Winning Eleven Efsanesii!!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Winning Eleven Efsanesii!!

Post by FalcoN »

Oyunun yeni versiyonu şu an piyasada (ingilizce versiyondan bahsediyorum.) ya arkadaş oyunun fizik motoruna bittim. çok güzel olmuş Konami'yi tebrik etmek lazım..

Hee bide varsa kendine güvenen karşımda durabilecek bi babayiğit çıksın karşıma meydan okusun bana :D:D
Only God can Judge me!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ehem oyunun kalitesine diyecek söz yok yapan adamlardaki mükemmeliyetçi ruhu tebrik etmek lazım.sana meydan okurdum Kentaky ama oyunu bi türlü çözemedim :sasi: ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Kentaky kardeş bu oyunda seninle her yerde her koşulda karşılaşırım be bu oyunu yıllarımı verdim nice trunuvalara katıldım zaferler aldım yani ben esas bu sitede rakip ariom dişli birini neyseki imdadıma sen yetiştin birgün seninle bir maç yapmak nasip olur inşallah.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hulen pc için cıktımı beaaaaa :D :D . eger cıktıysa yarın direkkkkk cd ci amcayaaaa. kafayı yerim üstüme tanımam :D :D . yanlız pes 3 ün pc sinde bi sorun wardı playsitationdan alıntı oldugu için biraz dandik calısıodu işallah bunda böle bi sorun yoktur. :D :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

theo oyunun pc versiyonu çıkmadı ve asla çıkamayacak onn için boşa sevinme ps2 de WE8 çıktı. (ne kötüyüm demi :D)

green_eye_of_devil gel kozumuzu paylaşalım kana kan dişe diş :D:D sen nerde oturuyordun dostum? ben istanbuldayım..
Only God can Judge me!
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil: . olmaz abicim ne yapıp ne edip cıkarıacklar basarım walla fabrikasını walla pes 3 cıkmıstı bu da cıkıcak kafayı yerim yoksa :evil:
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Peh Green dişli rakip tam karşındaki evde oturuyo. :) Kentaky Senlede maç yapmak isterdim kendime güveniyorum. eğer bi gün izmir e gelirsen Beklerim 8)
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

yaw bi hata var sanırım we7 pc versiyonu bende epey süredir var ve we8 de bu ay çıktı meraklısına duyurulur.