GI JOE
-
QuelSaruk
- Kullanıcı

-
calis
- Kullanıcı

-
findor
- Kullanıcı

ne başkası oldu ne de olacak
die bi şarkı varr o aklıma geldi bende pokemonlarımı kapıştırıyorum power rangerslerla bu arada msn ye gelsene

die bi şarkı varr o aklıma geldi bende pokemonlarımı kapıştırıyorum power rangerslerla bu arada msn ye gelsene
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
garbahad
- Kullanıcı

benim bir arkadaşımın abisi yurt dışından d&d 2nd edt. getirmişti arkadaşlarıyla oturur oynarlardı bizde hiç bişey anlamadan izlerdik o zaman cok etkilenmiştim ben her fırsatta odaya falan dalıp bişiyler araklıyoduk ama ne olursa zar harita rulebook daha sonra resimlere göre arkadaşım cemle kavga ediyoduk(masuscukta:))))) işte ne bilim ejderha ile adam resmi var ben ejderha o savaşci falan olurdu daha sonra ben 15 yaşındayken abisi bana kitapları hediye etmişti böle bi acayip olmuştum falan.Bu arada gi joe fikri harika bence hala turnbase savaşta kullanılabilir. Minyatür almak isteyenler gerekli şeylerden yada kadiköyde hammer musicden alabilir bende diablo 2nin figürleri var almanyada bi cizgiroman dükkanında almıştım ama burdada vardır heralde yada gerekli şeyler siparişle getirir.
-
Ereshin
- Başbüyücü
-
garbahad
- Kullanıcı

-
QuelSaruk
- Kullanıcı

ya o şirinnlerde hep düşünürdüm ulan koca köy ve bitane hatun var .abi bunlar topmu ya yoksa şirine umumi hizmetemi açık.saolsun uzun yıllar sonra cem yılmaz buna bi açıklık getirmişti yerlere yatmıştım gülmekten .
neyse geçen bu başlıktakileri okuduktan sonra benim gi joe ya baktım eve gidince abi özlemişim ya şimdi onu samuraya çevircem heheheeeee yaptım bi katana bi wakazashi bitanede etek dikerim ona kafasında komando kaskı olan bi samuray bide isim takarım ona Qu'el'Saruk diye
varmı kapışçak ha getirin gi joelarınızı bakim
:D 
neyse geçen bu başlıktakileri okuduktan sonra benim gi joe ya baktım eve gidince abi özlemişim ya şimdi onu samuraya çevircem heheheeeee yaptım bi katana bi wakazashi bitanede etek dikerim ona kafasında komando kaskı olan bi samuray bide isim takarım ona Qu'el'Saruk diye
varmı kapışçak ha getirin gi joelarınızı bakim
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
-
Ereshin
- Başbüyücü