Gelinim olur musun? ...
-
neldoreths
- Kullanıcı

-
dreamshadow
- Kullanıcı

hayır benim anlamadığım ülkemiz bunu nasıl sindirdi
resmen aile bağları sınırlarını zorlamış kardeşim
artık anneler iç güdüden çok zihin bile okuyolarmışta bizim haberimiz yokmuş baksana "- ben sana aşık olduğunda sen aşıksın derim" diyor kadıncağız.
resmen aile bağları sınırlarını zorlamış kardeşim
artık anneler iç güdüden çok zihin bile okuyolarmışta bizim haberimiz yokmuş baksana "- ben sana aşık olduğunda sen aşıksın derim" diyor kadıncağız.
...........................S.D.W...........................
ben zahmet edip yorum yaptığınıza şaşıyorum valla
böyle salakça programları yapanı elime geçirirsem varya ...................... ................ ................... ............ yapçam bi de.................. .................... ...................yapçam. az bile yapıyorum. valla ben yeminliyim o serap ezgi midir ne halttır elime geçirirsem varya keşke varolmasaydım diyecek
çok sinirleniyorum böle şeylere .
salak insan müsfetteleri .. böle adamı hasta ederler be..
o bişey değil memleketi uyutuyolar yahu birileri vatanı elaleme teslim ediyo, millet uyuyo. saçmalığın daniskası.

böyle salakça programları yapanı elime geçirirsem varya ...................... ................ ................... ............ yapçam bi de.................. .................... ...................yapçam. az bile yapıyorum. valla ben yeminliyim o serap ezgi midir ne halttır elime geçirirsem varya keşke varolmasaydım diyecek
salak insan müsfetteleri .. böle adamı hasta ederler be..
o bişey değil memleketi uyutuyolar yahu birileri vatanı elaleme teslim ediyo, millet uyuyo. saçmalığın daniskası.
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Orkun Uçar (Bilmeyenler için Metal Fırtına'nın yazarı
) bu yarışmaya elinde üç dört kitabı ile katılmaya kalkmıştı, reklam yapmak için gitmişti ama kabul edilmemişti. Sonrasında biz çeşitli sitelerde dalga geçince de gelip bütün sitelerde küfredip benim bildiğim en az 4 siteden ban yemişti hahaha Hâlâ hatırlar gülerim
Ama takdir de ederim. Adam uğraştı uğraştı sonunda kitabını deli gibi sattırmayı başardı...
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Türklider...