Duyuru

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Duyuru

Post by Azalin »

Sayın FRPworld sakinleri,

Aralık ayında yerine getireceğim askerlik hizmetim sebebiyle yürütmekte olduğum Alt-Adminlik görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Saygılarımla.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Abi kaçarın yok seni 'En büyük asker bizim asker' nidalarıyla atıp tutçaz, sonra yarı-tanrılık falan kalmıcak, rezil olcan cümle panteon'a.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

ehuhee way be azalin askere gidio. aman abicim orda frp oynamaya kalkmada sopaya cekerler yoksa :D :D . silahla birlikte cektigin resmi yollarsın artık :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Güle güle... :cry: ICQ'dan bile doğru düzgün konuşamamıza rağmen yokluğunu hissedeceğim, FRPWorld daimasıda seni oldukça özleyecek, eminim...

Tekrar güle güle...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

ohooooo abi sendemi ıcq dan bununla konusamıon :D . adam demekki senide satmıs. tabe bu azalin allah bilir işi yerine neler neler yapıodur :D .(ben biliom ehuhe kurtulus yok azalin) :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

huma yı da okumuştun sen en son.şövalyelik ve military duyguların kabarmıştı.o gazla iyi askerlik yaparsın sen bence.
sizin manga tümden frp ci çıkıyomuş bide düşünsene :D :D :D .komutanınız dm olur bi de frp atarsınız hazır silahlar falan da var iyi vampire atılır orda.ama el bombalarına dikkat et yanlış bi tarafa atma(noyan ı burdan saygıyla anıyoruz :lol: )
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

fingol doğru söylemiş... aralık ayında yıkacaz ortalığı en büyük asker bizim asker diye :) bekle azalin bizi bekle :twisted:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

hemde nasıl!
vatani görev bu helalin var be hojam! seni fırlatıp atacaz geri dönüşünü 4 gözle bekliycez :cry:

kal sağlıcakla
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

evet salih abi 2 gün önce saat 15:00 sularında tatvan bitlis teki birliğine teslim oldu.kendisini bu başlıkta bir kez daha anıyorum.
gidişi sessiz oldu Azalin in dönüşü muhteşem olur umarım.burayı takip etmiyor olabilir ama sağlıcakla git sağlıcakla dön diyorum kendisine.umarım bi sakatlık çıkmaz oralarda(şeytan kulağına kurşun diyelim).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Evet artık Azalinin de katılması ile Türk Silahlı Kuvvetleri daha bir güçlü..
Ã?abuk dön Azalin ve anılarını da bekliyoruz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

sağ salim gidip dönecek işallah... zaten kısa dönem. göz açıp kapayana kadar geçer... umm, yani, sanırım...
War, war never changes...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

şimdiden kendisine sabır diliyorum.Ã?eken bilir dostlar,hayatımdan çalınan 6 ayı ben bilirim.Neyse umarım sizin zamanınıza daha da düşer ya da tamamen kalkar.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

hımmm şimdi hatırlıyorumda ben daha yeni yeni emeklerken azalin diye bir tanrıyla tanışmıştım heyyy gidi günler heyyy daha o zaman bana gideceğini söylemişti bu diyardan kısa sürede olsa ne diyim bir an önce geri dönmen dileyiğle :wink:
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

EN BÃ?YÃ?K ASKER BİZİM ASKER!!!!!!!!! ASKERLERİN Ã?IğLIKLARINI DAHA şİMDİDEN DUYABİLİYORUM!!!!!.... :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

:cry: ben ona askere giderken "bitliistee beş minaree geri gel saliih geri geeel nidalarını söylemiştim. Eh ne de olsa karizma bir asker olucak..Zırhlı Tugay.. Merak etmeyin arkadaşlar askerde 3. günü şu an. Ã?abucak dönücek..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply