İSTANBUL: BAYRAM BULUşMASI!

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

beyler organizasyon yapma girişiminiz üzücü şekilde iptal olmuş inanın çok üzüldüm ama aralıkta kesin bir şeyler olacak herkez kendisini ona göre şimdiden ayarlasın :P ama şu kadarını söyleyeyim levian abi karda kışta olsa kesin fuuul eylence olacak sen bana güven ok. :wink:
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Yaw buluşmaları ben istanbul da olduğum zamanlar ayarlayın kardeşim...
Zaten ben istanbulda olmadığım zaman buluşuluyor olduğum zaman kimse yok...Yok bunun çözümünü bulacam ben :-P nasıl olacaksa :D
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Bi toplantıyı da sen ayarla...Böylece tarihi kendine göre belirlemiş olursun...:-),senin için de daha ii olur...Neyse toplanılamadığı için üzüldüm,esenin yapacaklarını sabır ve merakla bekliyorum...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

eee tabi bilemiyorum toplanacağımız gün benim dünyaya geliş günüm olduğu içinde ayrı bir eylence gerektiriyor tabi :D ama organizasyonu siz bana bırakın kimse gelmese bile inanın ben kendimi eylenceye ayarladım o gün tek başımada olsam dolu dolu yaşayacağım ama gelecek arkadaşlarda benimle eylenecek :lol: :wink: şimdiden planları yapıyorum yakında ilanı yapıştıracağım ekrana
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

esen wrote:eee tabi bilemiyorum toplanacağımız gün benim dünyaya geliş günüm olduğu içinde ayrı bir eylence gerektiriyor tabi :D ama organizasyonu siz bana bırakın kimse gelmese bile inanın ben kendimi eylenceye ayarladım o gün tek başımada olsam dolu dolu yaşayacağım ama gelecek arkadaşlarda benimle eylenecek :lol: :wink: şimdiden planları yapıyorum yakında ilanı yapıştıracağım ekrana
Hmm bekliyoruz... :wink:
Only God can Judge me!
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Filmin devamını çekiceksiniz yani hadi hayırlısı
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Dragonfly eee sensiz bir eylence nedense bir türlü düşünemiyorum artık o gün geldiğinde yerini çoktan almış olursun :D
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

Ya çabuk ol sen yine esen...Özledik valla seni :wink: bi toplansakta görsek yüzünü...Espri bi yana senin doğum günü tam olarak ne zamandı..para biriktirip fikayalı bi hediye almak lazım...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

yok ya Esen çok alçak gönüllü bir arkadaşımız olduğu için hediye falan isteyeceğinin hiç sanmıyorum.
*Esen'in tüm hayalleri suya düşer..* :D
Only God can Judge me!
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Arkadaşlar siz o gün gelin benim için yeterlidir bu inanın bana :lol: :P
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

O gün hangi gündür acaba öğrenebilirmiyim ona göre gelip gelemeyeceğimizi bir ayarlayalım desler falan var değilmi , sınavlar baya zorluyor zaten... :lol:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

18 ARALIK 2004 CUMARTESİ Doğum günü kutlaması ve FRP World buluşması olacaktır . Dolayısıyla gelebilecek arkadaşlar ve gelmesi kesin olan kişiler mümükünse şimdiden kendini ayarlasın yani benden söylemesin :D bu arada hediyelerinizi ayarlayınnnnn :P
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

nerede olcak buluşma ona göre belki bende gelebilirim...
Image
Post Reply