The Lord of the Rings", The Battle for Middle-earth" II

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Helluin
Kullanıcı
Kullanıcı

The Lord of the Rings", The Battle for Middle-earth" II

Post by Helluin »

http://eastore.ea.com/jump.jsp?itemType ... temID=1248
oyun satışa çıktı. buyrun bakın.
benim beklentilerim çok olumlu...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

neeee " The Battle for Middle-earth� II " mii??

şaka değil demi? hemen bulmalıyım bu oyunu!!!!!!
" Let My Heart Go "
Helluin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Helluin »

betasını download ettim oyunun...
bu oyuna rakip olabilecek başka bir oyun bilmiyorum ben
muhteşem bir MMORPG olmuş. O kadar ince ayrıntılar düşünülmüşki...

3 Mart 2006'yı 4 gözle bekliyorum
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

aaaa battle for middle-eart II yaw 8O ama ilk oyunda yüzüyü yok edip herşeyi bitirmiyormuydun good camp. oynayınca.şimdi bu oyun yüzük yok edildikten sonraki farklı bir zaman dilimindemi geçecek :???: ??? Akıl sır erdiremedim şimdi ben buna biri açıklayabilirmi :???:
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

AAAAAA çıktığını bilmiyordum ama konunun dışında olduğunu biliyorum hmen alırım eskisi zevkliydi ama asker yapma sayısı azcdıııııııı beyhhhhhh :evil: işallah daha fazla olur Rome Total War gibi (o kadar da deil :lol: ) :twisted:
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Arkadaşlar bu oyunun beta'sı yeni piyasaya sürülüyor,bence almayın zira aldığınız yanlızca beta olacaktır.Zaten internettende indirebiliyorsunuz betayı ama açmak için ekstra birşeyler gerekiyor.Oyunun asıl çıkış tarihi ise bir erteleme olmazsa mart.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Demek martta geliyor.. İnşallah 1. oyundaki gibi sistemi acaip şekilde kasan efektler koymazlar 2'ye. bekleyilim ve görelim.
Only God can Judge me!
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Levelde yazana göre oyunun çıkış tarihi Mart 2006

FalcoN wrote:Demek martta geliyor.. İnşallah 1. oyundaki gibi sistemi acaip şekilde kasan efektler koymazlar 2'ye. bekleyilim ve görelim.
Levelden gördüğüm kadarıyla çok kasacak gibi. Bunda yanlızca efekteler değil oyunu kendisi kasacak gibi. Level dergiside şöyle bir görüntü var. Gemilerin suyun üzerindeki yansımaları dahai görünüyor.
LEVEL wrote:Yüzüklerin Efendisin'nin en gizemli şahsiyeti Tom Bombadil oyunda süper kahraman olarak bulunuyor
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Arkadaşlar BfME 2 çıktı mı yoksa çıkmadımı? Açıkçası nette - offical sitesi dahil tam bir cevap bulamadım (bende de bir gariplik olabilir)

Geçenlerde bir arkadaşım oyunu almış olarak geldi elinde tam 6 cd ile. Kurulum ise korsan olduğu için bir garip önce o 6 cdyi .rar dan açıyorsunuz (5.5 gb tutuyor) daha sonra bu açılmış dosyalardan kurulumu yapıyorsunuz ki o da yaklaşık 5 gb tutuyor. Yani kurabilmek için 10 gb yere ihtiyaç var (sonradan rarları silebiliyorsunuz)

Her ne ise oyunu kurduktan sonra menülere girdik eğlenceli hero yaratma menüleri vs var. Ama tam oyuna girerken loading bittiği anda oyundan atıyor.

Başlangıçta sistem gereksinimleri karşılamıyor diye düşündük ama arada gittiğimiz bir cafede bir kaç sefer kurmaya çalıştıklarını ama çoğu cdnin bozuk olduğunu söylediler.

