Yarrak kafalı adminler ve sik kafalı mod lar

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

şaka

Post by Eldarin_ »

Niye senden izin alsın ki yalnızca bir druidsin...Hemde daha svy1
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Cınku o ormanlar bızım korumamız altında o yuzden bızden ezın almak zorunda
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

OOG : şimdi bir kaç noktaya açıklık getimek istiyorum. Özellikle Druid konseptini ve sahiplenme şeklini hiç beğenmiyorum. Evil druid değilsen oynatma tarzın gerçektende cult! Ben extream charım diyorsan yinede eksiğin var. Öncelikle druidler ormanı asla sahiplenmezler. Orman druidleri sahiplenir. Doğa ana druidleride ormanda yaşayan birer hayvan gibi görür. Ama üstlendikleri koruyuculuk görevi nedeni ile onlara çeşitli güçler verir. Heryerdeki iyilik çalışmaların takdire değer gibi görünsede yanlışlar. Biraz daha netural olursan daha eğlenceli olur. Noctirus'u örenek alabilirsin.
Saygılarmıla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Sevgili dostum ben asla ormanı sahıplenmıyorum ormanı bız druıdle rkorumazsa kım koruyucak dıyorum sızmı koruyucaksınız cokta ılgınızız ceker ya :lol:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ormanı koruyan başka canlılarda var. Ayrıca sana güç veren şeyin ne olduğunu unutma. Sana güç verdiği gibi sendeki gücü geride çekebilir.
Yürüyen ormanlar gördüm, aydınlığı içine çeken ama karanlık olmayan ormanlarda. Her orman yaratıldığında görünüründekinden çok daha büyük bir güçle kutsanır. Ama doğal akış sürecinde kalmayı tercih eder. Sizler ise sadece bu doğal akış sürecini koruyorsunuz. Başaramassanız orman kendisini korumak için kalkacaktır. Bundan şüphen olmasın...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Bunları bılıyorum fakat yınede hatırlattıgın ıcın tesekkurler benım cok sayıda agac dostum var ve onlara elımden geldıyı kadar yardımcı olmaya calısıyorum fakat bu gunden sonra fazla yardımcı olamayıcam uzgunum
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Evet bir drıidin onu izlediğini gördüm ama kaelthas olup olmadığından da emin değilim.. Yanılşlıkla birini suçlamış olmayayım... Çok hızlı birisi idi sadece. Umarım ormana girerek saygısızlık etmedik.. Orman yaratıkları benim de kardeşim sayılırlar...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Rainin eyerkı senın gorsduyun ben olsaydım emıynımkı benı tanırdın bu konuda emıynım
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

druidlik hakkında ben de bikaç şey söylemek isterim.
- druid ormanda yaşar, ondan güç alır ve evini koruyan biri gibi ormanı korumaya çalışır.
- ama hiçbir druid "burası bizim, geçemezsin" gibi bişi söyleme hakkına sahip deildir.
- senin bu dediğin izin alma olayları falan sadece elf ormanlarında görülür ve druidlükle alakası yoktur.
- druid, bu orman hakkında yaptığı şeyleri aynen bir tepe, dağ, vaha hatta çöl için de yapabilir.
*önemli olan mekanın *doğal* olmasıdır.
-sonuçta kimsenin ormana girişini kısıtlayamazsın (böyle olsaydı drizzt mooshie'nin korusuna adımını atamazdı). Sadece giren kişi eğer doğaya zarar verecek şekilde davranırsa müdahele edebilirsin.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Post Reply