izciler
Belki
O zaman belki şunuda biliyorsundur quel-shin,
Ferik öldü...
Onu yok ettim.Bu arada seni bulduğumda sana ne yapacağımı söylemişmiydim. Bir parşomenim var büyük zorluklarla üstün sneak yeteniğimi kullanarak girdiğim bir yıkıntıda buldum.Bu diyardaki tek bu amaçlı büyü.Seni bulup bu büyüyü yaptığımda vücudunda kan dolaşmaya başlıayacak ayrıca bir sürü kendini mükemmelleştirip vücutsuzluğa erişmiş monk dostlarım var emin ol onlarda sana çok yardımcı olacaklar...
Seni bulduğumda quel-shin bana benziyceksin kılıcımı sapladığımda vücudundan fışkıran kanı gördüğünde korkacaksın ....
Elundur
Ferik öldü...
Onu yok ettim.Bu arada seni bulduğumda sana ne yapacağımı söylemişmiydim. Bir parşomenim var büyük zorluklarla üstün sneak yeteniğimi kullanarak girdiğim bir yıkıntıda buldum.Bu diyardaki tek bu amaçlı büyü.Seni bulup bu büyüyü yaptığımda vücudunda kan dolaşmaya başlıayacak ayrıca bir sürü kendini mükemmelleştirip vücutsuzluğa erişmiş monk dostlarım var emin ol onlarda sana çok yardımcı olacaklar...
Seni bulduğumda quel-shin bana benziyceksin kılıcımı sapladığımda vücudundan fışkıran kanı gördüğünde korkacaksın ....
Elundur
Tabii benim adamlarım önce seni bulmazlarsa.Unutma heryerde bağlantılarım var.İnsanlar parayla kolaylıkla satın alınabiliylar.Bana doğru attığın her adımdan haberim oluyor.Bu oyundan sıkıldığımdaysa senin ölmene izin vereceğim. Benden saklanabileceğin tek zaman kendinden de saklanabildiğin zamandır!!!
Veya seni bulup dili yedirsem?O scrollu nasıl okuyabileceksin?Sana işkence etmeyi sürdüreceğim!Etrafındaki herkesi düşmanın yapıp senin kendi ellerinle onları yok etmen için sana göndereceğim onları.Unutma monk dostların dişgeçmez cinsten değiller.Belki de şu anda etrafındaki dostlarından biri vampir?Asla emin olamıyacaksın!Sana işkence edeceğim!!!
Veya seni bulup dili yedirsem?O scrollu nasıl okuyabileceksin?Sana işkence etmeyi sürdüreceğim!Etrafındaki herkesi düşmanın yapıp senin kendi ellerinle onları yok etmen için sana göndereceğim onları.Unutma monk dostların dişgeçmez cinsten değiller.Belki de şu anda etrafındaki dostlarından biri vampir?Asla emin olamıyacaksın!Sana işkence edeceğim!!!
benim bildiğim denge iyilerle kötüler arasında olur.İyilere karşılık kötüler olmassa denge diye bişeyde olmazdı heralde.Illuvator'a elince o sadece bi çocuk.şaçma hayaller kuran bir çocuk.Kafayı benimle bozmuşHeralde zamanında acı çektirdiğim birisiydi.Tastlanmadık bişey değil.Dostlarını ısırdığım kişiler genellikle beni öldürmeye yemin ederler.Bunun da onlardan farkı yok!
Hayat
Ben Elundur um. quel-shin. Evet ben bir çocuğum hele senin yaşına göre gerçekten bir çocuğum. Ancak unutma en çok korkulacak şey hırs ve öfkedir he bu bir assassinde varsa.Sen duygusuzsun quel-shin ben ise duyguları taptaze bir çocuğum. 100 yaşında bir drow. Ferik artık umrumda değil. Casusların bana birşey yapamaz. Bende bir casus um quel-shin hemde seinkilerden daha zeki daha hızlı ve canlı bir casus. Monk yandaşları olan bir casus. Bu arada quel-shin 20.seviye monklara diş geçiremezsin.Onlar vücutsuzdur. Çok az büyüden etkilenirler. Ben bir çocuğum hırsları ve öfkesi duyguları olan bir çocuk beni ısırsan bile etkileyemezsin quel-shin bende bu öfke oldukça...Bu savaş bitecek parşomeni okuyabilir,m.Bütün parşomenleri okuyabilirim ben okuyamazsam başkası okur quel-shin hayatta olan bir başkası hoşçakal .
----------------------------
Kansızlarda korkar...
Yoksa öğrenecekler.
Elundur Saladar
----------------------------
Kansızlarda korkar...
Yoksa öğrenecekler.
Elundur Saladar