Hee bide varsa kendine güvenen karşımda durabilecek bi babayiğit çıksın karşıma meydan okusun bana
Winning Eleven Efsanesii!!
-
FalcoN
- Kullanıcı

Winning Eleven Efsanesii!!
Oyunun yeni versiyonu şu an piyasada (ingilizce versiyondan bahsediyorum.) ya arkadaş oyunun fizik motoruna bittim. çok güzel olmuş Konami'yi tebrik etmek lazım..
Hee bide varsa kendine güvenen karşımda durabilecek bi babayiğit çıksın karşıma meydan okusun bana
:D
Only God can Judge me!
-
Eldarin_
- Kullanıcı

ehem oyunun kalitesine diyecek söz yok yapan adamlardaki mükemmeliyetçi ruhu tebrik etmek lazım.sana meydan okurdum Kentaky ama oyunu bi türlü çözemedim :sasi: ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Kentaky kardeş bu oyunda seninle her yerde her koşulda karşılaşırım be bu oyunu yıllarımı verdim nice trunuvalara katıldım zaferler aldım yani ben esas bu sitede rakip ariom dişli birini neyseki imdadıma sen yetiştin birgün seninle bir maç yapmak nasip olur inşallah.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
TheoDorus
- Kullanıcı

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hulen pc için cıktımı beaaaaa
. eger cıktıysa yarın direkkkkk cd ci amcayaaaa. kafayı yerim üstüme tanımam
. yanlız pes 3 ün pc sinde bi sorun wardı playsitationdan alıntı oldugu için biraz dandik calısıodu işallah bunda böle bi sorun yoktur.

Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
-
FalcoN
- Kullanıcı