bire bir tartışmalardan hoşlanmıyorum.belki haksız olabilirim ama bana sidik yarışı gibi geliyor.bu yüzden bu tartışma bu şekilde devam ederse,sadece ikimiz konuşursak cevap verme nezaketinde bulunmayacağım.buda verecek cevabım olmadığı için değil,tartışmayı anlamsız bulduğum için olacaktır.keza anlamlı bir tartışma olsaydı yalnız ikimiz konuşmazdık.
çömez tabirinin nerden aklınıza geldiğini bilmiyorum ve açıkcası gercekten merak ediyorum.(rp dış:,avatarın üstünde yazan "çömez" yazısından etkilendiysen,bu konuyu bırak sitenin 3. üyesi,siteyi yapan olduğunu inandığım kişilerle msn'de konuştum ve gerekli cevabı aldım.düzen sağlamak zor ve bağzı yaptırımlar gerektiriyo.bu yaptırımlara uymanın gerekli olduğuna inanıyorum.)
lütfen,saygıdeğer MaNiak kelimere takılmayalım.birbirimizi anlamaya çalışırsak lonca olarak daha başarılı olacağımıza inanıyorum.fikirler tartışılmalı,kibirli bir üslupla,yıkıcı konuşmalarla gözardı edilmemeli.en azından ben böyle olması gerektiğine inanıyorum.
sözlerimde saygısızlıık sezdiyseniz MaNiak kusuruma bakmayın.kendime olan saygımdan dolayı kesinlikle saygısızlık yapmak istemem.fakat malesef bazen hata yapabiliyorum.
doğru olduğunu düşünmesemde fikirlerinizi benimle paylaştığınız,cevap verme nezaketini gösterdiğiniz için teşekkürler.farklı fikirler herzaman olmalı ve tartışılmalı.
saygılarımı sunuyorum,saygıdeğer MaNiak.hoşcakalın ve yolunuz açık olsun