Ayumi Hamasaki - Heaven şarkısı gerçekten oldukça güzel bir şarkı. Bir deneyin derim. Bunun dışında Last Exile opening ve ending şarkıları animeyi izlerken insanı direk animeye bağlayan şarkılar. Opening şarkısının ismi Cloud Age Symphony ve ending şarkısının ismi Over The Sky. Bir deneyin derim ben
Sevdiğiniz ve Sizi Etkileyen Anime OST ler...
Sevdiğiniz ve Sizi Etkileyen Anime OST ler...
Arkadaşlar sevdiğiniz anime şarkılarını bizlerle paylaşabilirsiniz. Böylece hepimiz bir yerlerden indirerek bu şarkıları dinleriz.
Ayumi Hamasaki - Heaven şarkısı gerçekten oldukça güzel bir şarkı. Bir deneyin derim. Bunun dışında Last Exile opening ve ending şarkıları animeyi izlerken insanı direk animeye bağlayan şarkılar. Opening şarkısının ismi Cloud Age Symphony ve ending şarkısının ismi Over The Sky. Bir deneyin derim ben
Elfenlied'ın giriş şarkısı ve Bleach'in ilk giriş şarkısını çok severim. Samurai7'ınında giriş müziği gaz bence. Daha çok vardır. Zaten çoğu çok güzel oluyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
- rain_maker
- Kullanıcı

last exile-over the sky
naruto-wind(akeboshi)
Serial Experiments Lain-duvet(boa)
wolf's rain-stray,heaven's not enough
spirited away-train ride
princess mononoke main theme
Escaflowne - Yoko Kanno, Sakamoto Maaya - Aoi Hitomi
wolf's rain-gravity(maaya sakamoto)
Record of Lodoss War - Kiseki no Umi - (Maaya Sakamoto)
elfen lied-lilum,Katsubou
Cowboy Bebop Movie - Yoko Kanno - The Seatbelts - Is it Real
aklıma bu kadarı geliyo,başkar gelirse yazarım daha...
naruto-wind(akeboshi)
Serial Experiments Lain-duvet(boa)
wolf's rain-stray,heaven's not enough
spirited away-train ride
princess mononoke main theme
Escaflowne - Yoko Kanno, Sakamoto Maaya - Aoi Hitomi
wolf's rain-gravity(maaya sakamoto)
Record of Lodoss War - Kiseki no Umi - (Maaya Sakamoto)
elfen lied-lilum,Katsubou
Cowboy Bebop Movie - Yoko Kanno - The Seatbelts - Is it Real
aklıma bu kadarı geliyo,başkar gelirse yazarım daha...
Haha...ben listeyi buraya yazmaya kalkarsam epey uzar...En sevdiklerime bakarsam
X/1999:
Sadame,
Ex Dream,
Yuzuriha-Character Song,
Shaman King:
Brave Heart,
Over Soul,
Northern Lights,
Initial D:
Burning Desire
Rage Your Dream
Go Beat Crazy
Night Of Fire
Evangelion-Thesis Of The Cruel Angel
Loveless-Tsuki No Curse
Cowboy Bebop-Tank
Naruto-Wind
Negima-Happy Material
Chrno Crusade-Tsubasa Wa Pleasure Line
Tsubasa Reservoir-Loop
YuYu Hakusho-Wild Wind
gene biraz uzun oldu ama X_x;;
X/1999:
Sadame,
Ex Dream,
Yuzuriha-Character Song,
Shaman King:
Brave Heart,
Over Soul,
Northern Lights,
Initial D:
Burning Desire
Rage Your Dream
Go Beat Crazy
Night Of Fire
Evangelion-Thesis Of The Cruel Angel
Loveless-Tsuki No Curse
Cowboy Bebop-Tank
Naruto-Wind
Negima-Happy Material
Chrno Crusade-Tsubasa Wa Pleasure Line
Tsubasa Reservoir-Loop
YuYu Hakusho-Wild Wind
gene biraz uzun oldu ama X_x;;
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Bleach-Number One ın sonundaki gitar solosu,Bleach-Thank youdaki ritim ve sözle müziğin uyumu,Requiem For The lost Ones daki hüzün,ve son bleach açılış parçasındaki çığlıklar bunlar bu ara favorim : )
Birde Hellsing-Alucard's Theme de bir espritüellik var hoşuma giden bunlar şimdilik aklıma gelenler...
Birde Hellsing-Alucard's Theme de bir espritüellik var hoşuma giden bunlar şimdilik aklıma gelenler...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bleach'den son zamanlarda Comical World ve Sekai wa Sude ni Azamuki no Ue Ni'nin enstrümantelini pek bi dinliyorum. Number One da pek güzeldir tabiygaladlirim wrote:Bleach-Number One ın sonundaki gitar solosu,Bleach-Thank youdaki ritim ve sözle müziğin uyumu,Requiem For The lost Ones daki hüzün,ve son bleach açılış parçasındaki çığlıklar bunlar bu ara favorim : )
Stray, Heaven's not enough cidden çok başarılı bu arada... Wolf's Rain tabii... Heh.
Lessien, Shaman King'in müziklerini arıyordum ben de bir kaç aydır. İndirdiğin bir adres falan varsa verebilir misin bana?
Bende Sahman King-Melody Of Spirits diye bi OST var...Istersen uploadlayabilirim...LourdesTr wrote: Lessien, Shaman King'in müziklerini arıyordum ben de bir kaç aydır. İndirdiğin bir adres falan varsa verebilir misin bana?
Yani bütün müzikler o OSTden ^-^
Tabi...büyük bir zevkle ama benimki gibi yavaş bir bağlantıyla upload pek zevkli olmuyo...Ama gene de yavaş yavaş uploadluyorumGorath wrote:Ya da Lessian sen o şarkıları da bir yerlere yükleyip ilgili başlıkta bizlerle paylaşsana![]()
Last exile - over the sky +1
Naruto 2. donem acılıs ve kapanıs muzikleri-- Haruka Kanata ve Imamade Nandomo
Samurai 7 acılıs +1
Tabii daha saymakla bitmez ancak bir de film icinde aksiyonla uyumlu sozsuz enstrumental muzikler var ki omur yetmez hepsini saymaya ama en begendigim yine Naruto dan "Ultimate Secrets"
eger indirmek isterseniz google da var hepsi
Naruto 2. donem acılıs ve kapanıs muzikleri-- Haruka Kanata ve Imamade Nandomo
Samurai 7 acılıs +1
Tabii daha saymakla bitmez ancak bir de film icinde aksiyonla uyumlu sozsuz enstrumental muzikler var ki omur yetmez hepsini saymaya ama en begendigim yine Naruto dan "Ultimate Secrets"
eger indirmek isterseniz google da var hepsi
-
Dreamscape
- Kullanıcı