Yarrak kafalı adminler ve sik kafalı mod lar
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
OOG : şimdi bir kaç noktaya açıklık getimek istiyorum. Özellikle Druid konseptini ve sahiplenme şeklini hiç beğenmiyorum. Evil druid değilsen oynatma tarzın gerçektende cult! Ben extream charım diyorsan yinede eksiğin var. Öncelikle druidler ormanı asla sahiplenmezler. Orman druidleri sahiplenir. Doğa ana druidleride ormanda yaşayan birer hayvan gibi görür. Ama üstlendikleri koruyuculuk görevi nedeni ile onlara çeşitli güçler verir. Heryerdeki iyilik çalışmaların takdire değer gibi görünsede yanlışlar. Biraz daha netural olursan daha eğlenceli olur. Noctirus'u örenek alabilirsin.
Saygılarmıla...
Saygılarmıla...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ormanı koruyan başka canlılarda var. Ayrıca sana güç veren şeyin ne olduğunu unutma. Sana güç verdiği gibi sendeki gücü geride çekebilir.
Yürüyen ormanlar gördüm, aydınlığı içine çeken ama karanlık olmayan ormanlarda. Her orman yaratıldığında görünüründekinden çok daha büyük bir güçle kutsanır. Ama doğal akış sürecinde kalmayı tercih eder. Sizler ise sadece bu doğal akış sürecini koruyorsunuz. Başaramassanız orman kendisini korumak için kalkacaktır. Bundan şüphen olmasın...
Yürüyen ormanlar gördüm, aydınlığı içine çeken ama karanlık olmayan ormanlarda. Her orman yaratıldığında görünüründekinden çok daha büyük bir güçle kutsanır. Ama doğal akış sürecinde kalmayı tercih eder. Sizler ise sadece bu doğal akış sürecini koruyorsunuz. Başaramassanız orman kendisini korumak için kalkacaktır. Bundan şüphen olmasın...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
druidlik hakkında ben de bikaç şey söylemek isterim.
- druid ormanda yaşar, ondan güç alır ve evini koruyan biri gibi ormanı korumaya çalışır.
- ama hiçbir druid "burası bizim, geçemezsin" gibi bişi söyleme hakkına sahip deildir.
- senin bu dediğin izin alma olayları falan sadece elf ormanlarında görülür ve druidlükle alakası yoktur.
- druid, bu orman hakkında yaptığı şeyleri aynen bir tepe, dağ, vaha hatta çöl için de yapabilir.
*önemli olan mekanın *doğal* olmasıdır.
-sonuçta kimsenin ormana girişini kısıtlayamazsın (böyle olsaydı drizzt mooshie'nin korusuna adımını atamazdı). Sadece giren kişi eğer doğaya zarar verecek şekilde davranırsa müdahele edebilirsin.
- druid ormanda yaşar, ondan güç alır ve evini koruyan biri gibi ormanı korumaya çalışır.
- ama hiçbir druid "burası bizim, geçemezsin" gibi bişi söyleme hakkına sahip deildir.
- senin bu dediğin izin alma olayları falan sadece elf ormanlarında görülür ve druidlükle alakası yoktur.
- druid, bu orman hakkında yaptığı şeyleri aynen bir tepe, dağ, vaha hatta çöl için de yapabilir.
*önemli olan mekanın *doğal* olmasıdır.
-sonuçta kimsenin ormana girişini kısıtlayamazsın (böyle olsaydı drizzt mooshie'nin korusuna adımını atamazdı). Sadece giren kişi eğer doğaya zarar verecek şekilde davranırsa müdahele edebilirsin.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...