Warcraft3 Frozen Throne

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Mountain King de cüce. Hero olur kendileri. En warriorından :)
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

arkadasla super bi oyun ama unitler kısıtlı az adam var food limit az olduruo adamı sıkıntıdan ama super ben humanım blood mage archmage 2 lisi daatıyo milleti yanina 2 sorceress 2 priest geri spell breaker offfffffffff
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

ya millet alakasız ama warcraft 3 un yeni haritalarını nerden indircez yaa
for !_FRP_!
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ya abi google a gir warcraft harıtalar de 1 ton cıkarır sana :) :) :)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

oyun mukemmel.. :!: bu kadar... :D
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

warcraft.org da maps bolumu var orada bayağı harita var
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Peki oyuna şöyle güzel bir rp haritası nereden indirildiğini bilen var mı? warcraft.org da hangisinin rp olduğunu anlaşılmıyo pek.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bi kere harita yapmaya kalkmıştık(Anderoyla) daha altın madenini bulamadık ama hele şükür buldum.
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

sowtim wrote:Ewt ben de herolarını oldukça başarılı buluyorum... Bloodmage"in flame strike"ı (adı böyleydi galba) oldukça güçlü bir saldırı...
Hiçte güçlü bir hero değil.Eğer Replay izlerseniz Insomniya yada Heman gibi büyük Human kullanıcılarını tek blood elf göremessiniz oyunda...

1,17 patch'inden sonra artık Blood Mage görecez derim.Zaten 1.17 de çıktı bu sıralar...
legacy_user_1144

Sharku wrote:Human büyü konusunda çok adaletsiz cannım.. Sorserslar slow atıyo, priestler var heal atıyo, yetmezmiş gibi bide spellbrekerlar var büyüleri kendi yararına çeviriveriyo :D Elflere karşı entleri kullanmak çok eylenceli açıkçası :D Hero çıkartıveriyo 3 ağaç, alıveriysun kendine.. heuehuhe orklarında kurtları var heronun yaptığı.
ama kim ne dersen desin sorsreslar çoook güçlü. slow yetmiyomuş gibi bide polimorfla koyuna çeviriveriyo :D soraa priestlerde samon unitlere 300 damage falan vuruyo. Mesela undead necromencer yapmış, iskeletleri kaldırıyo savaşsın diye, priestler anında indiriyo.
Human oynayıpta bu 3 üniteden yapmayan varsa gülerim :)

Humanlar Oyunda "Görünmezlik" ve "büyü ustları" diye geçiyor zaten.Olsun o kadar.

Bu arada ben Human oynatmıyorum.Taraf tuttuğumu falan sanmayın.
Undead Rllz.
legacy_user_1144

KiNg_Of_DaMnEd wrote:herolari güzel olabilir ama oyunda humanlar yerine koymuslar blood elferi ve human structures dan çikiyolar sacma bence?
Yanlış.Blood Elfler Zaten Humanların yanında savaşıyor.Onlara Destek çıkıyor.İstersen Campaign oyna 1
legacy_user_1144

Justarius wrote:doğru saçma. ama Dwarf Mountain King ve Rifleman'ler de Human stuct.lardan çıkıyo. bu da ayrı bi saçmalık
Hiç okumamışsınız Konusunu.Warcraft III Cd'sinde Pdf olarak bir sürü açıklama var bir bakın derim
legacy_user_1144

darkefe wrote:arkadasla super bi oyun ama unitler kısıtlı az adam var food limit az olduruo adamı sıkıntıdan ama super ben humanım blood mage archmage 2 lisi daatıyo milleti yanina 2 sorceress 2 priest geri spell breaker offfffffffff
Food Limit Olması bence çok mantıklı çünkü oyunda durmaman gerekiyor eğer sen base de beklemiyorsan.Bi gün mac yapalım senle F.Throne çok iddalıysan
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Blizzard uzun zaman önce yazmıştı zaten warcraftın hikayesini. oyuncakları Wow kitapları. settingi :D derken gözümüze sokacaklar warcraft dünyasını. :D Ama tabikide memnunum çünkü gerçekten çok güzel bir dünya
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

süpper abicim oyun iyi bir oyundur ama ne diyim başka biiş kalmadı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.