beyler organizasyon yapma girişiminiz üzücü şekilde iptal olmuş inanın çok üzüldüm ama aralıkta kesin bir şeyler olacak herkez kendisini ona göre şimdiden ayarlasın ama şu kadarını söyleyeyim levian abi karda kışta olsa kesin fuuul eylence olacak sen bana güven ok.
Yaw buluşmaları ben istanbul da olduğum zamanlar ayarlayın kardeşim...
Zaten ben istanbulda olmadığım zaman buluşuluyor olduğum zaman kimse yok...Yok bunun çözümünü bulacam ben nasıl olacaksa
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Bi toplantıyı da sen ayarla...Böylece tarihi kendine göre belirlemiş olursun...,senin için de daha ii olur...Neyse toplanılamadığı için üzüldüm,esenin yapacaklarını sabır ve merakla bekliyorum...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
eee tabi bilemiyorum toplanacağımız gün benim dünyaya geliş günüm olduğu içinde ayrı bir eylence gerektiriyor tabi ama organizasyonu siz bana bırakın kimse gelmese bile inanın ben kendimi eylenceye ayarladım o gün tek başımada olsam dolu dolu yaşayacağım ama gelecek arkadaşlarda benimle eylenecek şimdiden planları yapıyorum yakında ilanı yapıştıracağım ekrana
esen wrote:eee tabi bilemiyorum toplanacağımız gün benim dünyaya geliş günüm olduğu içinde ayrı bir eylence gerektiriyor tabi ama organizasyonu siz bana bırakın kimse gelmese bile inanın ben kendimi eylenceye ayarladım o gün tek başımada olsam dolu dolu yaşayacağım ama gelecek arkadaşlarda benimle eylenecek şimdiden planları yapıyorum yakında ilanı yapıştıracağım ekrana
Ya çabuk ol sen yine esen...Özledik valla seni bi toplansakta görsek yüzünü...Espri bi yana senin doğum günü tam olarak ne zamandı..para biriktirip fikayalı bi hediye almak lazım...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
18 ARALIK 2004 CUMARTESİ Doğum günü kutlaması ve FRP World buluşması olacaktır . Dolayısıyla gelebilecek arkadaşlar ve gelmesi kesin olan kişiler mümükünse şimdiden kendini ayarlasın yani benden söylemesin bu arada hediyelerinizi ayarlayınnnnn