En iyi lider
En iyi lider
Lider dediğin böyle olur dediğiniz fantastik kurgu kahramanlarını yazınız. Bence Middle-Earth'ten Feanor, Dragonlance'den Tanis, Forgotten Realms'ten Jarlaxle.
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
İyi konu doğrusu, üstelik tamda bu günlerde psikososyal alanlarda liderlik ile ilgili ayrıntılı bir çalışma hazırlıyordum güzel denk geldi 
Ben kapsamı biraz daha geniş tutacağım, Tanis ve Jarlaxle konusuna katılıyorum. Feanor ise insanlarını sürüklemesine rağmen genel liderlik vasıflarına uymuyor, dikkatsiz ve tehlikeli. LotR dünyasından örnek verecek olsaydım Fingolfin`i gösterirdim sanırım.
Esas iyi örnek olarak X-men Cyclops`u söyleyebilirim. Tüm çalışmalardaki neredeyse bütün olumlu liderlik özelliklerini ayıklayarak bu karaktere vermişler sanki...
Ben kapsamı biraz daha geniş tutacağım, Tanis ve Jarlaxle konusuna katılıyorum. Feanor ise insanlarını sürüklemesine rağmen genel liderlik vasıflarına uymuyor, dikkatsiz ve tehlikeli. LotR dünyasından örnek verecek olsaydım Fingolfin`i gösterirdim sanırım.
Esas iyi örnek olarak X-men Cyclops`u söyleyebilirim. Tüm çalışmalardaki neredeyse bütün olumlu liderlik özelliklerini ayıklayarak bu karaktere vermişler sanki...
Yemin ediyorumki aynısını yazacaktımTürklider wrote:En iyi lider Türklider hahaha![]()
Ravenloft' ta Strahd (eh, yeterince açık), Ejderha Mızrağın' da Lord Soth (Tanis de kimmiş yahu?? İsteyenler Kara Gül' ün şövalyesi kitabında kim daha iyi lidermiş bir bakabilir.), Unutulmuş Diyar' da Jarlaxe (bu elemanın bir örgütü var. Gerçekten mükemmel..), Orta Dünya' da Fingolfin
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
lider deyince aklıma ilk gelen insan direk Sparhawk, grubuna olan bağlılığı , amaçtan şaşmaması, arkadaşlarının ona güveni falan filan, benim oyum kesinlikle Sparhawk'a
fikir ve saygılarımla...
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Yeni gördüm başlığı ama Shevarash kesinlikle lafı ağzımdan almış.Cyclops büyük bir liderdir.Eğer öyle olmasa X-Team i yönetemezdi zaten.Her defasında en mantıklısını en doğrusunu yapıyor ve aklı ile yönlendiriyordu olayları.Eğer dediklerim yanlış olsaydı Ultimate serisinde "The Blue Stars Team"(sanırım buydu yaa unuttum
) liderliğini ona vermezlerdi.
Ama dersenizki başka yokmu diye 1-2 tane daha söyleyebilirim.İlk olarak Gandalf derim.O da çok iyi bir liderdir.Zaten geçmişini ve kişiliğini burda tartışmaya gerek yok.Yaptıkları herkesin gözü önündedir ve bana göre gerçek bir liderdir.İkinci olarakta Turin derim,çünkü o hem güçlü hemde dostlarına çok bağlı bir karakterdi.Ã?ete grubunu yönetirken yaptıklarına şahit olup aksini söylemek olmaz.Aynı zamanda duygusal bir kişiliğide var,yani arkadaşları için kendini feda edebilcek bir yapıya sahip.Ee bunu başkalarıda yapıyor diyebilirsiniz,ama nedenini benimde bilemediğim bir şekilde Turin insanı kendine çekiyor
Fingolfin konusunda ise küçük bir söz söyliyecem.Fingolfin Middle-Earth e gelmiş en büyük kraldı bence.Yani ondan sonra onun gibisi bir daha gelmedi.Ve onun ölümü beni aşırı derecede duygulandırmıştı.Yani sen git tek başına bir tanrıya meydan oku ve onunla kendi mekanında dövüş ve asil bir şekilde öl.Bu ne cesaret bu ne güçtür.Doğrusu Fingolfin'e sinirlenmiştim de.Yani bunu yapmamalıydı o ölmemeliydi
Onun ölümü beni o kadar sinirlendirmişti ki hayatımda ilk ve son kez Tolkien ustaya kızmıştım.Gerçekten Fingolfin benim *kahraman* sınıfına soktuğum tek karakterdi,ondan sonrası gelmedi ve gelemezde...
Ama dersenizki başka yokmu diye 1-2 tane daha söyleyebilirim.İlk olarak Gandalf derim.O da çok iyi bir liderdir.Zaten geçmişini ve kişiliğini burda tartışmaya gerek yok.Yaptıkları herkesin gözü önündedir ve bana göre gerçek bir liderdir.İkinci olarakta Turin derim,çünkü o hem güçlü hemde dostlarına çok bağlı bir karakterdi.Ã?ete grubunu yönetirken yaptıklarına şahit olup aksini söylemek olmaz.Aynı zamanda duygusal bir kişiliğide var,yani arkadaşları için kendini feda edebilcek bir yapıya sahip.Ee bunu başkalarıda yapıyor diyebilirsiniz,ama nedenini benimde bilemediğim bir şekilde Turin insanı kendine çekiyor
Fingolfin konusunda ise küçük bir söz söyliyecem.Fingolfin Middle-Earth e gelmiş en büyük kraldı bence.Yani ondan sonra onun gibisi bir daha gelmedi.Ve onun ölümü beni aşırı derecede duygulandırmıştı.Yani sen git tek başına bir tanrıya meydan oku ve onunla kendi mekanında dövüş ve asil bir şekilde öl.Bu ne cesaret bu ne güçtür.Doğrusu Fingolfin'e sinirlenmiştim de.Yani bunu yapmamalıydı o ölmemeliydi
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
OPTIMUS PRIME STATStrulias wrote:arkadaşlar birazda nostaji; nasıl unutursunuz ya otorobotlardan Optimus Prime ıpaladinden daha iyi, bilinen bütün karakterlerden güçlü ( adam bilinmiyen alaşımdan olucak o kadar
) daha ne olsun.
birde starwars tan usta Joda ile warcraftan Thrall var.
Strength: 10
Intelligence: 10
Speed: 08
Endurance: 10
Rank: 10
Courage: 10
Firepower: 08
Skill: 10
PROFILE
If he had been on Earth, he would be a doctor, a mechanic, a scientist and a warrior. But on Cybertron there is no difference between these professions. So Optimus uses his skills to heal and repair- which are the same things to Autobots- to improve the world around him and, if necessary, to fight
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır