GERİ DÖNÖş...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

GERİ DÖNÖş...

Post by Sensei »

Arkadaşlar rp den ayrılmamın sebepleri birrer birer tükenirken bunun baş mimarı olan yeminere çok büyük teşekkürler ediyorum. Aktif rp ye yeniden dahil oldum ve yine en kötü olmak amacıyla. Bundan sonraki amacım rplerin doruk noktasına çıkmasıdır...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by YesTERFoX »

Sen ölmemişmiydin yaa.Hani düello falan olmuştu...Sonunda seni gömmüştük... :D şaka bi yana.......
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

sen siteyi takip etmiyorsun sonrada bursa lılara beni unuttunuz diye yakınıyorsun aslanım

bak kuzum sensei öldü ve diriltildi şimdi yeminer adına çalışan bir kötü o bakalım daha neleer olucak git biraz eski rp leri oku ben bile yeniyim
ama alayını okudum rp lerin
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Yeminer; heykeli dikilesi yüce insan :) şaka bi yana hakikaten adam gibi adamdır. benimde artık FrPwOrlD'le kopma noktasına gelen bağlarımı sağlamlaştıran kişidir. Sevgiler Yeminer! :)
Only God can Judge me!
YesTERFoX
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: GERİ DÖNÖş...

Post by YesTERFoX »

hoptirik wrote:sen siteyi takip etmiyorsun sonrada bursa lılara beni unuttunuz diye yakınıyorsun aslanım

bak kuzum sensei öldü ve diriltildi şimdi yeminer adına çalışan bir kötü o bakalım daha neleer olucak git biraz eski rp leri oku ben bile yeniyim
ama alayını okudum rp lerin
şaka bi yana....
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

ne adamlar gitti eee yeminer findor ada bi el atsın o zamaan
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Bu tarz bir durum sonucu ayrılmanın hata olduğunu düşünüyordum Sensei. Döndüğüne sevindim.

Ayrıca hotirik, findor'un bırakma durumu Sensei ile aynı doğrultuda değildi. Geri dönmesi için ne tarz bir şey yapılmasını istediğini anlayamadım? Ayrıca kişisel bir bildiri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki: Findor'un RP'yi bıraktığı haberi son zamanlarda aldığım en iyi haber!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Değerli arkadaşlarım bakın sizleri severim ama kırmasınıda iyi bilirim hoptirik ben öle başkasını lafına gelcek adam değilim

fingolfin umarım çok mutlu olmuşsundur hiç belli olmaz geri gelebilirim benimle ilgili böle bir konuşma döndüğü için yazdım mecbur olarak

fingolfin seni severim ama yaptığın bu tarz konulma beni çok üzdü neye neler gördüm ben bunuda siğneye çekmesini bilirim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Re: GERİ DÖNÖş...

Post by Raistlin »

Sensei wrote:Arkadaşlar rp den ayrılmamın sebepleri birrer birer tükenirken bunun baş mimarı olan yeminere çok büyük teşekkürler ediyorum. Aktif rp ye yeniden dahil oldum ve yine en kötü olmak amacıyla. Bundan sonraki amacım rplerin doruk noktasına çıkmasıdır...
Nasıl yani, yeminer bunu tek başına yaptığını söylemedi sana değil mi? ;)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi arkadaşlar bence ne kadar insan dönerse o kadar iyi .. Site daha renkli hale gelir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

sende dönmüşsün bakıyourm firble hoşgelmişsin! ;)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoş Bulduk.. Hükümlü Her ne kadar RP ye tam anlamı ile dönemeyecek olsam da buadayım. Gerçi RPden de tam çıkmış sayılmam.. Ã?atlak kazanda kalan bir ozan konumundayım şu anda..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

hoş geldin geveze Firble :)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yok Raistlin yaw... ben o konuyu hiçkimseyle konuşmadım :) yani tabiki bu durumda seninde emeğin vardır ama sanırım sensei nin bahsettiği o konu değil :) zaten ayrılma sebebi de o konu değil :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Oley bea candostum vampir gardaşım sensei döndü ehöm ehöm benimde biraz payım yokmu sensoş okadar site ye geri dönnnnnnnnn geri dönnnnn dedim
No one hears him cry so he turns to evil...
Post Reply