bu kokuyu çok özlemişim

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
paul sernine
Gölge Ustası

Post by paul sernine »

konuşulanlar için söylüyorum "görünen köy klavuz istemez".biz kısmende olsa söyleyeceklerimizi söyledik.isteyen istediğinin haklı olduğunu düşünebilir.konuşulmayanlar varsa konuşulsun.onu o zaman tartışırız.

bire bir tartışmalardan hoşlanmıyorum.belki haksız olabilirim ama bana sidik yarışı gibi geliyor.bu yüzden bu tartışma bu şekilde devam ederse,sadece ikimiz konuşursak cevap verme nezaketinde bulunmayacağım.buda verecek cevabım olmadığı için değil,tartışmayı anlamsız bulduğum için olacaktır.keza anlamlı bir tartışma olsaydı yalnız ikimiz konuşmazdık.

çömez tabirinin nerden aklınıza geldiğini bilmiyorum ve açıkcası gercekten merak ediyorum.(rp dış:,avatarın üstünde yazan "çömez" yazısından etkilendiysen,bu konuyu bırak sitenin 3. üyesi,siteyi yapan olduğunu inandığım kişilerle msn'de konuştum ve gerekli cevabı aldım.düzen sağlamak zor ve bağzı yaptırımlar gerektiriyo.bu yaptırımlara uymanın gerekli olduğuna inanıyorum.)

lütfen,saygıdeğer MaNiak kelimere takılmayalım.birbirimizi anlamaya çalışırsak lonca olarak daha başarılı olacağımıza inanıyorum.fikirler tartışılmalı,kibirli bir üslupla,yıkıcı konuşmalarla gözardı edilmemeli.en azından ben böyle olması gerektiğine inanıyorum.

sözlerimde saygısızlıık sezdiyseniz MaNiak kusuruma bakmayın.kendime olan saygımdan dolayı kesinlikle saygısızlık yapmak istemem.fakat malesef bazen hata yapabiliyorum.

doğru olduğunu düşünmesemde fikirlerinizi benimle paylaştığınız,cevap verme nezaketini gösterdiğiniz için teşekkürler.farklı fikirler herzaman olmalı ve tartışılmalı.

saygılarımı sunuyorum,saygıdeğer MaNiak.hoşcakalın ve yolunuz açık olsun :!:
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

1. si beni tanımadıgın aşikar, tanısaysın benim kimseyle sidik yarıştırmıycak ve bunu önemsemiycek biri olduğumu bilirdin. beni tanıyanlar da gayet iyi bilirki ben bir konuda sidik yarıştırmam tartışmam yada manupile etmeye ugraşmam benim doğrularım tektir.

seni kale almayıp saygısızlık diye kastettiğim kibir lafını göz ardı etseydim bunun sonuçları senin için daha yıkıcı olurdu .

istersen önce beni bir tanı benim kim oldugumu algıla

ben dunyadaki en buyuk tanrılardan Oren DAUTRY nin eski silah arkadaşı Corax Tigerheart ın ki o hiç kimseden hiç bir şeyden korkmaz çekindiği nadir kişilerdenim
şu an hala eski gücümde değilim ama surgunum sona erdi

benim kaldıramadığım yegane şey evimde yabancı muamelesi görmektir

saygı beklediğim benim kurup kalkındırdığım loncanın beni tanımamasıdır

ama duwarlar ve gölgeler beni hatırlıyor istersen onlara sor :!:

2. si benim dileklerim hep loncamın menfaatleri ugrunadır şu an hala lonca işlerinden uzak olmamın sebebi kişiseldir ve bunu en yakın zamanda bana en uzak olan kişi bile kavrıycaktır
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Yaşlı bir adam söze karıştı, az önce orda olmadığına yemin edebilirlerdi ama işte tam oradaydı..

"Zaman sana yaramamış Maniak, eskisinden aceleci ve öfkelisin...Eskiden neydiyse neydi, saydıklarından kimse kalmadı..ne Tigerheart ne Dautry.. yokluğun kısa bir süre değildi bunu biliyorsun."

yaşlı adam Maniak a doğru ilerledi ve gözlerinin içine baktı..

