Warcraft3 Frozen Throne
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

arkadasla super bi oyun ama unitler kısıtlı az adam var food limit az olduruo adamı sıkıntıdan ama super ben humanım blood mage archmage 2 lisi daatıyo milleti yanina 2 sorceress 2 priest geri spell breaker offfffffffff
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

ya abi google a gir warcraft harıtalar de 1 ton cıkarır sana

Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
legacy_user_1144
Hiçte güçlü bir hero değil.Eğer Replay izlerseniz Insomniya yada Heman gibi büyük Human kullanıcılarını tek blood elf göremessiniz oyunda...sowtim wrote:Ewt ben de herolarını oldukça başarılı buluyorum... Bloodmage"in flame strike"ı (adı böyleydi galba) oldukça güçlü bir saldırı...
1,17 patch'inden sonra artık Blood Mage görecez derim.Zaten 1.17 de çıktı bu sıralar...
-
legacy_user_1144
Sharku wrote:Human büyü konusunda çok adaletsiz cannım.. Sorserslar slow atıyo, priestler var heal atıyo, yetmezmiş gibi bide spellbrekerlar var büyüleri kendi yararına çeviriveriyoElflere karşı entleri kullanmak çok eylenceli açıkçası
Hero çıkartıveriyo 3 ağaç, alıveriysun kendine.. heuehuhe orklarında kurtları var heronun yaptığı.
ama kim ne dersen desin sorsreslar çoook güçlü. slow yetmiyomuş gibi bide polimorfla koyuna çeviriveriyosoraa priestlerde samon unitlere 300 damage falan vuruyo. Mesela undead necromencer yapmış, iskeletleri kaldırıyo savaşsın diye, priestler anında indiriyo.
Human oynayıpta bu 3 üniteden yapmayan varsa gülerim
Humanlar Oyunda "Görünmezlik" ve "büyü ustları" diye geçiyor zaten.Olsun o kadar.
Bu arada ben Human oynatmıyorum.Taraf tuttuğumu falan sanmayın.
Undead Rllz.
-
legacy_user_1144
-
legacy_user_1144
-
legacy_user_1144
Food Limit Olması bence çok mantıklı çünkü oyunda durmaman gerekiyor eğer sen base de beklemiyorsan.Bi gün mac yapalım senle F.Throne çok iddalıysandarkefe wrote:arkadasla super bi oyun ama unitler kısıtlı az adam var food limit az olduruo adamı sıkıntıdan ama super ben humanım blood mage archmage 2 lisi daatıyo milleti yanina 2 sorceress 2 priest geri spell breaker offfffffffff
-
spawn77
- Kullanıcı

-
findor
- Kullanıcı