Kill Bill 3

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Kill Bill 3

Post by Daeya »

Arkadaşlar Kill Bill'in 3. sü yolda fakat aldığım duyumlarda Uma Thurman'ın oynamayacağından bahsediliyor.Sizce nasıl olur Uma Thurman olmazsa film amacından çıkar mı?Senaryo nasıl olur?Ben, Vol.I'deki küçük kız çocuğunun intikamı konu olur diyorum diğer sarışın hatundan.Sizce nasıl olur...?
Yorumlar lütfen...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Kill Bill 3 olmaz. Bence film anlatmak istediğini anlatmıştır mokunu çıkarmanın alemi yok.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abi anlamadığım şey benim bildiğim kadarı ile bill ikinci filmde ölüyordu. O zaman üçüncü film de öldürülecek bill kim? Yoksa Bill Gates falan mı?? Böyle sorular var ortada..
İlk filmde de zaten galiba nikah töreninde eşini öldürdüğü için Bille kızmıştı söz konusu kadın.. Hatta kill kelimesi mecazi anlamda kullanılmış ve sonunda Bille kadının bnikahı ile film sonlanabilir mi diye de düşünmüştük bir ara..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Belki Ağustos 1996'da Oklahoma City'de Bill Clinton'a düzenlenen suikast girişimini konu alıyordur.

Dip Not: Bööö!
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Açıkçası hiç haz etmediğim bi filmdi.. Zorla izledim ve üçüncüsünde ne olduğu çok da önemli değil. Ama bence o filmin efektlerini doğru düzgün yaparlarsa biraz daha bişeye benzer. Ben de işkence çekmemiş olurum izlerken. Uma Thurman meselesine gelince... Bi adam gib o vardı filmde.. o da mı gitmiş... CıkCıkcık.. yazık
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Neden bu filme seri yapıyorlar anlayamıyorum. Bence hiç kaydadeğer bir film değil. Görsel efektler rezalet (özellikle kan fışkırması olayı) Film bence zaman kaybı. Uma Thurman veya birbaşkası bu filmi kurtaramaz diyorum.. :wink:
Only God can Judge me!
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Tarantino abimiz Kill Bill i ilk başta 4 saatlik bir film olarak çekmiş. Fakat yayımcı firma "olmaz öle şey, bu film kısalcak" diyince o da "asla kısaltmam, ortadan bölerim" şeklinde cevaplamış. Bu nedenle 2 film şeklinde gösterime girdi Kill Bill. Ama aslında tek film gibi düşünülmeli.

Dolaysıyla 3.sü gelmez. Ã?ünkü ikincisi diye bişi zaten yok.
"Lovefull Evil"
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sevindim bence çok saçma olurdu.. Ama yine de en azından yapımcı şirket bu kadar masrafsız bir filmden bu kadar para kazandıktan sonra yahuu bir yolunu bulup billi canlandırsak mı? (Yaa bir de fantastik filmleri sevmezler) şeklinde düşünebilirler.. (allien gibi) zaten bu tip filmlerde genelde ilk filmler sanat sonrakiler mali kaygı ile çekiliyorlar.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

tarantino efendi yapılan bir röportajda kill bill üçü çekecen mi sorusuna belki 16 yıl sonra cevabı vermişti
o szin de bahseyttiğiniz ufak kızın büyümesini bekleuyecekmiiş intikam için

yani bu mizahi bir yolla yok kill bill üç falan demek :D
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aaa bi de ufak kız mı var yaa. Bu kadın düğün arifesinde basılmamış mıydı Bill tarafından.. Yoksa film sırasında yeni bir aşk da mı yaşıyo.. Bi de yani ikinci bir Bill çıkmazsa ortaya kız kimden intikam alacak. İkinci Bill nasıl çıkacak?
Böyle sorular da var..
HARBE GİDEN
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

uma yoksa film de yok
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Post Reply