GERİ DÖNÖş...
GERİ DÖNÖş...
Arkadaşlar rp den ayrılmamın sebepleri birrer birer tükenirken bunun baş mimarı olan yeminere çok büyük teşekkürler ediyorum. Aktif rp ye yeniden dahil oldum ve yine en kötü olmak amacıyla. Bundan sonraki amacım rplerin doruk noktasına çıkmasıdır...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Re: GERİ DÖNÖş...
şaka bi yana....hoptirik wrote:sen siteyi takip etmiyorsun sonrada bursa lılara beni unuttunuz diye yakınıyorsun aslanım
bak kuzum sensei öldü ve diriltildi şimdi yeminer adına çalışan bir kötü o bakalım daha neleer olucak git biraz eski rp leri oku ben bile yeniyim
ama alayını okudum rp lerin
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Bu tarz bir durum sonucu ayrılmanın hata olduğunu düşünüyordum Sensei. Döndüğüne sevindim.
Ayrıca hotirik, findor'un bırakma durumu Sensei ile aynı doğrultuda değildi. Geri dönmesi için ne tarz bir şey yapılmasını istediğini anlayamadım? Ayrıca kişisel bir bildiri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki: Findor'un RP'yi bıraktığı haberi son zamanlarda aldığım en iyi haber!
Ayrıca hotirik, findor'un bırakma durumu Sensei ile aynı doğrultuda değildi. Geri dönmesi için ne tarz bir şey yapılmasını istediğini anlayamadım? Ayrıca kişisel bir bildiri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki: Findor'un RP'yi bıraktığı haberi son zamanlarda aldığım en iyi haber!
Değerli arkadaşlarım bakın sizleri severim ama kırmasınıda iyi bilirim hoptirik ben öle başkasını lafına gelcek adam değilim
fingolfin umarım çok mutlu olmuşsundur hiç belli olmaz geri gelebilirim benimle ilgili böle bir konuşma döndüğü için yazdım mecbur olarak
fingolfin seni severim ama yaptığın bu tarz konulma beni çok üzdü neye neler gördüm ben bunuda siğneye çekmesini bilirim
fingolfin umarım çok mutlu olmuşsundur hiç belli olmaz geri gelebilirim benimle ilgili böle bir konuşma döndüğü için yazdım mecbur olarak
fingolfin seni severim ama yaptığın bu tarz konulma beni çok üzdü neye neler gördüm ben bunuda siğneye çekmesini bilirim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Re: GERİ DÖNÖş...
Nasıl yani, yeminer bunu tek başına yaptığını söylemedi sana değil mi?Sensei wrote:Arkadaşlar rp den ayrılmamın sebepleri birrer birer tükenirken bunun baş mimarı olan yeminere çok büyük teşekkürler ediyorum. Aktif rp ye yeniden dahil oldum ve yine en kötü olmak amacıyla. Bundan sonraki amacım rplerin doruk noktasına çıkmasıdır...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Hoş Bulduk.. Hükümlü Her ne kadar RP ye tam anlamı ile dönemeyecek olsam da buadayım. Gerçi RPden de tam çıkmış sayılmam.. Ã?atlak kazanda kalan bir ozan konumundayım şu anda..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı