The Lord of the Rings", The Battle for Middle-earth" II
The Lord of the Rings", The Battle for Middle-earth" II
http://eastore.ea.com/jump.jsp?itemType ... temID=1248
oyun satışa çıktı. buyrun bakın.
benim beklentilerim çok olumlu...
oyun satışa çıktı. buyrun bakın.
benim beklentilerim çok olumlu...
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

aaaa battle for middle-eart II yaw
ama ilk oyunda yüzüyü yok edip herşeyi bitirmiyormuydun good camp. oynayınca.şimdi bu oyun yüzük yok edildikten sonraki farklı bir zaman dilimindemi geçecek
??? Akıl sır erdiremedim şimdi ben buna biri açıklayabilirmi 
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
AAAAAA çıktığını bilmiyordum ama konunun dışında olduğunu biliyorum hmen alırım eskisi zevkliydi ama asker yapma sayısı azcdıııııııı beyhhhhhh
işallah daha fazla olur Rome Total War gibi (o kadar da deil
) 
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Levelde yazana göre oyunun çıkış tarihi Mart 2006
Levelden gördüğüm kadarıyla çok kasacak gibi. Bunda yanlızca efekteler değil oyunu kendisi kasacak gibi. Level dergiside şöyle bir görüntü var. Gemilerin suyun üzerindeki yansımaları dahai görünüyor.FalcoN wrote:Demek martta geliyor.. İnşallah 1. oyundaki gibi sistemi acaip şekilde kasan efektler koymazlar 2'ye. bekleyilim ve görelim.
LEVEL wrote:Yüzüklerin Efendisin'nin en gizemli şahsiyeti Tom Bombadil oyunda süper kahraman olarak bulunuyor
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Arkadaşlar BfME 2 çıktı mı yoksa çıkmadımı? Açıkçası nette - offical sitesi dahil tam bir cevap bulamadım (bende de bir gariplik olabilir)
Geçenlerde bir arkadaşım oyunu almış olarak geldi elinde tam 6 cd ile. Kurulum ise korsan olduğu için bir garip önce o 6 cdyi .rar dan açıyorsunuz (5.5 gb tutuyor) daha sonra bu açılmış dosyalardan kurulumu yapıyorsunuz ki o da yaklaşık 5 gb tutuyor. Yani kurabilmek için 10 gb yere ihtiyaç var (sonradan rarları silebiliyorsunuz)
Her ne ise oyunu kurduktan sonra menülere girdik eğlenceli hero yaratma menüleri vs var. Ama tam oyuna girerken loading bittiği anda oyundan atıyor.
Başlangıçta sistem gereksinimleri karşılamıyor diye düşündük ama arada gittiğimiz bir cafede bir kaç sefer kurmaya çalıştıklarını ama çoğu cdnin bozuk olduğunu söylediler.
Sözün özü ;
Oyun çıktımı ?
Oynamış olan varmı?
Varsa sistemleri nedir?
Geçenlerde bir arkadaşım oyunu almış olarak geldi elinde tam 6 cd ile. Kurulum ise korsan olduğu için bir garip önce o 6 cdyi .rar dan açıyorsunuz (5.5 gb tutuyor) daha sonra bu açılmış dosyalardan kurulumu yapıyorsunuz ki o da yaklaşık 5 gb tutuyor. Yani kurabilmek için 10 gb yere ihtiyaç var (sonradan rarları silebiliyorsunuz)
Her ne ise oyunu kurduktan sonra menülere girdik eğlenceli hero yaratma menüleri vs var. Ama tam oyuna girerken loading bittiği anda oyundan atıyor.
Başlangıçta sistem gereksinimleri karşılamıyor diye düşündük ama arada gittiğimiz bir cafede bir kaç sefer kurmaya çalıştıklarını ama çoğu cdnin bozuk olduğunu söylediler.
Sözün özü ;
Oyun çıktımı ?
Oynamış olan varmı?
Varsa sistemleri nedir?
Shevarash wrote:Arkadaşlar BfME 2 çıktı mı yoksa çıkmadımı? Açıkçası nette - offical sitesi dahil tam bir cevap bulamadım (bende de bir gariplik olabilir)
Sözün özü ;
Oyun çıktımı ?
Oynamış olan varmı?
Varsa sistemleri nedir?
Oyun çıktı.Buna emin olabilirsiniz.6cd olması doğrudur.Ayrıca dediğin yöntemler 1yıldır kullanılıyor Shevarash ne yazık ki artık bundan sonra böyle ki bu birde kolay olanı.Bazı oyunlarda cd-romun fişini çıkartman gerekiyor, evet doğru duydun cdromun bilgisayarla bağlantısını kesmen gerekiyor.Haliyle bu sebeplerde bizi orjinal oyunlara sürüklüyor neyse.
Cevabın özü ;
Oyun çıktı.(İnanmıyorsanız ea gamese bakabilirsiniz.)
Ben oynamadım ama kardeşim oynuyor.
Ne yazık ki sistem ihtiyaçları konusunda birşey bulamadım.
Daha fazla bilgi için ;
http://www.ea.com/official/lordoftherings/bfme2/us/
Türkçe için
http://merlininkazani.com/codes/review_ ... „°nceleme
Bu arada son bir not:Starforce 3.5 yazılımıyla artık orjinal yazılımların kırılması çok zorlaştı.Sonunda kafayı yien hackerlar Ã?STÃ?N BAşARI BİZ KIRDIK.Diyerek ardından size seksen türlü şey yapmanıızı istiyecekler bugün cd-romun fişini çeken yarın bios ayarlarıyla oynatır.O yüzden bence yavaş yavaş orjinal oyunlara geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.
arkadaslar ben oynadım gercekten hos olmus kendi heronu yaratabiliyorsun ayrıca good ve evil campaign den farklı olarak rbir de war of the rings campaign koymuslar su anda ne oldugu hakkında fazla bilgim yok fakat gerckten guzel olmus ozel gucler cok cesitli ornegin tom bombadil falan var...good campaignde glorfindell haldir arwen gloin gibi herolar mevcut grafikler de gercekten cok hos olmus ...bir yere ev yada baska yapı yapmak icin illa rune olması gerekmiyor istediginiz yere kurulabiliyorsunuz
tavsiye ediyyorum oynayın....
tavsiye ediyyorum oynayın....
Auré Entuluva...Outa i lomé