ohooooo abi sendemi ıcq dan bununla konusamıon . adam demekki senide satmıs. tabe bu azalin allah bilir işi yerine neler neler yapıodur .(ben biliom ehuhe kurtulus yok azalin)
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
huma yı da okumuştun sen en son.şövalyelik ve military duyguların kabarmıştı.o gazla iyi askerlik yaparsın sen bence.
sizin manga tümden frp ci çıkıyomuş bide düşünsene .komutanınız dm olur bi de frp atarsınız hazır silahlar falan da var iyi vampire atılır orda.ama el bombalarına dikkat et yanlış bi tarafa atma(noyan ı burdan saygıyla anıyoruz )
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
evet salih abi 2 gün önce saat 15:00 sularında tatvan bitlis teki birliğine teslim oldu.kendisini bu başlıkta bir kez daha anıyorum.
gidişi sessiz oldu Azalin in dönüşü muhteşem olur umarım.burayı takip etmiyor olabilir ama sağlıcakla git sağlıcakla dön diyorum kendisine.umarım bi sakatlık çıkmaz oralarda(şeytan kulağına kurşun diyelim).
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Evet artık Azalinin de katılması ile Türk Silahlı Kuvvetleri daha bir güçlü..
Ã?abuk dön Azalin ve anılarını da bekliyoruz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
şimdiden kendisine sabır diliyorum.Ã?eken bilir dostlar,hayatımdan çalınan 6 ayı ben bilirim.Neyse umarım sizin zamanınıza daha da düşer ya da tamamen kalkar.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
hımmm şimdi hatırlıyorumda ben daha yeni yeni emeklerken azalin diye bir tanrıyla tanışmıştım heyyy gidi günler heyyy daha o zaman bana gideceğini söylemişti bu diyardan kısa sürede olsa ne diyim bir an önce geri dönmen dileyiğle
ben ona askere giderken "bitliistee beş minaree geri gel saliih geri geeel nidalarını söylemiştim. Eh ne de olsa karizma bir asker olucak..Zırhlı Tugay.. Merak etmeyin arkadaşlar askerde 3. günü şu an. Ã?abucak dönücek..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...