Sevdiğiniz ve Sizi Etkileyen Anime OST ler...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Sevdiğiniz ve Sizi Etkileyen Anime OST ler...

Post by Gorath »

Arkadaşlar sevdiğiniz anime şarkılarını bizlerle paylaşabilirsiniz. Böylece hepimiz bir yerlerden indirerek bu şarkıları dinleriz.

Ayumi Hamasaki - Heaven şarkısı gerçekten oldukça güzel bir şarkı. Bir deneyin derim. Bunun dışında Last Exile opening ve ending şarkıları animeyi izlerken insanı direk animeye bağlayan şarkılar. Opening şarkısının ismi Cloud Age Symphony ve ending şarkısının ismi Over The Sky. Bir deneyin derim ben :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Elfenlied'ın giriş şarkısı ve Bleach'in ilk giriş şarkısını çok severim. Samurai7'ınında giriş müziği gaz bence. Daha çok vardır. Zaten çoğu çok güzel oluyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
rain_maker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rain_maker »

last exile-over the sky
naruto-wind(akeboshi)
Serial Experiments Lain-duvet(boa)
wolf's rain-stray,heaven's not enough
spirited away-train ride
princess mononoke main theme
Escaflowne - Yoko Kanno, Sakamoto Maaya - Aoi Hitomi
wolf's rain-gravity(maaya sakamoto)
Record of Lodoss War - Kiseki no Umi - (Maaya Sakamoto)
elfen lied-lilum,Katsubou
Cowboy Bebop Movie - Yoko Kanno - The Seatbelts - Is it Real
aklıma bu kadarı geliyo,başkar gelirse yazarım daha... :roll:
Reborn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Reborn »

Gun X Sword'un açılışındaki müziği seviyorum. Ama adını falan bilmiyorum. Siz bilirsinizi hani hı? :)
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Bende yer eden tek anime şarkısı, Lilium'dur. Kendisi aynı zamanda, Elfen Lied'ın muhtelif yerlerinde çıkan şarkıdır.

Sözlerinin anlamı, o melodisi... Zaman zaman onu mırıldanıp gezerim, arka plandan onu çaldırırım.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Lessien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lessien »

Haha...ben listeyi buraya yazmaya kalkarsam epey uzar...En sevdiklerime bakarsam

X/1999:
Sadame,
Ex Dream,
Yuzuriha-Character Song,

Shaman King:
Brave Heart,
Over Soul,
Northern Lights,

Initial D:
Burning Desire
Rage Your Dream
Go Beat Crazy
Night Of Fire

Evangelion-Thesis Of The Cruel Angel
Loveless-Tsuki No Curse
Cowboy Bebop-Tank
Naruto-Wind
Negima-Happy Material
Chrno Crusade-Tsubasa Wa Pleasure Line
Tsubasa Reservoir-Loop
YuYu Hakusho-Wild Wind

gene biraz uzun oldu ama X_x;;
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Bleach-Number One ın sonundaki gitar solosu,Bleach-Thank youdaki ritim ve sözle müziğin uyumu,Requiem For The lost Ones daki hüzün,ve son bleach açılış parçasındaki çığlıklar bunlar bu ara favorim : )

Birde Hellsing-Alucard's Theme de bir espritüellik var hoşuma giden bunlar şimdilik aklıma gelenler...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

galadlirim wrote:Bleach-Number One ın sonundaki gitar solosu,Bleach-Thank youdaki ritim ve sözle müziğin uyumu,Requiem For The lost Ones daki hüzün,ve son bleach açılış parçasındaki çığlıklar bunlar bu ara favorim : )

Birde Hellsing-Alucard's Theme de bir espritüellik var hoşuma giden bunlar şimdilik aklıma gelenler...
Bleach'den son zamanlarda Comical World ve Sekai wa Sude ni Azamuki no Ue Ni'nin enstrümantelini pek bi dinliyorum. Number One da pek güzeldir tabiy :)

Stray, Heaven's not enough cidden çok başarılı bu arada... Wolf's Rain tabii... Heh.

Lessien, Shaman King'in müziklerini arıyordum ben de bir kaç aydır. İndirdiğin bir adres falan varsa verebilir misin bana?
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ya da Lessian sen o şarkıları da bir yerlere yükleyip ilgili başlıkta bizlerle paylaşsana :D

Bu arada Bleach'in Happy People isimli şarkısı ve 1. sezon açılış şarkısı dışında ki şarkıları çok kaliteli zaten. Oldukça güzel şarkılar bence. Ama bu söylemiş olduğum şarkılar berbat... :???:
Lessien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lessien »

LourdesTr wrote: Lessien, Shaman King'in müziklerini arıyordum ben de bir kaç aydır. İndirdiğin bir adres falan varsa verebilir misin bana?
Bende Sahman King-Melody Of Spirits diye bi OST var...Istersen uploadlayabilirim...
Yani bütün müzikler o OSTden ^-^
Gorath wrote:Ya da Lessian sen o şarkıları da bir yerlere yükleyip ilgili başlıkta bizlerle paylaşsana :D
Tabi...büyük bir zevkle ama benimki gibi yavaş bir bağlantıyla upload pek zevkli olmuyo...Ama gene de yavaş yavaş uploadluyorum :D
EphiNee
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EphiNee »

elfen lied - lilium
serial experiments: lain - boa / duvet (ki akustik yorumunu da severim orijinalini de)
cowboy bebop - tank!
musulmans
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by musulmans »

Great Teacher Onizuka - Okuda Miwako - Shizuku
L'arc en Ciel - Driver's Highs
Senkaiden houshin Engi - Chihiro yonekura - Will
Chihiro Yonekura - Friend
FullMetal Alchemist - L'arc en Ciel - Opening (şarkının ismini hatırlayamadım ama ilk açılış şarkısıydı)
EphiNee
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EphiNee »

Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Last exile - over the sky +1
Naruto 2. donem acılıs ve kapanıs muzikleri-- Haruka Kanata ve Imamade Nandomo
Samurai 7 acılıs +1

Tabii daha saymakla bitmez ancak bir de film icinde aksiyonla uyumlu sozsuz enstrumental muzikler var ki omur yetmez hepsini saymaya ama en begendigim yine Naruto dan "Ultimate Secrets"

eger indirmek isterseniz google da var hepsi :D
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Enya nın may it be şarkısı --- Annie Lennox un Into The West--- ve son olarak Blind Guardian dan Lord of the rings!!!
Post Reply