Sözün özü ;

Oyun çıktımı ?
Oynamış olan varmı?
Varsa sistemleri nedir?
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

cıktıgı konusunda haber aldım arkadastan 6 cd oldugunu soylediler.... 8O
Auré Entuluva...Outa i lomé
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Shevarash wrote:Arkadaşlar BfME 2 çıktı mı yoksa çıkmadımı? Açıkçası nette - offical sitesi dahil tam bir cevap bulamadım (bende de bir gariplik olabilir)

Geçenlerde bir arkadaşım oyunu almış olarak geldi elinde tam 6 cd ile. Kurulum ise korsan olduğu için bir garip önce o 6 cdyi .rar dan açıyorsunuz (5.5 gb tutuyor) daha sonra bu açılmış dosyalardan kurulumu yapıyorsunuz ki o da yaklaşık 5 gb tutuyor. Yani kurabilmek için 10 gb yere ihtiyaç var (sonradan rarları silebiliyorsunuz)

Her ne ise oyunu kurduktan sonra menülere girdik eğlenceli hero yaratma menüleri vs var. Ama tam oyuna girerken loading bittiği anda oyundan atıyor.

Başlangıçta sistem gereksinimleri karşılamıyor diye düşündük ama arada gittiğimiz bir cafede bir kaç sefer kurmaya çalıştıklarını ama çoğu cdnin bozuk olduğunu söylediler.

Sözün özü ;

Oyun çıktımı ?
Oynamış olan varmı?
Varsa sistemleri nedir?

Oyun çıktı.Buna emin olabilirsiniz.6cd olması doğrudur.Ayrıca dediğin yöntemler 1yıldır kullanılıyor Shevarash ne yazık ki artık bundan sonra böyle ki bu birde kolay olanı.Bazı oyunlarda cd-romun fişini çıkartman gerekiyor, evet doğru duydun cdromun bilgisayarla bağlantısını kesmen gerekiyor.Haliyle bu sebeplerde bizi orjinal oyunlara sürüklüyor neyse.

Cevabın özü ;

Oyun çıktı.(İnanmıyorsanız ea gamese bakabilirsiniz.)
Ben oynamadım ama kardeşim oynuyor.
Ne yazık ki sistem ihtiyaçları konusunda birşey bulamadım.

Daha fazla bilgi için ;
http://www.ea.com/official/lordoftherings/bfme2/us/
Türkçe için
http://merlininkazani.com/codes/review_ ... „°nceleme

Bu arada son bir not:Starforce 3.5 yazılımıyla artık orjinal yazılımların kırılması çok zorlaştı.Sonunda kafayı yien hackerlar Ã?STÃ?N BAşARI BİZ KIRDIK.Diyerek ardından size seksen türlü şey yapmanıızı istiyecekler bugün cd-romun fişini çeken yarın bios ayarlarıyla oynatır.O yüzden bence yavaş yavaş orjinal oyunlara geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Orjinal oyun konusunda sonuna kadar haklısınız zate malesef o kısır döngüye şu an için yapabileceğimiz pek birşey yok..
Dalmer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dalmer »

Heniz oynamak kısmet olmadı :( ama burda bir cafeye yüklenmiş demekki cdleri piyasada bulunur oynayan arkadaşlarım gayet olumlu şeyler söylediler hatta Tom Bombadil inde oyunda unutulmamış olması ayrıca meraklandırdı beni
One Day You Will Be Death...

Why Not Today?
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

arkadaslar ben oynadım gercekten hos olmus kendi heronu yaratabiliyorsun ayrıca good ve evil campaign den farklı olarak rbir de war of the rings campaign koymuslar su anda ne oldugu hakkında fazla bilgim yok fakat gerckten guzel olmus ozel gucler cok cesitli ornegin tom bombadil falan var...good campaignde glorfindell haldir arwen gloin gibi herolar mevcut grafikler de gercekten cok hos olmus ...bir yere ev yada baska yapı yapmak icin illa rune olması gerekmiyor istediginiz yere kurulabiliyorsunuz

tavsiye ediyyorum oynayın....
Auré Entuluva...Outa i lomé
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bizde cafede oynadık hoş olmuş hoş :) ama hala evde niye çalışmadığını anlamadık o ayrı mesele
Post Reply