"Artık baştan başlıyorsun evlat anlaman gereken işte bu.. Eğer ki dediğin kadar yetenekli ve kudretliysen hırsız kardeşlerin seni elleriyle bir üst basamağa taşımaktan onur duyacaktır.. ama bunu sağlamanın yolu yıllar sonra gelip adının bile hatırlanmadığı taşlar arasında tehdit savurmak değil.. "

yaşlı adam taştan duvarlarda geçit sağlayan kapıya yöneldi...

"Zaman sabır ve sükunet zamanı gölgedanscısı bunu unutma!"
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

adamı tanımıştım uştlubu yabancı değildi bir şeyler bana çok yakındı neydi bu şimdi
bir övgümü yoksa yergimi
bunu benim olanı aldığımda ögrenicem galiba
kudretli taşım

dur gitme yaşlı adam dautry e ne oldu??

ya tigerheart
kadim dostlarım
nerdeler?
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

tigerheart kadim kılıcının peşinden gitti cennetin ışığında aydınlandı ve cehennemin alevlerinde kavruldu..

Dautry ise kendi kaosunda boğuldu, kendinden nefret etti , ve kaosla dolan kalbini yerinden söktü..

ikiside hala bu diyarda ama görürsen tanıyabileceğini zannetmem

Tigerheart ın şimdiki adı isimsiz olandır.. Dautry ise hala Dautry
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Maniak senin bir gnomun şarkılarından tanıyorum sadece eski bir üye olduğunu biliyorum. Ama ben değilim bir şekilde bana kudretini kanıtlaman gerekli. Kim olduğun veya kimden geldiğin önemli değil. Saygı duyacağım bir harekette bulunman gerekli.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

"sen şu gölge ustası maniak mısın? gölgelerin efendisi maniak?"
"loncaya yeni geldiğimde eski ustalara çok meraklıydım, sni hatırlayanları hatırlayanlar ve saygıyla bahsedildiğini söyleyenler vardı" eğer sn o maniak san eğer gerçekten oysan eğer anlatılanlar doğruysa snin eski tahtına çıkman için sna yardım edebilirim belki. Böyle efsanevi bir şahısla arkadaşlık yapmak sohbet etmek bir onurdur"
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ewet işte o benim yolumda yürüyeceğini duymak çok güzel ama en iyisi ne biliyormusun

adımın hatırlandığını düymak birinin ben adımı söylemeden benim adımı söylemesi
buna bu aralar çok ihtiyacım vardı doğrusu

loncaya ewime döndüğümde gördüğüm manzara beni yıkmıştı şimdi şimdi hersey iyiye gidiyor dastlarım
beni bulun
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

sorunum hiç mal mülk olmadı tek sorunum hatırlanmaktı ve hatırlanıyorum
yükyelerek koşuyorum
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

eminim daha çok hatırlayanlar vardırda belki senden çekiniyolardır maniak bi maniaklık yaparsın die ama loncamız da fazla icrağat yoktu sn gelince konuşma muhabbet başladı.
Hırsızlar gizli işlerinden başlarını kaldırarak kaynaşmaya başladılar balki de bölesi daha iyidir yada belki hırsızların muhabbeti sadece yıkım getirir
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Murdak bir süre sustu ve bekledi...
Bir çok laf edilmiş ve konuşmalar yapılmıştı. Eskiden olan geri gelmişti.
"maniak " dedi sesli bir şekilde. "Benim gitme zamanım geldi artık." dedi "ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var dostum " dedi ve ona doğru yaklaştı " içerde konuşalım uygunsan " dedi ve odaya ilerledi.

NOt : bilgileri özelden alıcam
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Maniak ın ortadan kaybolması ise Murdak Loncada bir süre kalır ve ardından binayı terk eder...
Gölge ormanın derinliklerine....
Bir kaç zaman önce rastladığı Küçük Kızın Night ı aramak için iz peşine düşer....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

eski lonca binasının kapısı uzun bi aradan sora tekrar açıldı.

içeri mekanın ilk sakinlerinden olan MaNiak adımlarını yawaş yawaş atıı kokuyu burdan her ayrıldığın ayrı ayrı özlüyor belki sadece o koku yüzünden buraya tekrar tekrar geliyordu burayı çok severdi ama bir gün sonsuza dek ayrılma wakti gelecekti.
Post Reply