadaşında dediği gibi paladin veya ruhban olmak hem zırh ve silah yeterliliği bunun yanında büyü gücü ve inanılmaz bir saygı ve karizma.şu lafı her zaman hatırlayın "İMPARATORLUKLAR YIKILIR , SİSTEMLER DEğİşİR AMA DİN ASLA YIKILMAYACAKTIR."Din asla yıkılmayacak temeller üzerine kuruludur bu temeller inançlardan oluşmuştur.Ve de ırklar içinde en inançlı olanlar(bence) insanlardır bu neden 4 ever human paladin and human cleric.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Prestij classlar arasında "ADVENTURER" vardı; hem savaşıyordu, hem arcane büyü yapıyordu, hem kilit açıyordu hem de milleti iyileştiriyordu... Sadece prestij klass tabi... Multisinin ne olduğunu bilmiyorum ama bu özellikleri sadece adventurerdan aldığını biliyorum...

Ben her durumda en iyi olarak MULTİCLASS derim; human derim...

Saygılarımla...
Türklider...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Bir adet Blade singer resmi buldum. Harbiden çok karizma görünüyor (gerçi zırh çift silah kullanan birine göre bir miktar ağır kaçmış ama)
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Töbe töbe.... Linki koymayı unutmuşum esajın altına

http://ewancient.lysator.liu.se/pic/art ... inger_.jpg
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

bence her zaman iyi bir karakter dediğin zaman bir thief(tercihen halflıng)
en iyi iş görecek karakter dir çünkü hiç bir thief in alnında ben hırsızım yazmaz ama gerektiği zaman bunu yapabilir ayrıca kendini saklama konusunda üstüne tanımam özellikle grup 30 ogre arasına sıkıştığı zaman grup bir kişi eksikse bilinki ilerde hızla koşarken gözden kaybolmakta olan kişi grubunu hiç bir durumda satmayan(!) grubun değerli thıef'dir :-P
Post Reply