Gelinim olur musun? ...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
neldoreths
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by neldoreths »

hayatımda bola sacma bı program gormedım nedır ole karı kız ayarlama beceremıo kesın adamlar madem beceremıon madem evde kalmısın nıe bole sacama sapan seylere katılıp rezıl oluosun ayıp
dreamshadow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dreamshadow »

hayır benim anlamadığım ülkemiz bunu nasıl sindirdi
resmen aile bağları sınırlarını zorlamış kardeşim
artık anneler iç güdüden çok zihin bile okuyolarmışta bizim haberimiz yokmuş baksana "- ben sana aşık olduğunda sen aşıksın derim" diyor kadıncağız.
...........................S.D.W...........................
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

ben zahmet edip yorum yaptığınıza şaşıyorum valla :!:
böyle salakça programları yapanı elime geçirirsem varya ...................... ................ ................... ............ yapçam bi de.................. .................... ...................yapçam. az bile yapıyorum. valla ben yeminliyim o serap ezgi midir ne halttır elime geçirirsem varya keşke varolmasaydım diyecek :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: çok sinirleniyorum böle şeylere .
salak insan müsfetteleri .. böle adamı hasta ederler be..

o bişey değil memleketi uyutuyolar yahu birileri vatanı elaleme teslim ediyo, millet uyuyo. saçmalığın daniskası. :evil: :evil:
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Orkun Uçar (Bilmeyenler için Metal Fırtına'nın yazarı :) ) bu yarışmaya elinde üç dört kitabı ile katılmaya kalkmıştı, reklam yapmak için gitmişti ama kabul edilmemişti. Sonrasında biz çeşitli sitelerde dalga geçince de gelip bütün sitelerde küfredip benim bildiğim en az 4 siteden ban yemişti hahaha Hâlâ hatırlar gülerim :) Ama takdir de ederim. Adam uğraştı uğraştı sonunda kitabını deli gibi sattırmayı başardı...

Saygılarımla...
Türklider...
nzl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nzl »

logan wrote:ben izlemem izleyienide döverim
Süper ya =)) Bu arada ben o programlara çıkanlara bişey demiyorum yani..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Tüm gelin ve damat adayları! Başlık kilitlenmiştir.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Locked